Gençlerbirliği Çaykur Rizespor maçının ardından

/ Kaynak: AA
Gençlerbirliği Çaykur Rizespor maçının ardından

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek: "Attıklarımızdan fazlasını kaçırdık"

Özdilek, Gençlerbirliği'nin Çaykur Rizespor'u 3-1 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanılması gereken bir karşılaşmaya çıktıklarını, iki takım için de önemli olan maçı, kendilerinin kazandığını dile getirdi. Maçın ilk devresinde "yavan" bir oyun sergilediklerini ifade eden Özdilek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Devre arasında oyuncularımıza gerekli uyarıları yaptık. İlk gol bizi rahatlattı. Attıklarımızdan fazlasını kaçırdık. Ankara'da bize karşı oynamak zor. Bundan sonra bütün takımlar için de zor olacak. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bir gün izin yapacağız ve sonrasında önümüzdeki haftanın çalışmalarına başlayacağız."
- Çaykur Rizespor cephesi
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise yenilgiyi ilerleyen haftalarda telafi edebilecek bir takım olduklarını söyledi. Karşılaşmaya iyi başladıklarını, iyi de devam ettiklerini kaydeden Çalımbay, şöyle devam etti: "İyi gidiyorduk, top bizdeyken kaptırdık ve kalemizde golü gördük. Top bizdeyken garanti oynayalım diye oyuncularımızı uyarmıştık. 60. dakikaya kadar sahada iyi olan taraf bizdik. Özellikle 60 dakikası çok iyi oynadığımız maçta sonucu bireysel hatalarımız belirledi. Oynadığımız oyunun karşıylığı bu olmamalıydı. Maçı rahatlıkla istediğimiz gibi bitirebilirdik. Henüz ikinci yarının ilk maçı, bu sonucu telafi edebilecek bir takımız." Çalımbay, bir soru üzerine Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi gören Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret ettiklerini belirterek, "Umarım en kısa zamanda atlatır, acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...