Cezayir'de feci uçak kazası 103 ölü var - son gelişmeler

Cezayir'de feci uçak kazası 103 ölü var - son gelişmeler

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cezayir'deki feci uçak kazasında en son geçen bilgilere göre 103 kişinin hayatını kaybettiği ve ölü sayısının artmasının beklendiği öğrenildi.

Cezayir'de askeri uçak düştü. En az 100 kişinin öldüğü kazada, ölü sayısının artmasından korkuluyor.Cezayir'de askeri kargo uçağı düştü. Cezayir yerel medyasından gelen bilgilere ilk belirmelelere 100 kişi hayatını kaybetti. Uçağın Cezayir'in kuzeydoğusunda bulunan Em El Buvaki bölgesinde dağlık bir alana düştüğü belirtiliyor. Uçağın düşmesinin sebebinin kötü hava koşulları olabileceği ifade edildi. Askeri kaynaklara göre uçağın varış noktası Cezayir'in kuzeydoğusunda bulunan Konstantin şehriydi. Uçakta askerlerle birlikte aileleri oldukları da gelen bilgiler arasında.Öte yandan Cezayir'in En-Nahar televizyonu ise olayda 103 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...