Beşiktaş, yıldız oyuncusunun sözleşmesini uzatıyor

Beşiktaş, yıldız oyuncusunun sözleşmesini uzatıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş yönetimi, Olcay Şahan'ın sözleşmesini sezon sonunda 2 yıl daha uzatma kararı aldı. Olcay ise futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini söyledi.

Beşiktaş yönetimi Olcay Şahan'ın sözleşmesini iki yıl daha uzatma kararı aldı. Almanya'nın Kaiserslautern takımından 800 bin euro bonservis bedeli ile 4 yıllığına transfer ettiği Olcay Şahan, iki yılda gösterdiği performans ile beklentilere cevap verdi.

Geçen sezon 34 lig, 3 Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 37 maçta görev yapan Beşiktaşlı oyuncu, attığı 11 gol ile kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi. Bu sezon da olumlu performansını devam ettiren Olcay, Beşiktaş forması ile çıktığı 20 karşılaşmada attığı 7 golle takıma önemli katkı yaptı.

Siyah beyazlı yönetim 26 yaşındaki oyuncunun performansı sonrası 31 Mayıs 2016'da sona erecek olan sözleşmesini 2 yıl uzatma kararı aldı. Olcay Şahan yeni mukavele için kendisi ile görüşen yönetim kurulu üyelerine olumlu cevap verdi.

Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu siyah beyazlı yönetime ileten Olcay, "Ben Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet etmek, hatta futbolu siyah beyazlı forma altında bırakmak istiyorum. Mukavelem konusunda teklifi kabul etmeye hazırım" dediği bildirildi.

Olcay'ın sözleşmesini sezon sonu 2018'e uzatacak olan Beşiktaş yönetimi, oyuncunun yıllık 1 milyon euro ücretinde artışa gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...