Survivor öncesi açıklama: 'İçimdeki amazon kız...'

Survivor öncesi açıklama: 'İçimdeki amazon kız...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor yarışmasının son ismi Eda Özerkan Instagram hesabından yarışma hakkında iddialı açıklamalarda bulundu

İşte nbsp;Eda Özerkan'ın açıklaması: 'Ne rol aldığım diziler,filmler ne verdiğim röportajlar,ne katıldığım programlar!Kendimi ifade edebileceğim ,gerçek Eda Özerkan'ı ortaya koyabileceğim tek yere gidiyorum:Survivor Ada'sına!Beni gerçekten tanıma fırsatı bulacağınız için çok mutluyum!Tırnaklarımla kazıyarak yaşadığım hayat bana çok şey öğretti!Ve eminim adada öğrendiğim her şey cok işe yarayacak!İçimdeki amazon kız ait olduğu yere gidiyor!Dualarınızı eksik etmeyin e mi? İyiki varsınız.. hepinizi çookk seviyorum...'


Eda Özerkan Kimdir?
Eda Özerkan 1984, Adana doğumlu Türk dizi oyuncusudur. Eda Özerkan Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Lise döneminde resim ve dans eğitimi aldı. 2002 yılında Beyaz Show'da Ejder'in İnci Taneleri'nden biri oldu. 2007 yılında Ekol Drama'dan oyunculuk eğitimi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...