Muhteşem Yüzyıl dizisinin final tarihi belli oldu!

Muhteşem Yüzyıl dizisinin final tarihi belli oldu!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye'yi ekrana kitleyen Muhteşem Yüzyıl sona doğru yaklaşıyor. Dizi 138. bölümde ekranlara veda edecek. işte o açıklama...

Ergenç, büyük ses getiren Şehzade Mustafa'nın boğdurulma sahnesi sırasında ağladı iddialarını yalanladı. "Ağlamadım ama sahne gerçekten etkileyiciydi" diyen Ergenç, dizinin 13 bölüm sonra biteceğini de sözlerine ekledi.


MUHTEŞEM YÜZYIL 125. BÖLÜMDE NELER OLACAK
Şehzade Mustafa'nın ölümünden sonra Hürrem Sultan'ın oğulları Beyazıt ve Selim taht için karşı karşıya gelecekler. Şehzade Mustafa'nın ölümünden etkilenen Cihangir ise hastalanacak. Cihangir ölecek mi? nbsp;


MUHTEŞEM YÜZYIL FİNALİNDEN SONRA BELGESEL GELİYOR
Türkiye'de seyircileri ekrana kitleyen soluksuz izlenen Muhteşem Yüzyıl'ın kamera arkası görüntüleri bir belgesel olarak karşımıza çıkacak. Muhteşem Yüzyıl ardından sürpriz bir belgesel ile ekranlara gelecek! Yayınlandığı 5 Ocak 2011 tarihinden beri reyting listesinin zirvesini kimseye kaptırmayan 'Muhteşem Yüzyıl'dan adını yakışır veda. Bu sezon final yapacak olan dizinin yapım şirketi Tims Productions'ın dev bir belgesele imza attığı ortaya çıktı. Özel bir ekip, üç yıldır Muhteşem Yüzyıl'ın setinde kamp kurup, kamera arkasında ne var ne yok çekti. Timur Savcı'nın hiçbir masraftan kaçınmayıp hazırlattığı belgesel, dizinin önümüzdeki ay ekrana veda etmesinden sonra yayınlanacak. Yayın haklarından elde edilecek gelir ise dizinin senaristi Meral Okay'ın vasiyeti üzerine Nesin Matematik Köyü'ne bağışlanacak.


İKİ USTAYI YAYINLANMAMIŞ GÖRÜNTÜSÜYLE ANACAKLAR
2012'de kansere yenilen dizinin senaristi Meral Okay ile geçen eylül ayında kalp krizi nedeniyle ölen Tuncel Kurtiz'in daha önce hiç yayınlanmamış görüntüleri de belgeselde olacak. Kurtiz nbsp; 'Ebu Suud Efendi' karakterini canlandırmıştı.


HÜRREM'DE VAR
Canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle şöhret olan, 'tükenmişlik sendromunu' yüzünden ani bir kararla ayrılan Meryem Uzerli de belgeselde dizi hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...