- Üzerinde Rusça yazıyor! Karadeniz'de şüpheli cisim alarmı
20 dakika önce

Üzerinde Rusça yazılar var! Karadeniz'de şüpheli cisim alarmı

Bartın Amasra sahillerinde görülen cisim sahil güvenlik ekiplerimi alarma geçirdi. Yapılan incelemelerde şüpheli cismin, Rus yapımı mermi ya da roket motoru olduğu tahmin ediliyor.
Gündem - Gündem
38 dakika önce

Bakan Fidan'dan Gambiya'da temaslar! Önce Cumhurbaşkanı sonra Türk iş insanlarıyla buluştu

15. İslam Zirvesi'ne katılmak için Gambiya'nın başkenti Banjul'a giden Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow tarafından kabul edildi. Fidan daha sonra Gambiya’da faaliyet gösteren Türk şirketlerinin temsilcileriyle buluştu.
 - 3 İBB çalışanı gözaltına alındı
50 dakika önce

Ölüm çukurunda hayatını kaybetmişti! Edanur Gezer soruşturmasında 3 İBB çalışanı gözaltına alındı

İstanbul Küçükçekmece’de beş yaşındaki Edanur Gezer’in İBB tarafından açılan su dolu çukura düşüp öldüğü soruşturmayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, olayla ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verdi. karar sonrası 3 kişi gözaltına alınırken, diğer şüpheliyi gözaltına almaya yönelik çalışmalar sürüyor.
 - Bakan Tunç'tan UCM Başsavcısına çağrı
1 saat 36 dakika önce

Bakan Tunç'tan Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısına Gazze çağrısı: Acilen harekete geçin

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısına seslendi. Tunç, "Soykırım suçunu önlemek Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin varlık sebebidir. Suçlular da bellidir, acilen soruşturma açılmalı, tedbir kararları alınmalı, suçluların tutuklanması sağlanmalıdır." dedi.
 - Ölüm resmen göz göre göre gelmiş
2 saat 18 dakika önce

Teleferik faciasında bilirkişi raporu! Bakım yapan da denetleyen de aynı kişiymiş

Antalya'da 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında bilirkişi raporu ortaya çıktı. Raporda teleferiklerin bakımını yapan şirketle denetleyen şirketin aynı kişiye ait olduğu belirtildi. Ayrıca bakım ve değişimlerin sadece kağıt üzerinde yapıldığı öğrenildi.
 - Özel, Erdoğan görüşmesine ilişkin Kılıçdaroğlu'na ne dedi?
3 saat 5 dakika önce

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını Kemal Kılıçdaroğlu'na anlattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi hakkında Kemal Kılıçdaroğlu'na bilgi verdiğini, Detayların önemli kısımlarını paylaştım" diyerek açıkladı.
 - İlk adım İçişleri Bakanlığı'ndan geldi
4 saat 12 dakika önce

İçişleri'nden tasarruf tedbiri! Bakan ve yardımcılarının araç sayısı azaltıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Tasarruf tedbirleri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın araçları da dahil olmak üzere bakan yardımcılarının koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştır." denildi.
 - Erdoğan-Özel görüşmesi için tarih belirlendi
4 saat 36 dakika önce

İlk fırsatta CHP'ye gideceğini söylemişti! Erdoğan-Özel görüşmesi için tarih belirlendi

2 gün önce CHP lideri Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etmişti. Erdoğan da iade-i ziyaret için CHP Genel Merkezi'ne gideceğini söylemişti. TGRT Haber muhabiri Burcu Kahriman, bu görüşmenin 2 hafta içinde gerçekleşeceğini söyledi.
 - Yurt dışından telefon aldı, hayatının şokunu yaşadı
4 saat 53 dakika önce

Yurt dışından aldığı telefonu açtırmak istedi, hayatının şokunu yaşadı! 76 bin TL kaptırdı

Trabzon'da yaşayan bir vatandaş yurt dışından aldığı cep telefonun açtırmak isterken hayatının şokunu yaşadı. Telefonu kullanabilmek için anlaştığı şahsa 76 bin TL gönderen talihsiz adam, şahsa bir daha ulaşamadı. 
 - Hain saldırı hazırlığı yapıyorlardı...
5 saat 4 dakika önce

Saldırı hazırlığındaki 7 PKK'lı terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığında olan 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
 - 2 farklı TC numarası var! 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor
5 saat 17 dakika önce

2 farklı TC numarası var! 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor

Sivas'ta annesinin vefatının ardından 1 yaşında yurda bırakılan Raziye Şimşek, gerçek kimliğine ulaşmanın mücadelesini veriyor. Bugün 58 yaşında olan Şimşek, kayıt dışı olarak bir aileye evlatlık verildiğini ve hiçbir resmi kurumda kaydının görülmediğini söyledi. Filmleri aratmayan hikayenin aydınlatılması adına Şimşek'in biyolojik babasının mezarı açılarak DNA örneği alındı.
 - YSK'dan yeniden seçim kararı
5 saat 50 dakika önce

YSK'dan muhtarların birbirini şikayet ettiği mahallede yeniden seçim kararı

Trabzon'un Çaykara ilçesinde, seçimi kaybeden eski muhtar ve kazanan muhtar birbirlerini şikayet etti. İki muhtarda da seçilmeye engel sabıka kaydı bulunduğunun ortaya çıkmasıyla YSK, Yaylaönü Mahallesi'nde 2 Haziran'da yeniden seçime gidilme kararı aldı.
Gündem - Gündem
6 saat 13 dakika önce

Drift yapan sürücü ehliyetsiz çıktı! Polis 45 bin lira ceza kesti

Afyonkarahisar'da otomobiliyle drift yapan sürücünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Polis, 45 bin 210 lira ceza kesti.
 - Bakanlık sebebini duyurdu! Boğaz'da gemi trafiği durduruldu
6 saat 17 dakika önce

Bakanlık sebebini duyurdu! İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğinin 11.00-17.00 saatlerinde yapılacak Bauısc Yarışı nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındığını duyurdu.
 - İki kent arası yolculuk artık 7 saat!
6 saat 35 dakika önce

Aktarmasız İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! Süre 7 saate indi

Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri bu sabah başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası 7 saatte düştü.
 - "Göz yumuyorduk"
6 saat 35 dakika önce

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında yeni gelişme! "Göz yumuyorduk"

6 Şubat felaketinin merkezi Kahramanmaraş'ta enkaza dönen 10 katlı Ezgi Apartmanı 35 kişiye mezar oldu. Ezgi Apartmanı davasının 3. duruşması 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada, binanın çatı katındaki yerin sonradan yapıldığını belirten inşaat yapı ruhsat veren tanık M.D., "O tarihteki yönetmeliğe göre ortak mekan olarak kullanan yerde hesaplamaya katılmıyordu ve çatıda yapılan yer ile ilgili yoğunluğa dahil olmadığı için göz yumuyorduk" dedi. Dava, 12 Temmuz tarihine ertelendi.
Gündem - Gündem
6 saat 52 dakika önce

Firari hükümlü cezaevinden beter yerde yakalandı! Polis zor çıkardı

Malatya’da 6 ayrı suçtan aranan firari hükümlü, bu defa kaçamadı. Ekiplerin operasyon düzenledi, banyodaki havalandırma boşluğunda bu halde bulundu.
 - Yanına gidenler korkunç manzarayla karşılaştı
7 saat 2 dakika önce

Aracının içinde kafasından silahla vurulmuş halde ölü bulundu

İstanbul Kağıthane’de bir kişi, park halindeki otomobilin içerisinde kafasından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
 - Bu kentlerde yaşayanlar dikkat! Kuvvetli yağış geliyor
7 saat 43 dakika önce

Meteoroloji'den 15 kente sarı kodlu uyarı! Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji 15 kent için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu kentlerde vatandaşlardan kuvvetli yağış nedeniyle dikkatli olmaları istendi.
 - Daltonlar çetesine dev operasyon, çok sayıda gözaltı var
8 saat 14 dakika önce

Daltonlar çetesine dev operasyon, çok sayıda gözaltı var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un 7 ilçesinde düzenlenen "MAHZEN-37" operasyonunda organize suç örgütü Daltonlar üyesi 14 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyon görüntülerine de yer verdi...
Gündem - Gündem
8 saat 31 dakika önce

Pendik'te zincirleme kaza, çok sayıda yaralı var

Pendik'te bir kamyonet ve iki otomobilin birbirine girdi. Zincirleme kazada can pazarı yaşanırken bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
Sona Git