Batman'da park kavgası: 8 Yaralı 11 kişiye gözaltı

/ Kaynak: İHA
Batman'da park kavgası: 8 Yaralı 11 kişiye gözaltı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Bölge Devlet Hastanesi Acil servisi önünde park yapmak isteyen Romanlara, güvenlik elemanları izin vermeyince ortalık karıştı…

Bölge Devlet Hastanesi Acil servisinde yaşanan kavgalara bu kez park kavgası eklendi. Bir grup Roman'ın araçlarını acil servis önüne parkına güvenlik görevlileri izin vermeyince kavga çıktı. Kesici aletlerin kullanıldığı kavgada 3'ü polis, 4 özel güvenlik görevlisi yaralandı. Olaya karışan 11 Roman gözaltına alındı.

ACİL'DE BÜYÜK KAVGA

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde dün ikindi saatlerinde yaşanan park kavgası, güvenlik görevlileri ile bir grup Roman'ı karşı karşıya getirdi. Otomobilleriyle Acil servis önüne park etmek isteyen Roman grup ile güvenlik arasındaki tartışma büyüdü. Başka bir grup Roman'ın da karıştığı kavga önlenemeyince özel harekat ile çok sayıda polis, Bölge Hastanesi'ne takviye edildi. Kesici aletlerin kullanıldığı kavgada 3'ü polis, 4 özel güvenlik görevlisi ile 1 Roman yaralandı. Kavga büyüyünce polis, havaya ateş açtı. Gerginliğin yaşandığı hastanenin Acil bölümü polis ablukasına alındı. Kavgaya karışan 11 Roman gözaltına alındı.

YARALILARA ANINDA MÜDAHALE

Bıçak ve sopaların kullanıldığı olayda yaralanan özel güvenlik ile polis memurlarından Mehmet Dek, Hayrettin Başaran, Halil İbrahim Geyik, Sinan Altuntaş, Hüseyin Kaplan, Davut Kaya ile durumu ciddiyetini koruyan güvenlik görevlisi Caner Yurdem ile ismi belirlenemeyen bir Roman, hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı. Romanları uyarmalarına rağmen saldırıya uğramanın şoku içinde olduklarını belirten özel güvenlik birimi yetkilileri: "Görevlilerin sadece uyarıda bulunmasına rağmen saldırıya uğraması karışısında şok yaşadık" dediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...