Beşiktaş Eskişehir özet - Beşiktaş Eskişehirspor özeti - Videosu

/ Kaynak: AA
Beşiktaş Eskişehir özet - Beşiktaş Eskişehirspor özeti - Videosu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Beşiktaş Eskişehirspor maçı özeti izle. Beşiktaş Eskişehirspor maçı golleri izle ve Beşiktaş Eskişehir maçı geniş özet ve önemli anların videosu izle.

Olimpiyat'ta bir ilk - Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Eskişehirspor'u ağırlarken tribünlerin boş olması gözlerden kaçmadı. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Eskişehirspor'u konuk ederken tribünlerdeki boşluklar dikkat çekti.

Geçtiğimiz haftalarda tribünlerin büyük bölümün dolduran siyah-beyazlı taraftarlar, olumsuz hava şartları nedeniyle Eskişehirspor maçında takımını yalnız bıraktı.

"TARAFTARLARI SAYABİLİRİM"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maç öncesinde yaptığı açıklamada tribünlerdeki seyircileri tek tek sayabileceğini belirtti.

YOĞUN RÜZGAR

Atatürk Olimpiyat Stadı'daki olumsuz hava şartları yüzünden reklam panolarındaki hareketlilik dikkatleri çekti.

MAÇ BAŞLADI

Beşiktaş ile Eskişehirspor bugün saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Maç Lig TV'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın golleri ve özeti burada olacak. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında bugün nbsp;Beşiktaş nbsp;ile nbsp;Eskişehirspor nbsp;karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın canlı analizleri nbsp;saat 19.00'dan itibaren tg.com.tr'te! Karşılaşma nbsp;Lig TV'den canlı yayınlanacak. Trabzonspor beraberliğiyle başladığı sezonun ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Bursaspor'u mağlup etmeyi başaran siyah-beyazlı takım, son iki haftada kaybettiği 5 puanla şampiyonluk yarışında ciddi bir darbe aldı. Galatasaray'a deplasmanda 1-0 yenilen, Medical Park Antalyaspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda golsüz berabere kalan "Kara Kartallar", ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 yendiği Eskişehir'u İstanbul'da da mağlup ederek, yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Beşiktaş ile Eskişehirspor arasında saat 19.00'da oynanacak mücadeleyi hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. nbsp;
##tgvideo##
MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
MUHTEMEL İLK 11'LER

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic'in takımını sahaya; Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Veli, Jones, Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay ve Ömer'den oluşan 11'le sürmesi bekleniyor.
Eskişehirspor'da ise sakatlıkları bulunan Dede, Diego ve Okan'ın yanı sıra cezalı Hürriyet Beşiktaş'a karşı oynayamayacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımını sahaya Boffin, Kamil Ahmet, Akaminko, Sezgin, Tarık, Kamara, Aytaç, Lawal, Erkan, Jorquera ve Bienvenu 11'i ile sürmesi bekleniyor. nbsp;
NECİP UYSAL VE HUTCHINSON CEZALI
Teknik direktör Slaven Bilic, bugün oynanacak maç öncesi cezalı ve sakat oyuncularının çokluğu sebebiyle sıkıntı yaşıyor. Siyah-beyazlı takımın orta sahasında kilit rol oynayan Atiba Hutchinson ve son maçlarda savunmanın sağında görev yapan Necip Uysal, Medical Park Antalyaspor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düştü. Sezon başından itibaren Bilic'in farklı pozisyonlarda kullandığı ve zaman zaman sağ bekte oynattığı Hutchinson'ın yanı sıra Necip'in yokluğunda Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarında yedek soyunan Serdar Kurtuluş'un forma giymesi bekleniyor.
ALMEIDA VE FERNANDES DE YOK
Beşiktaş'ta cezalı oyuncuların yanı sıra sakat oyuncuların olması da teknik heyeti endişelendiren bir diğer konu olacak. Medical Park Antalyaspor karşısında sakatlanan Almeida ve tedavisine devam edilen Fernandes de maçta forma giyemeyecek. Uzun süredir takımdan ayrı olan Sivok ve arka adalesinde yırtık meydana gelen Dany'nin tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Bu oyuncular da yarınki maçta oynayamayacak.
VELİ KAVLAK VE OLCAY ŞAHAN CEZA SINIRINDA
"Kara Kartallar"da Eskişehirspor karşılaşması öncesi sakat Fernandes'in dışında Veli Kavlak ve Olcay Şahan sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu, yarınki karşılaşmada sarı kart gördükleri takdirde 25. haftada deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.
ESKİŞEHİRSPOR GALİBİYETE HASRET
Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktörlüğündeki Eskişehirspor ise bu sezon aldığı beraberliklerle dikkati çekiyor.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Ömer Şişmanoğlu nöbete
Süper Lig'deki son galibiyetini 19. haftada sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek alan "Es Es", 4 haftadır 3 puan yüzü göremiyor. Fenerbahçe galibiyetinin ardından Galatasaray'a 3-0 yenilen ve düşüşe geçen Sağlam'ın talebeleri, Sivasspor, Medical Park Antalyaspor ve Kasımpaşa ile yenişemedi.


Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic, Almeida'nın yokluğunda forvetteki tercihini belirledi. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda kadro kurmakta zorlanan Hırvat teknik adam, Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu'nu idmanlarda ayrı ayrı denedi. Ömer Şişmanoğlu'nda karar kılan Bilic, genç oyuncuyla yaptığı görüşmede sezonun ilk yarısındaki maçı hatırlatıp, "O zaman da forvette sıkıntımız vardı. Senin attığın golle maçı kazanmıştık. Aynısını bu maçta da tekrarlamanı bekliyorum" diyerek oyuncusunu motive etti. Gökhan Töre ve Olcay Şahan'la da bir toplantı yapan Hırvat hoca, top kayıpları yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu. nbsp;
Orta saha Jones'a emanet
Geldiği günden bu yana takımın adeta can simidi haline gelen Atkiba'nın cezası sebebiyle oynayamayacağı maçta, Teknik Direktör Bilic, Veli'nin yanında Jermaine Jones'a görev verecek. Antalyaspor maçında ilk on birde oynamasına rağmen fizik olarak yetersiz kalan Jones, artık kendini hazır hissettiğini söyledi. Sakatlığı artık tamamen geçen Oğuzhan da Hırvat teknik adamın en büyük kozu olacak. nbsp;




Yönetime kolej tepkisi
Beşiktaş Koleji isminin Bahçeşehir Koleji'yle yapılan anlaşma nedeniyle kaldırılmasına siyah-beyazlı camia büyük tepki gösterdi. Camianın önde gelenleri Başkan Fikret Orman'ın para için Beşiktaş isminden vazgeçmesinin kabul edilemez olduğunu söylerken BJK Koleji mezunları bir bildiri yayınlayarak durumu protesto etti. nbsp;


Fernandes isterse Cimbom'a gitsin!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, iyice gözden düşen Manuel Fernandes'in, sezon sonunda istediği takıma gidebileceğini söyledi. TRT'ye konuşan Orman, Portekizli oyuncuyla ipleri kopardıklarını tekrarlarken "Fernandes ister Fenerbahçe'ye isterse Galatasaray'a gitsin. Bizde olmayan bir futbolcunun nereye gittiği o kadar önemli değil" dedi. nbsp;

nbsp;Beşiktaş Eskişehir özet - Beşiktaş Eskişehirspor özeti - Videosu
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...