Kayserispor Bursaspor özet ve golleri

Kayserispor Bursaspor özet ve golleri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kayserispor Bursaspor maçı özet ve golleri haberi. Kayseri Bursa maçı özeti, golleri, sonucu ve skoru için tıklayınız... Kayseri Bursa geniş özeti.

Büyük hedeflerle başladığı sezonda üst üste aldığı kötü sonuçlarla dibe demir atan Kayserispor, kelimenin tam anlamıyla bugün ölüm-kalım maçına çıkıyor.

Sarı-Kırmızılılar, Bursaspor'u konuk edeceği karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, puanını 19'a yükseltmek, umutlarını devam ettirmek istiyor. Kayseri, sakatlığı devam eden Sefa Yılmaz, Zurab ve kart cezalısı Alper Uludağ dışında bu mücadelede tam kadro yer alacak.

MAÇTAN DAKİKALAR:

nbsp;25. Dakika : Diego Biseswar'ın aşırtma pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Bobo savunma kendisni karşılayınca ceza yayına doğru ortasını yapıyor ancak Şamil Cinaz araya giriyor ve topu uzaklaştırıyor.
22. Dakika : Orta alandan atılan uzun pasla sağ kanatta topla buluşan Abdullah Durak yerden ceza sahasına ortasını yapıyor. Bobo'dan önce kayarak araya giren İbrahim Öztürk topu kornere gönderiyor.
20. Dakika : Kayserisporlu taraftarların takımına desteği sürüyor.
18. Dakika : Kayserispor Engin Bekdemir ile bir kez daha tehlikeli geliyor. Sol kanattan topla buluşan Engin Bekdemir yine önünü boşaltıp ceza sahası içerisine giriyor ve vuruşunda kaleci Sebastien Frey topu ön direkte tokatlamayı başarıyor.
17. Dakika : Fernandao'nun pasıyla ceza yayının hemen sağında topla buluşan Fernando Belluschi topun gelişine vuruyor ancak kaleci Sinan Bolat topa iki hamlede sahip olmayı başarıyor.
15. Dakika : Srdjan Mijailovic rakibi Fernando Belluschi'ye orta alanda arkadan yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.
13. Dakika : Bursaspor Volkan Şen ile mutlak bir gol şansından yararlanamıyor. Fernando Belluschi'nin pasıyla ceza sahası içi sağ kanatta topla buluşan Stanislav Sestak yerden pasını ön direğe koşu yapan arkadaşı Volkan Şen'e veriyor. Volkan Şen'in gelişine vuruşu yan ağlarda kalıyor.
11. Dakika : Kayserispor ikinci gole yaklaşıyor ! Sol kanatta topla buluşan Engin Bekdemir rakibi Şener Özbayraklı'dan sıyrıldıktan sonra ceza sahasına girer girmez sol çaprazdan vuruşunu yapıyor ancak top üst direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor.
9. Dakika : Sinan Bolat'ın kale vuruşundan gönderdiği uzun pasa sol kanatta topla buluşmak isteyen Bobo için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
8. Dakika : Ceza sahası dışı hafif sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Volkan Şen vuruşunu yapıyor ancak top barajdan geri dönüyor.
5. Dakika : Asisti yapan isim Pablo Mouche.
5. Dakika : GOOOLL!!! Kayserispor Bobo'nun attığı golle 1-0 öne geçiyor. Pablo Mouche'nin serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topa altıpasın biraz gerisinde iyi yükselen Bobo kafa vuruşunu yapıyor ve uzak kale direğine çarpan top kaleci Sebastien Frey'in müdahalesine rağmen çizgiyi geçiyor ve Tolga Özkalfa golü veriyor.
2. Dakika : Karşılaşmadaki ilk tehlikeli atağı Bursaspor gerçekleştiriyor. Ceza sahası dışı hafif sol çaprazda topla buluşan Fernando Belluschi uzaklardan yaptığı harika vuruşu kaleci Sinan Bolat harika çıkarıyor. Kaleci Sinan Bolat'tan dönen topu Stanislav Sestak'tan önce Ömer Bayram son anda araya girerek topu kornere gönderiyor.
1. Dakika : Tolga Özkalfa karşılaşmayı başlatan düdüğünü çalıyor ve maça ev sahibi Kayserispor başlıyor.
- Maç öncesinde 34 puanlı Bursaspor, eğer bugün kazanırsa bir anda 11.sıradan 5.sıraya yükselmiş olacak ve Avrupa Kupalarına katılma yolunda iddialı bir konuma gelecek. Kayserispor cephesinde ise henüz herşey bitmiş olmamakla birlikte artık puan kaybetme lüksü bulunmuyor.
- Kayserispor bu sezon evinde oynadığı 12 maçta, 2 galibiyet, 4 beraberlik, 6 da yenilgi aldı. Attığı 6 gole karşılık kalesinde 17 gol gördü. Bursaspor ise bu sezon deplasmanda oynadığı 12 maçta, 5 galibiyet ve 5 beraberlik alırken, 2 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
- İki takım daha önce ligde 38 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 16'sını Bursaspor kazanırken, 14 maçta ise Kayserispor 3 puanı alan taraf oldu. Aralarında oynadıkları 8 maçta ise eşitlik bozulmadı.
- Kayserispor'da sakatlıkları bulunan Sefa Yılmaz ve Zurab Khizanishvili kadroda yer almıyorlar. Alper Uludağ ise kart cezalısı olduğu için bugün takımdaki yerini alamayacak. Konuk ekipte ise sakatların fazlalığı can sıkıyor. Serdar Aziz, Renato Caja, Ozan İpek, Ethem Ercan Pülgir ve Michael Basser sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.
- Karşılaşma öncesinde ev sahibi Kayserispor 16 puanla ligde son sırada yer alırken, Bursaspor ise 34 puanla ligde 11.sırada bulunuyor.
- Kadir Has Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek.
- Spor Toto Süper Lig'in 25. Haftasının kapanış maçında ligde son sırada bulunan Kayserispor, evinde Bursaspor'u ağırlıyor.

KAYSERİSPOR-BURSASPOR

STAT: Kadirhas
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.00

KAYSERİSPOR: Sinan Bolat, Levent, Sereno, Tziolis, Abdullah Durak, Mijalovic, Engin, Mouche, Ömer Bayram, Biseswar, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Domingos Paciência

BURSASPOR: Frey, Şener Özbayraklı, İbrahim Öztürk, Civelli, Taiwo, Şamil Çinaz, Belluschi, Bekir, Volkan, Sestak, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...