AK Parti'den fezleke görüşmeleri için 184 taktiği

AK Parti'den fezleke görüşmeleri için 184 taktiği

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

AK Parti salonda milletvekilleriyle birlikte bulunacak ve sisteme girmeden muhalefetin gerekli olan 184 sayısına ulaşmasını bekleyecek.

TBMM Genel Kurulu, CHP'nin dört eski bakan hakkındaki fezlekelerin okunması ve genel görüşme açılması amacıyla yaptığı olağanüstü toplantı çağrısı için bugün toplanacak. Toplantı öncesi 250 kadar milletvekilini Ankara'ya çağıran AK Parti, tavrını da belirledi. AK Parti önce salonda milletvekilleriyle birlikte bulunacak ve sisteme girmeden muhalefetin gerekli olan 184 sayısına ulaşmasını bekleyecek. Ardından muhalefetin "kaçtılar" eleştirilerini ortadan kaldırmak için genel görüşme yapılmasına "evet" diyecek.
Genel Kurul'da TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in sadece üst yazıyı okutmakla yetinmesi, fezlekelerin içeriği ve klasörleri milletvekillerinin incelemesine açması beklenmiyor. Toplantıya, Başbakan Erdoğan katılmayacak. Meclis, nbsp;26 ve 27 Mart'ta normal çalışma programına geçecek. Ancak AK Parti, tatil süresini uzatmayı planlıyor. nbsp;Bu yönde karar alınırsa TBMM'nin 1 ya da 8 Nisan'a kadar tatile girmesi bekleniyor.
Şükran Kaban ANKARA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...