- Kamyonet otomobille çarpıştı, can pazarı yaşandı!
14 dakika önce

Şanlıurfa'da feci kaza! Kamyonet otomobille çarpıştı, çok sayıda yaralı var

Şanlıurfa'da kamyonet ile otomobil çarpışması sonucu meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken yaralanan 10 kişi hastaneye kaldırıldı.
 - AK Parti'ye seçim kaybettiren 3 faktör
27 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında yer aldı! İşte seçimi kaybettiren 3 faktör

Seçim geride kaldı ancak analizler sürüyor. TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, AK Parti kulislerinden son bilgileri verdi. Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı son toplantıda seçimi kaybettiren 3 faktör; ekonomi, teşkilatların zayıflığı ve adaylar olarak belirlendi.
Gündem - Gündem
38 dakika önce

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Ankara’daki su baskınlarını değerlendirdi: Bütün suç yağışa bağlanamaz

Ankara’da metrekareye 70 kg yağış düştüğünü belirten Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu “Bu miktar sel baskını oluşturmaz. Sebep altyapı yetersizliği” dedi.
 - Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza
39 dakika önce

Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza

Taksim-Kabataş arasında çalışan füniküler hattındaki teknik arıza sebebiyle seferler yapılamıyor. Hat arasında İETT otobüsleri ile hizmet veriliyor.  
 - 50 kişi 75 yaşındaki Arife Nine için seferber oldu
45 dakika önce

Arife Sasa 75 yaşındaydı... 50 kişi onu bulmak için seferber oldu

Eskişehir'de hayvan otlatmaya çıkan 75 yaşındaki Arife Sasa'dan haber alınamıyor. 50 kişilik ekip Sasa'yı bulmak için seferber olurken yoğun sis çalışmaları olumsuz etkiledi. 
 - Almanya, altın tabancalı Türk'ün peşinde
46 dakika önce

Almanya, altın tabancalı Türk'ün peşinde! İnsan avı başlattılar

Almanya, 5 ay önceki cinayeti işlediği öne sürülen altın tabancalı Türk Ferhat K'nin peşinde. Daha önce de birini yaralayan ve hapis yatan şüphelinin, Türkiye'ye kaçmış olabileceği belirtiliyor.
 - Gözler, Özel'e eşlik edecek isme çevrildi
1 saat 26 dakika önce

Özgür Özel'e, Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek

Bugün saat 16.00'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, emekli büyükelçi Namık Tan eşlik edecek.
 - Elebaşılığını Semed Ötünç yapıyordu
1 saat 52 dakika önce

Elebaşılığını Semed Ötünç yapıyordu! Suç örgütü çökertildi

Bursa merkezli 8 ilde düzenlenen “Mahzen-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. 42 kişi de yakalandı.
 - Çok kuvvetli geliyor! 34 kentte 'sarı' alarm
2 saat 11 dakika önce

Meteoroloji'den 34 kente sarı uyarı! Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji 34 kenti sarı kodla uyardı. Bu kentlerde kuvvetli yağış beklenirken vatandaşlara ise olumsuzluklara karşı tedbir uyarısı yapıldı.
 - İşte masada yer alacak önemli konular
2 saat 29 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Özgür Özel'i kabul edecek! İşte masadaki konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi bugün AK Parti Genel Merkezi'nde saat 16.00'da gerçekleşecek. İki ismin Filistin'in durumu ile yeni anayasa çalışmalarını değerlendirmeleri bekleniyor.
 - Bir şehre yetecek elektrik çalmışlar
3 saat 46 dakika önce

Bir şehre yetecek elektrik çalmışlar! 210 milyon liralık kaçak bedelini vatandaş ödüyor

Dicle Elektrik, Şanlıurfa’nın yedi ilçesinde kaçak elektrik kullanımına imkân sağlayan 351 illegal trafo belirledi. Trafoların 100 bin nüfuslu bir şehrin bütün ihtiyacını karşılayacak 53 bin 500 KVA gücünde olduğu tespit edildi. Oluşan 210 milyon liralık zarar faturalara yansıtıldı.
 - Son kurban Şerife nine oldu! Dehşet durdurulamadan yayılıyor
3 saat 59 dakika önce

Son kurban Şerife nine oldu! Dehşet durdurulamadan yayılıyor

Başıboş sokak köpeklerinin sebep olduğu dehşet durdurulamaz bir şekilde yayılıyor. Neredeyse her gün bir başıboş köpek sürüsü saldırısı yaşanıyor. Son kurbanları ise Adana'da yaşayan 72 yaşındaki Şerife nine oldu. Talihsiz kadın soğan başı toplamak için tarlaya giderken önüne çıkan köpekler tarafından parçalanarak öldürüldü.
Gündem - Gündem
4 saat 9 dakika önce

Millî Piyango 160 bin sanal kumar sitesini kapattırdı

MPİ, yasa dışı bahis ve kumar faaliyetleri sebebiyle 168 bin 30 internet sitesi için BTK’ya ihbarda bulunurken bunlardan 160 bin 273’üne erişim engellendi.
Gündem - Gündem
4 saat 50 dakika önce

Konya'da ve Tokat'ta deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu

Türkiye beşik gibi sallanıyor, deprem haberleri peş peşe geliyor. Konya'da bu sabah meydana gelen depremin ardından az önce de Tokat sallandı. AFAD depreme ilişkin ilk verilerini paylaştı.
Gündem - Gündem
5 saat 10 dakika önce

Niğde’de ticari araç minibüsle çarpıştı, ölü ve yaralılar var

Niğde'de hafif ticari araç ve bir minibüs kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçılar bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.
Gündem - Gündem
5 saat 40 dakika önce

Konya'da dehşet! Trafik magandası tartıştığı sürücüyü feci şekilde öldürdü

Konya’da bir kişi trafikte tartıştığı adam tarafından kalbinden bıçaklandı. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken zanlı ise elinde bıçakla polise teslim oldu.
 - CHP elini üzerimizden çeksin
7 saat 2 dakika önce

Alevi kanaat önderleri: CHP elini üzerimizden çeksin

Hükûmetin ‘Alevi açılımı’nı baltalamak maksadıyla cemevlerinin kapatılması için AYM’ye başvuran CHP’ye tepki yağıyor. Alevi kanaat önderleri Dedekargınoğlu ve Özkan “CHP, Alevilere ihanet etti” diyor.
 - Diyanet’ten hacı adaylarına vize uyarısı
7 saat 13 dakika önce

Diyanet’ten hacı adaylarına vize uyarısı

Diyanet, kurada ismi çıkmayanları arayıp “Biz sizi ticaret ve seyahat vizeleriyle hacca götürürüz” vaadinde bulunanlara itibar edilmemesini istedi. Açıklamada “Bu kişiler anında ülkeden çıkarılıyorlar” denildi.
 - 1 Mayıs tahrikçileri!
7 saat 15 dakika önce

1 Mayıs tahrikçileri! Ortalığı karıştırıp ortadan kayboldular

CHP lideri Özel, DİSK ve KESK gibi kuruluşlar günlerce 1 Mayıs için “Taksim” çağrısı yaptı. Sol örgütler, Saraçhane’den harekete geçince Özel ve sendikalar alanı terk edip gitti. Polisin uyarılarına rağmen marjinal gruplar kaldırım taşları, demir çubuklarla polise saldırdı. Çok sayıda kişi gözaltına alınırken, yaralı polisler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polisin sağduyusu ve sabrı daha büyük olayların yaşanmasına engel oldu.
 - Kaldırım taşlarını söken eylemciler kamerada
9 saat 11 dakika önce

Kaldırım taşlarını söküp polise saldırdılar! Maskeli eylemciler kamerada

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Taksim Meydanı'na çıkmaya çalışan grupların arasındaki yüzleri maskeli marjinal eylemciler kaldırım taşlarını söküp polislere saldırdığı anlar kameralara yansıdı
 - İstanbul'da gökyüzünde tedirgin eden garip cisim...
9 saat 12 dakika önce

Türkiye'nin dört bir yanında görüldü! İstanbul'da gökyüzünde tedirgin eden garip cisim...

Türkiye'nin dört bir yanında gökyüzünde görülen garip cisimler tedirgin ediyor... Muş, Hatay ve Elazığ'da gökyüzünde görülen garip cisimler İstanbul'da da görüldü. Bir vatandaş, “Havaya baktığım zaman 3 cisim gördüm. Sanki takım elbise giymişlerdi ve havada asılı duruyorlardı" dedi.
Sona Git