Mersin'de tren kazası, çok sayıda ölü var - son gelişme

Mersin'de tren kazası, çok sayıda ölü var - son gelişme

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mersin'de yolcu treni işçileri taşıyan servis aracını biçti. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda 9 kişi öldü çok sayıda yaralılar var.

Adana-Mersin seferini yapan yolcu treni Mersin'in Merkez Akdeniz İlçesi Adanalıoğlu Mahallesi kesiminde işçileri taşıyan servis aracını biçti. Feci kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.Merkez Akdeniz ilçesinde yolcu trenin işçileri taşıyan bir servis minibüsüne çarpması sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Alınan bilgiye göre, makinistinin kimliği henüz öğrenilemeyen bir yolcu treninin merkez Akdeniz ilçesinde Mersin-Tarsus arasında yer alan Taşkent durağı yakınlarında, Tarsus-Mersin Organize Sanayi bölgesindeki bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis minibüsüne çarptı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. (ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...