'Twitter'ı yasakalayan hükümet değil, TİB'

/ Kaynak: AA
'Twitter'ı yasakalayan hükümet değil, TİB'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Twitter yasağı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arın. 'Twitter'ı yasakalayan hükümet değil, TİB'

Bülent Arınç, Twitter'a tedbir amaçlı erişim engeliyle ilgili "Bu işi yapan hükümet değil, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'dır" dedi.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Benim de bir twitter hesabım var. Her gün uydurma şeyler yazmıyoruz oraya. 1 milyon 200 bine yakın insan bizi takip ediyor bundan dolayı bugüne kadar hiç şikayet olmadı. Ama internetin sınırsız dünyasında paylaşım sitelerinde sorumsuzca yayın yapanlar var. İnsanları lekeleyen özel hayatını altüst edenler var. Böyle olunca dünyadaki tüm mahkemeler bunun engellenmesini hukuk olarak kabul ediyor. Kimse endişelenmesin. sadece mahkeme kararlarını uygulamayan Twitter'a karşı böyle bir süreç başlatılmış durumda" dedi.Arınç, "Bu işi yapan hükümet değil, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'dır. Bizim TİB'den aldığımız bilgiye göre, bazı twitter kullanıcıları hakkında şikayetler yapılmış, mahkemeler kapatılmasına karar vermiş" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...