Twitter yola geldi!

Twitter yola geldi!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Twitter'a Türkiye'den erişim yasağı uygulanmasının ardından, şirket TİB'in istediği hesapları askıya almaya başladı.

Twitter, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİB) mahkeme kararıyla askıya alınmasını istediği hesapları kapatmaya başladı. Bu kapsamda Samsun'da C.K. adlı kadının ismi kullanılarak müstehcen içerikli yazı ve resimlere yer veren sahte hesap askıya alındı.
MAHKEME KARARLARINI CİDDİYE ALMAMIŞLARDI
TİB'den yapılan açıklamada, Twitter'dan karara konu içeriğin kaldırılmasının istendiği ancak "Twitter'ın bu kararlara duyarsız kaldığı ve mahkeme kararlarını tanımadığı" belirtilerek, "Bu nedenle, vatandaşlarımızın ileride telafisi mümkün olmayacak mağduriyetlerinin önlenmesi için başka bir seçenek kalmadığından mahkeme kararları doğrultusunda Twitter'a erişimin engellenmesi tedbiri uygulanmıştır. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, hukuk devleti ilkesi çerçevesinde mahkeme kararlarını uygulamakla yükümlüdür" ifadesi kullanılmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...