- Bu kentlerde yaşayanlar dikkat! Kuvvetli yağış geliyor
39 dakika önce

Meteoroloji'den 15 kente sarı kodlu uyarı! Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji 15 kent için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu kentlerde vatandaşlardan kuvvetli yağış nedeniyle dikkatli olmaları istendi.
 - Daltonlar çetesine dev operasyon, çok sayıda gözaltı var
1 saat 10 dakika önce

Daltonlar çetesine dev operasyon, çok sayıda gözaltı var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un 7 ilçesinde düzenlenen "MAHZEN-37" operasyonunda organize suç örgütü Daltonlar üyesi 14 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyon görüntülerine de yer verdi...
Gündem - Gündem
1 saat 27 dakika önce

Pendik'te zincirleme kaza, çok sayıda yaralı var

Pendik'te bir kamyonet ve iki otomobilin birbirine girdi. Zincirleme kazada can pazarı yaşanırken bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
 - Erzincan’daki maden faciasında sıcak gelişme
2 saat 16 dakika önce

Erzincan’ın İliç'teki maden faciasında sıcak gelişme! 2 işçinin cansız bedeni bulundu

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan işçilerden ikisinin daha cansız bedenleri bulundu.
 - MSB duyurdu, 1 askerimiz şehit oldu
2 saat 40 dakika önce

MSB duyurdu, Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım isabet eden asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, 3 Mayıs’ta Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen’in kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.
Gündem - Gündem
3 saat 1 dakika önce

Malatya'da korkutan deprem! AFAD ilk verileri duyurdu

Gece boyu çok sayıda artçı sarsıntı yaşanan Malatya'da sabah saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD ilk verileri paylaştı, işte bölgede son durum...
 - Birine köpek saldırdı, diğerini eşek ısırdı!
4 saat 3 dakika önce

İki kişi canından oluyordu! Birine köpek saldırdı, diğerini eşek ısırdı

Başıboş hayvanların sebep olduğu dehşet durdurulamaz bir şekilde yayılıyor. Neredeyse her gün bir başıboş hayvan saldırısı yaşanıyor. Bunlara yenileri eklendi, Ankara'da köpeklerden kaçan bir çocuk binaya sığınmak isterken cama çarpıp kendini kesti. Kayseri'de de bir eşek saldırdığı kadını hastanelik etti.
Gündem - Gündem
4 saat 16 dakika önce

İstanbul'da gece yarısı feci kazalar peş peşe geldi! Ölü ve yaralılar var

İstanbul'da can pazarı yaşandı! Beykoz'da alkollü sürücünün kullandığı hafif ticari araç otomobile çarptı, 2 kişi ağır yaralandı. Büyükçekmece’de de kontrolden çıkan otomobil önünde seyreden tırın altına girdi. Korkunç kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Bir kaza da Pendik'te yaşandı. 3 araç birbirine girdi, 2'si ağır 4 kişi yaralandı...
Gündem - Gündem
4 saat 41 dakika önce

Adana'da üzerine yıldırım düşen adam canından oldu

Adana'da salatalık tarlasında çalışan Ali Polatlı, üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
 - Firari PKK'lı İsveç'te atlara cinsel istismardan tutuklandı
5 saat 4 dakika önce

PKK'lı eski Kızıltepe belediye başkan yardımcısı kaçtığı İsveç'te atlara cinsel istismarda bulunurken yakalandı

Senanik Öner, BDP'den Mardin'in Kızıltepe ilçesinde belediye başkan yardımcısıyken terör örgütü PKK üyeliğinden gözaltına alınmıştı. Yargılandığı davada cezası onaylanınca da sığınma başvurusunda bulunduğu İsveç'e kaçtı. Önder girdiği bir ahırda atlara cinsel istismarda bulunurken yakalandı. Ahır sahibi durumu yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen polise bıçakla saldıran firari PKK'lı tutuklandı.
Gündem - Gündem
5 saat 31 dakika önce

Bursa'da feci kaza! Baba öldü, anne ve çocukları ağır yaralı

Bursa’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç refüje çarptı. Feci kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybederken yanında bulunan eşi ve çocukları ağır yaralandı.
 - Ankara'da yolcu uçağında bomba ihbarı, acil iniş yaptı
6 saat 20 dakika önce

Yolcu uçağında bomba ihbarı! Esenboğa Havalimanı'na acil geri dönüş yaptı

Ankara-Erzincan seferini yapan uçak bomba ihbarı üzerine Esenboğa Havalimanı'na geri dönüş yaptı. Ekipler uçakta arama yaptı, ihbar asılsız çıktı.
 - Sabır taştı, kapıyı kapattık
7 saat 16 dakika önce

Erdoğan, İsrail ile ticaretin durdurulmasını değerlendirdi:  "Sabır taştı, kapıyı kapattık"

“Ticareti durdurma kararıyla birlikte Batı’nın bizim üzerimize nasıl saldıracağını çok iyi biliyoruz. Dik duracağız, mazlumların yanında olacağız” diyen Erdoğan, Özel ile yaptığı görüşmeyi de “Siyasette yumuşama dönemine girildi” şeklinde yorumladı.
 - Siyonist organ çetesine suç üstü
7 saat 40 dakika önce

Siyonist organ çetesine suç üstü! Suriyelilerin böbreklerini satan çete çökertildi

Suriyelilerin böbreklerini İsraillilere satan çete Adana’da çökertildi. Kirli pazarlık, akraba gibi göstermek için alıcı ile verici adına düzenlenen sahte pasaport sayesinde deşifre edildi. İsraillilerin de aralarında olduğu 9 kişi tutuklandı. Şüphelilerden birinin acente sahibi Türk olduğu ortaya çıktı. Siyonistlerin böbrek için 1 milyon lira ödeme yaptığı belirlendi.
 - "İran gibi Filistin’i destekliyor gözükmedik"
7 saat 42 dakika önce

İsrail’e yaptırım ile Erdoğan bir defa daha kazandı! Göstermelik değil rasyonel adım atıldı

Uzmanlar hava sahası ve limanların da İsrail’e kapatılabileceğini belirterek ambargonun siyasi yansımalarını şöyle yorumladı: "Rasyonel davranan Türkiye, aldığı ekonomik riskleri biliyor ve bunları telafi edebilecek güce sahip. İran gibi Filistin’i destekliyor gözükmedik, Gazze için tarihe geçen bir karar aldık. Türkiye yerini belli etti, tavrını koydu."
Gündem - Gündem
8 saat 50 dakika önce

Bir aileyi parçalayan kaza! Refüje çarpan araç babanın canına mal oldu

Bursa’nın Mustafa Kemalpaşa ilçesinde kontrolden çıkıp refüje çarpan otomobilde bulunan baba hayatını kaybederken, anne ve çocukları ise ağır yaralandı.
Gündem - Gündem
9 saat 5 dakika önce

Yunanistan geri itti, Türkiye 7'si çocuk 21 düzensiz göçmeni kurtardı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 21 düzensiz göçmen kurtarıldı.
Gündem - Gündem
9 saat 17 dakika önce

Şerit ihlali yaptı, 2 aracı biçti: Anne-oğul can verdi

Bursa’da şerit ihlali yapan kamyon karşı yönden gelen 2 aracı biçti. Kaza sonucu aynı araçta bulunan anne ve oğlu hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
9 saat 32 dakika önce

Bodrum'da içme suyu hattında patlama: Yollar göl oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kara yolundan geçen içme suyu ana isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.
Gündem - Gündem
9 saat 39 dakika önce

İzmir açıklarında 14'ü çocuk 29 göçmen yakalandı

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 29 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.
 - Hamas lideri ile görüşüldü
9 saat 48 dakika önce

AK Parti'den kritik ziyaret! Osman Nuri Kabaktepe, Hamas lideri Heniyye ile görüştü

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüşme gerçekleştirdi. Kabaktepe, görüşmeye ilişkin "Hem Cumhurbaşkanımız hem necip milletimiz Filistin mücadelesinin daima yanındadır. Bu şanlı mücadelede üç evladını ve torunlarını şehit veren Hamas Siyasi Büro Başkanı Sayın İsmail Haniye'ye baş sağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.
Sona Git