Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı ANI İZLE

Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı ANI İZLE

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı izle. Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısına geldiği sırada yumruklu saldırıya uğradı. İşte o saldırı anı TIKLA İZLE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısı salonuna gitmek üzere koridorda yürüdüğü sırada yumruklu saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'nun gözlüğünün saldırı sonrası yere düştüğü belirtildi. Saldırgan, güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı. Saldırganın kimliğinin henüz tespit edilmediği kaydedildi. nbsp;CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantı salonuna gitmek üzere Meclis koridoruna yürüdüğü sırada yumruklu saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'nun gözlüğü yere düşerken, linç edilmek istenen saldırgan güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı. nbsp;Daha sonra kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, bu gibi saldırıların kendisini yıldıramayacağını söyledi. CHP lideri, herkesi de sükunete çağırdı. nbsp;CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısına geldiği sırada yumruklu saldırıya uğradı.

KILIÇDAROĞLU YUMRUĞU YORUMLADI
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Öyle birisi yumruk atacak, biz geri adım atacağız, asla geri adım atmayacağız, inançlarımızdan vazgeçmeyeceğiz" dedi.
TBMM'de partisinin grup toplantısına giderken kuliste milletvekilleri ile birlikte yürüdüğü esnada yumruklu saldırıya uğrayan ve yüzünden yaralanan Kemal Kılıçdaroğlu, kısa süreli bir tedavinin ardından grup toplantısına geldi. Grup toplantısındaki yaptığı konuşmada saldırı ile ilgili ilk yorumu yapan Kılıçdaroğlu, "Demokrasi yolu engellerle doludur. Bu CHP liderini yapılan ilk saldırı değildir. İsmet İnönü'ye de saldırılar düzenlendi. Ama bir tek hedefimiz var. Bu ülkeye sağlıklı bir demokrasiyi ya getireceğiz, ya getireceğiz. Baskılar ve şiddet bizi engelleyemez. Biz hiç kimsenin önünde diz çökmemiş bir gelenekten geliyoruz. Öyle birisi yumruk atacak, biz geri adım atacağız, asla geri adım atmayacağız, inançlarımızdan vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...