Konya'da katliam gibi kaza! 7 ölü İşte ilk görüntüler

Konya'da katliam gibi kaza! 7 ölü İşte ilk görüntüler

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Konya'da bir TIR, kamyon, otobüs ve minibüsün karıştığı zircileme kazada ilk belirlemeler göre 7 kişi hayatını kaybetti çok sayıda yaralı olduğu bildirildi

Konya'da TIR'ın karşı şeride geçip, kamyon, minibüs ve otobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 12 kişi yaralandı. nbsp;Konya'nın Sarayönü ilçesinde, yolcu minibüsü ile 2 tırın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi. nbsp;Edinilen bilgiye göre, Konya-Afyonkarahisar karayolunun 35. kilometresinde, 33 CJH 19 plakalı tır, karşı yönden gelen, Sarayönü ilçesinden Konya'ya yolcu taşıyan minibüsle çarpıştı. Kazaya, otomobil yüklü bir başka tır da karıştı. nbsp;Kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırılan çok sayıda yaralıdan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...