- Burada insanlar sokakta gezerken maske takıyor!
26 dakika önce

Burada insanlar sokakta gezerken maske takıyor: 40 yılın derdine çözüm için yürüdüler

Sakarya'da fabrika atıkları Kızılcıkorman mahallesi sakinlerini bezdirdi, mahalleli 40 yıllık derdine çözüm için yürüyüşe geçti. "Köyün adı pis kokulu köy kaldı" diyen mahalleli, sokakta yürürken de maske taktıklarını söyleyip "Balıklar öldü sıra çocuklarda" sloganıyla isyan etti. 
 - Neye uğradıklarını şaşırdılar, bir anda pompalı tüfekle...
49 dakika önce

Ankara'da taksi durağına pompalı tüfekle saldırı! Neye uğradıklarını şaşırdılar

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde bir taksi durağına pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Dünya Filistin'e destek gösterileriyle çalkalanırken...
59 dakika önce

ABD'de 2000 öğrenci gözaltında... Türkiye'de Filistin'e destek gösterileri neden Batı'daki kadar güçlü değil? 

Türkiye'de devletin Filistin ile dayanışma içerisinde olması, Batı'daki gibi tepkisel bir durumun ortaya çıkmasını engelliyor ve Filistin'e destek gösterileri, Batılı ülkelerin gerisinde kalıyor. 
Gündem - Gündem
1 saat 11 dakika önce

İstanbul'da maganda dehşeti! Düğün uğruna trafiği felç ettiler

İstanbul’da seyir halindeki trafikte duran düğün magandaları trafiği felç etti. Konvoydaki şahıslar halay çektikten sonra araçlarına binerek uzaklaşırken, trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı.
 - Fırtına ve yağmur derken hava ters köşe yapıyor!
1 saat 14 dakika önce

Fırtına ve yağmur derken hava ters köşe yapıyor! Uzmanlar tarih verdi, güneş yüzünü gösterecek

Yurt genelinde etkili olan yağışlar, salı günü itibarıyla veda edecek. Hava tahmin uzmanı Özdemirci,  İstanbul, Ankara ve İzmir'de 3 gün boyunca yağış görülmeyeceğini ve sıcaklıkların artacağını söyledi. Özdemirci, cuma gününden sonra ise yeni bir yağış sisteminin yurda giriş yapacağı bilgisini verdi. 
 - Karabulut ailesi dilekçeyi veriyor
2 saat 14 dakika önce

Karabulut ailesinin avukatı Cem Garipoğlu hakkındaki detaylara dikkat çekip açıkladı!

Münevver Karabulut cinayetinde ortaya çıkan yeni detaylar sonrası Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması talep edildi. Karabulut ailesinin avukatı Epözdemir temel gerekçelerini tek tek saydı ve "Yarın itibariyle yeniden dosyaya dilekçe sunulacak ve talebimiz yenilenecektir" dedi. Dilekçede, cinayetin işlendiği 'kanlı kanepe' ve Garipoğlu'nun cezaevinde onlarca psikologla görüşmesi gibi detaylar da yer aldı. 
 - Marttan beri denize girilebilen Antalya'da şaşırtan manzara
2 saat 32 dakika önce

Marttan beri denize girilebilen Antalya'da şaşırtan manzara: Her yer bir anda bembeyaz oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinin yüksek kesimlerinde öğle saatlerinde aniden bastıran şiddetli dolu yağışı trafiği felç etti. Mahmutlar Yaylası yolunda uzun araç kuyrukları oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı.
 - Motosikletli gence çarpan kişi şaşırttı
2 saat 48 dakika önce

'Güler misin ağlar mısın' dedirten kaza: Motosikletli gence çarpan kişi şaşırttı

Fatih'te bir sürücü, önünde motosikletiyle ilerleyen gence arkadan çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli ise gence, “İyi misin” sorusunu yöneltince gülerek cevap veren motosikletli genç, “Annem zaten, paylaş ağabey, rezilliği gördün mü?” dedi. Cevap karşısında motosikletlinin kahkahaya boğulduğu o ilginç anlar kameralara yansıdı.
 - Edanur'un ölümünde yeni gelişme
3 saat 37 dakika önce

Ölüm çukurunda hayatını kaybetmişti... Edanur'un ölümünde yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı

Küçükçekmece'deki sahil parkındaki su birikintisine düşen 5 yaşındaki kız çocuğunun ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.
 - 'Doping' son buluyor! Resmi Gazete'de yayımlandı
3 saat 39 dakika önce

'Doping' son buluyor! At yarışlarında 'yasaklı madde' ifadesi kullanılacak

At yarışı düzenleme ve bahis kabul etme konularında lisans sahibi olarak yetkilendirilen Türkiye Varlık Fonu AŞ'nin kullanacağı hak ve yetkiler belirlendi.
Gündem - Gündem
3 saat 41 dakika önce

TSK vurdu, MSB duyurdu: 4 PKK'lı terörist etkisiz

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesindeki 3 PKK’lı terörist, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise 1 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
 - Canına mal olan detay son fotoğrafında gizli
3 saat 51 dakika önce

Lüks villada sır ölüm! Canına mal olan detay son fotoğrafında gizli

Büyükçekmece’de haftalık kiralık lüks bir villada 17 yaşındaki Mervan İpek arkadaşları eğlenirken iddiaya göre havuza düşerek hayatını kaybetti. Şüpheli ölümün arkasındaki sır perdesinin aralanması için polis tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.
 - İşin aslı çok farklı çıktı!
4 saat 35 dakika önce

Sosyal medyada gündem olmuştu... İstanbul'da Yunus Ekipleri tarafından bulunan silahlarla ilgili açıklama geldi

Sosyal medyada Yunus Ekipleri tarafından bulunduğu iddia edilen silahlara ilişkin İstanbul Emniyeti'nden açıklama geldi. Şüphe üzerine durdurulan aracın bagajında kuru sıkı ve 'airsoft' olarak tabir edilen 141 adet uzun namlulu silah bulunduğu açıklanırken, araçta bulunan şahısların TRT'de yayımlanan Teşkilat dizisinden geldikleri ve gerekli izin belgelerinin olduğu bildirildi.
Gündem - Gündem
5 saat 17 dakika önce

Eşinden para isteyen kadının aldığı cevap hayatını değiştirdi

Eşi harçlık vermeyince kendi dükkanını açan Fahriye Altınkaynak, kendi işinin patronu oldu. Altınkaynak, "Yapamazsın" diyenlere inat 36 yıldır mesleğini icra ediyor.
 - Yüksekova fay zonu hakkında korkutan senaryolar
5 saat 28 dakika önce

Yüksekova- Şemdinli fay zonu hakkında korkutan senaryolar: Deprem her yeri yıkacak!

Deprem uzmanı Batuhan Öğüt, sismik boşluk olan Yüksekova- Şemdinli fay zonuna dikkat çekerek muhtemel felaketler zincirine dikkat çekti. En fazla yıkımın Yüksekova'da olabileceğini söyleyen Öğüt, felaketin Hakkari, Van ve Yüksekova otoyollarının kapanmasına neden olabileceğini söyledi. Öğüt, Hakkari'de 7 ila 7.6 arası bir deprem ihtimalinin komşu illerde de ciddi oranda yıkıma neden olacağını kaydetti.
 - Kalp rahatsızlığından ölen oğlunu kız gibi gösterip...
5 saat 30 dakika önce

Para uğruna bunu da yaptılar! Kalp rahatsızlığından ölen oğlunu kız gibi gösterip insanları dolandırdı

Ümraniye'de bir dolandırıcı, daha önce kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Yahya Karakuş'un fotoğraflarını ve hastalığını kullanarak sosyal medya üzerinden para topladı. Oğlunu kız gibi gösterip yardım toplayan dolandırıcıyı fark eden anne Figen Karakuş, “Bir anne daha ne kadar yıkılabilir bilemiyorum" dedi.
 - Ev sahipleri görünce şoke oldu
5 saat 37 dakika önce

Böyle hırsızlık görülmedi! 5 evi havuzlarıyla çaldılar

Çatalca’da 5 adet bungalov alan vatandaşların evleri, havuzlarıyla birlikte çalındı. İddiaya göre, bungalovları inşa eden şahısla, bir ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesinden dolayı alacaklı kişi evleri havuzlarıyla birlikte çaldı. Bungalovlardan geriye kalan çakıl taşlarının bulunduğu arazi havadan görüntülendi.
Gündem - Gündem
5 saat 59 dakika önce

1 Mayıs olaylarında 12 kişi daha gözaltı!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde olaylara karıştığı tespit edilen 12 kişi daha gözaltına alındı. Olaylarda daha önce de 38 kişi hakimlikçe tutuklanmıştı.
 - Doktor Civanım'ın motosikleti depremzedeler için Hatay'da
6 saat 14 dakika önce

Doktor Civanım'ın motosikleti depremzedeler için Hatay'da

Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu 'Doktor Civanım' filminde kullanılan motosiklet açık artırmaya çıkarıldı. Ali Meftunzade isimli iş adamının satışa çıkarttığı motosikletten elde edilecek gelir ise depremzedelerin yararına kullanılacak. 
Gündem - Gündem
6 saat 15 dakika önce

Antalya'da feci kaza! 15 yaşındaki çocuk canından oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde otomobilin çarptığı 15 yaşındaki Damla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 - Edanur'un ölümünde sıcak gelişme!
6 saat 35 dakika önce

Edanur'un ölümünde sıcak gelişme! 3'ü birden hakimliğe sevk edildi

Küçükçekmece’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kazı yapıp etrafını kapatmadığı alandaki su dolu çukura düşerek can veren beş yaşındaki Edanur Gezer’in ölümü ile ilgili sıcak gelişme! Kız çocuğunun hayatını kaybetmesine ilişkin 2 kişi adli kontrol istemiyle, bir kişi tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
Sona Git