- Tır, yolcu minibüsünü biçti
10 dakika önce

Gaziantep’te tır, yolcu minibüsüne çarptı: 8 ölü

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde tır, yolcu minibüsüyle çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.
 - Erdoğan, CHP'ye ne zaman gidecek?
26 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Merkezi'ne ne zaman gidecek? Özgür Özel'den açıklama var

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, en kısa zamanda CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel'i ziyaret edeceğini söylemişti. Gelişmeler merakla beklenirken Özel, iadeiziyaret tarihinin belli olup olmadığı sorusuna, "Bize henüz böyle bir başvuru yapılmadı. Böyle bir talepte bulunulacağını biliyoruz. Netleşen bir tarih olduğunda zaten açıklanır." cevabını verdi.
 - İzmir'de nikah salonunda tepki çeken olay!
43 dakika önce

İzmir'de nikah salonunda tepki çeken olay! Nikah memuru engel oldu: 'Burada dua edemezsiniz'

İzmir'de bir nikah salonunda yaşanan olay tepki çekti. Nikah öncesi, salonda dua edilmek istendi, nikah memuru "Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz lütfen. Burası resmi daire, evde yapabilirsiniz" diyerek mikrofonu alıp uzaklaştı.
 - Görüntü İstanbul'da kaydedildi! Üçü aynı anda...
48 dakika önce

Bilim kurgu görüntülerini aratmadı! Raf bulutu, gün batımı ve yıldırım aynı karede

İstanbul’da bilim kurgu görüntülerini aratmayan bir görüntü kaydedildi. Etkili olan yağmurun ardından ortaya çıkan raf bulutu, gün batımı ve yıldırım aynı anda tek karede görüntülendi.
Gündem - Gündem
51 dakika önce

İntihar edeceğini söyleyip yardımına giden öğretmen eşini öldürdü

Samsun'da bir büfeci boşanma aşamasında olduğu İngilizce öğretmeni eşine 'kendini öldürüp intihar edeceği' mesajı attıktan sonra yardımına giden kadını tabancayla öldürdü.
 - Adli Tıp'tan rapor istendi, karar merakla bekleniyor
1 saat 8 dakika önce

Dilan Polat tahliye edilecek mi? Adli Tıp'tan rapor istendi, karar merakla bekleniyor

Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etti. Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Savcılık, Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.
Gündem - Gündem
1 saat 23 dakika önce

İstanbul'un barajlarında son durum

İSKİ, İstanbul'daki baraj doluluk oranlarına ilişkin 6 Mayıs verilerini paylaştı. Verilere göre, yağmurlu havanın etkili olduğu mega kentte barajların doluluk oranı yüzde 83.43 oldu.
 - Klasik otomobille dünya turu yapan İngiliz çift Türkiye'de
2 saat önce

Gören dönüp bir daha bakıyor! Klasik otomobille dünya turu yapan İngiliz çift Türkiye'de

İngiliz Kidby çifti, 1924 model Bean marka klasik otomobilleri dünya turuna çıktı. Dünya turunda güzergahlarındaki 9. ülke olan Türkiye'ye gelen çift, mola verdikleri Samsun’da ilgi odağı oldu.
 - Son ankette Özgür Özel'e soğuk duş
2 saat 13 dakika önce

Vatandaşa 2 soru yöneltildi! Son ankette Özgür Özel'e soğuk duş

Asal Araştırma'nın son çalışmasında "Sizce bugün Türkiye’nin sorunlarını hangi siyasi parti çözebilir?" sorusunun yöneltildiği vatandaşların yüzde 28'i AK Parti ismini verdi. "CHP’nin iktidarda olmasını ve Özgür Özel’in Türkiye’yi yönetmesini ister misiniz?" sorusuna ise katılımcıların yüzde 55.3'ü 'Hayır' cevabını verdi.
Gündem - Gündem
3 saat 7 dakika önce

Alkollü minibüsçü kaza yaptı, araçtan indiği gibi yanındaki kadını tokatladı!

Eyüpsultan'da alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. O esnada kaldırımdan geçen bir kişi faciadan kıl payı kurtuldu. Şoför ise kazanın ardından sinirle yanındaki kadını araçtan indirerek tokatlamaya başladı.
 - Kılıçdaroğlu'ndan Özel'e "Külliye" göndermesi
3 saat 12 dakika önce

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e Külliye göndermesi

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel - Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesinin, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu rahatsız ettiği öne sürülmüştü. Bugün bir yazı kaleme alan Kılıçdaroğlu, "Yatmam çakal yatağında, aslanlar yese beni" ifadeleri ile Özel'e göndermede bulundu.
 - 79 yıl sonra ilk ezan sesi!
3 saat 13 dakika önce

Açılışı Erdoğan yapacak! Kariye Camii ibadete açılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan 201 eserin toplu açılış töreni, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Eserler arasında en dikkat çekeni Kariye Camii oldu. Cumhurbaşkanı açılışı canlı yayınla bağlanarak yapacak.
 - Önce kendine çay ısmarlattı, sonra...
3 saat 22 dakika önce

Hırsızdaki rahatlık 'pes' dedirtti: Önce kendine çay ısmarlattı, sonra 30 bin liralık soygun yaptı

Sultangazi'de bir telefon mağazasına müşteri gibi giren biri kadın 2 hırsız, 30 bin lira değerindeki 2 cep telefonu çaldı. İş yeri sahibinin çay bile ısmarladığı hırsızların 36 suçtan arandığı ortaya çıktı.
 - Sporcu Mehmet Ayan'a köpek saldırdı!
3 saat 27 dakika önce

Kağıthane'de başıboş dehşeti! Sporcu Mehmet Ayan'a köpek saldırdı

Kağıthane’de başıboş köpek, yürüyüş yapan triatlon sporcusu Mehmet Ayan'a saldırdı. O esnada köpeğini gezdirmeye çıkaran bir kadın, köpeklerin videosunu çeken yaralı sporcuya tepki gösterdi. Hastaneye giden yaralı sporcu Mehmet Ayan'a kuduz aşısı yapıldı.
 - KAAN ikinci uçuşunu gerçekleştirdi
3 saat 38 dakika önce

Gurur günü! Milli Muharip Uçak KAAN ikinci uçuşunu gerçekleştirdi

21 Şubat'ta ilk uçuşunu gerçekleştiren Milli Muharip Uçak KAAN, bu sabah erken saatlerde ikinci uçuşunu da başarıyla tamamladı. TUSAŞ’ın öğle saatlerinde uçuşa ilişkin görüntüleri paylaşması bekleniyor.
 - Saklandığı delikte böyle yakalandı
3 saat 41 dakika önce

1 ay önce cezaevinden kaçan firari, saklandığı çiftlikte böyle yakalandı

Adana’da 1 ay önce cezaevinden firar eden ve 21 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Sinan Ö., kuzeninin çalıştığı çiftlikte yakalandı. Şahıs evde ele geçirilen uzun namlulu silahlar içinse, "Silahları, hasımlarımdan korunmak için bulunduruyordum" dedi.
 - Kadının başına gelene duyanlar inanamadı, sebebi şaşırttı
3 saat 42 dakika önce

Adres: Gezi Parkı... Kadının başına gelene duyanlar inanamadı, sebebi ise şaşırttı

Taksim Gezi Parkı’nda oturan kadının üstüne ağaçtan kopan büyük bir dal parçası düştü. Neye uğradığını şaşıran kadın başından yaralanırken, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yola saçılan ağaç parçaları kaldırımda toplanırken, çevrede önlem alındı.
 - İsrail kararını bu haritayla duyurdu!
4 saat önce

Gazze'de son durum... İsrail ordusu haritayla duyurdu! Refah'a kara harekatı her an başlayabilir

İşgalci İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik başlattığı saldırılar aylardır devam ediyor. 34 bin 683 Filistinli'nin can verdiği Gazze'den her geçen dakika yeni bir acı haber daha geliyor. İsrail ordusu, Refah'ın doğusunda İsrail sınırı yakınındaki birçok mahalleyi boşaltmaya başladığı belirtirken, bir harita da yayınlayarak 'tahliye' çağrısı yaptı. İşte Gazze'den son dakika haberleri...
 - Kontrolden çıkan tır, 5 aracı ezdi geçti! Yaralılar var
4 saat 4 dakika önce

Kontrolden çıkan tır, 5 aracı ezdi geçti! Yaralılar var

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde duramayan tırın 5 aracı biçmesi sonucu meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı.
 - Hasta yakınları, 112 çalışanlarına kürekle saldırdı
4 saat 21 dakika önce

Sağlıkta şiddet bitmiyor! Hasta yakınları, 112 çalışanlarına kürekle saldırdı

Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık ekibi çalışanlarına hasta yakınları kürekle saldırdı. Hamile sağlık çalışanının korkudan düşük riski yaşadığı öğrenilirken, bir sağlık çalışanı da gözünü cam parçası gelmesi sonucu yaralandı.
 - Odada yaşananların ardından soluğu mahkemede aldılar
4 saat 27 dakika önce

Doktorların aşk davası! Odada yaşananların ardından soluğu mahkemede aldılar

İstanbul'da Doktor Meral D., meslektaşı Ömer E.'nin görev yaptığı yere giderek kendisiyle görüşmek istedi. Odada yaşananların ardından iki doktor da birbirinden şikayetçi oldu. Ömer E. tehdit edildiğini söylerken, Meral D. ise eski erkek arkadaşı olduğunu söylediği Ömer E. tarafından darbedildiğini öne sürdü.
Sona Git