Galatasaray'da Mancini bombası patladı, Galatasaray hocasız kaldı

Galatasaray'da Mancini bombası patladı, Galatasaray hocasız kaldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray, İtalyan teknik direktör Roberto Mancini ile yolların resmen ayrıldı. Mancini, Galatasaray'ı bıraktı -detay

İtalyan teknik adam Roberto Mancini Galatasaray ile yollarını ayırdı mı? Galatasaray'ın, KAP'a yapmış olduğu açıklamada neler yer aldı. Galatasaray şuan hocasız mı kaldı, işte akıllara takılan bu sorular ve daha fazlasının cevabı - son gelişme. Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ile Teknik Direktör Roberto Mancini'nin sonucu merakla beklenen zirvesi dün gerçekleşti. Les Ottomans Oteli'ndeki toplantı sonrası İtalyan teknik adam bir sezon daha takımın başında kaldı haberleri gündeme oturmuşken Galatasaray'ın KAP'a yapmış olduğu bu açıklama şaşkınlık oluşturdu. GS TV'den yapılan açıklamada ayrılığın KAP'a bildirildiği ifade edilirken karşılıklı anlaşma sonrasında Mancini ile yolların ayrıldığı dile getirildi.İşte Galatasaray'ın KAP'A yaptığı açıklama;Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.
Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur .




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...