Behzat Ç. gözaltına alındı (Erdal Beşikçioğlu kimdir)

Behzat Ç. gözaltına alındı (Erdal Beşikçioğlu kimdir)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Behzat Ç. dizisi ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Behzat Ç. gözaltına alındı. Erdal Beşikçioğlu gözaltına alındı, Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Behzat Ç. gözaltına alındı. nbsp;Behzat Ç nbsp;dizisi ile tanınan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, gözaltına alındı. nbsp; nbsp;Erdal Beşikçioğlu kimdir, nbsp; nbsp;Erdal Beşikçioğlu neden gözaltına alındı, işte son gelişmeler tüm detayları ile...Behzat Ç. nbsp; dizisi ile ünlenen nbsp; nbsp;Erdal Beşikçioğlu nbsp;düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.T24'ün haberine göre; Ankara'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda aralarında Erdal Beşikçioğlu'nun da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Beşikçioğlu, Emniyet'teki ilk ifadesinde uyuşturucu kullandığını kabul etti, ancak ticaretini yapmadığını söyledi. nbsp;Ankara'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda aralarında Erdal Beşikçioğlu'nun da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındığı iddia ediliyor.
Behzat Ç. gözaltına alındı (Erdal Beşikçioğlu kimdir)
Erdal Beşikçioğlu kimdir?
nbsp;
5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında "William Guskill" ile üretici drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı.Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Bir kızı ve bir oğlu vardır. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...