- Her şey 5 dakika içinde oldu! Bir anda dolu yağdı
25 dakika önce

Her şey 5 dakika içinde oldu... Ankara'da sağanak yerini doluya bıraktı

Ankara'da sağanak ve dolu yağışı yaşamı olumsuz etkiledi.
 - Meteoroloji'den 4 şehir için kritik uyarı!
33 dakika önce

Meteoroloji'den Amasya, Tokat, Samsun ve Ordu için kritik uyarı! Sağanak geliyor...

Amasya, Tokat, Samsun ve Ordu çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.
 - İstanbul'un meşhur binası yıkıldı!
35 dakika önce

Sayısız olaya tanıklık etti! İstanbul Emniyeti'nin Gayrettepe binası yıkıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Gayrettepe'de Asayiş Şube Müdürlüğü kampüsündeki "birinci şube" olarak anılan 10 katlı binanın büyük kısmının yıkımı tamamlandı.
Gündem - Gündem
1 saat 11 dakika önce

Somaspor - Amed Sportif maçı bugün 15.00’da başlayacak

Bugün heyecan dolu bir müsabaka futbolseverleri bekliyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un en iddialı takımlarından biri olan Amed Sportif, Somaspor karşısında şampiyonluk mücadelesi verecek. Kazanmaları halinde şampiyonluğu garantileyecek olan Amed Sportif'in bu önemli maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Futbol tutkunları tarafından merak edilen bu sorunun cevabı netleşti.
 - Kayıp Fetullah Kaya için umutlar tükendi
1 saat 15 dakika önce

Bir haftadır aranıyordu: Kayıp Fetullah Kaya için umutlar tükendi

Antalya'da bir hafta önce evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Fetullah Kaya için umutlar tükendi. İhbarın ardından arama çalışmalarına başlayan ekipler çalışmaları durdurdu.
 - Gökyüzündeki garip cisimler tedirgin etti!
1 saat 24 dakika önce

Muş ve Hatay'ın ardından şimdi de Elazığ! Gökyüzündeki garip cisim tedirgin etti

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde gökyüzünde görülen garip cisim, tedirgin etti. Benzer cisimler Muş'un Varto ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde de görüntülenmişti.
 - Ailesinin gözü önünde katledildi!
1 saat 28 dakika önce

Trafikte sözlü tartışma dehşeti: Ailesinin gözü önünde katledildi!

Antalya’da trafikte tartışma yaşadığı servis şoförü tarafından eşi ve kızının gözü önünde bıçaklanan Önder Çakır hayatını kaybetti.
 - Antalya'daki ünlü otele soruşturma!
1 saat 44 dakika önce

Sosyal medyada gündem olmuştu! Bakanlık Antalya'da 'millet farkı' alan otelden savunma istedi

Antalya'da ünlü bir otelin Türk müşterisinden 120 Euro 'milliyet farkı' istemesi sosyal medyanın gündemine düştü. Kültür ve Turizm Bakanlığı konuyla ilgili sürecin başladığını duyurdu.
 - 4 bin yıl önceki meslekler gün yüzüne çıktı!
1 saat 47 dakika önce

Anadolu tarihinin başladığı yerde müthiş keşif: 4 bin yıl önceki meslekler gün yüzüne çıktı!

Anadolu tarihinin başladığı Kültepe'de 75 yıldır aralıksız devam eden kazılar yeni keşiflere sahne oldu. Kazılarda 4 bin yıl önceki meslekler gün yüzüne çıktı. Kazı başkanı konuya ilişkin "Bugün aklınıza gelen her türlü meslekle ilgili sorumlu kişi var. İşçilerin başı, yağ üretiminden sorumlu kişilerin başı, tahıl üretiminden sorumlu insanlar, askerlerin başı, kapıcıların başı, dokumacı, kayıkçı, inşaat ustası, rehber, hancı ve müzisyenler de var" dedi. 
 - Özgür Özel'den dikkat çeken sözler!
2 saat 3 dakika önce

Özgür Özel'den dikkat çeken sözler: Kaybede kaybede...

Manisa'da açıklamalarda bulunan CHP lideri Özgür Özel, "Eğer kaybetmeyi hazmedemiyorsan, kaybetmeyi bilmiyorsan kazanmayı öğrenemiyorsun Kaybede kaybede kazanmayı öğrendik." ifadelerini kullandı.
 - Suudi Arabistan'a kritik ziyaret!
2 saat 7 dakika önce

Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Bakan Şimşek Türkiye'yi temsil edecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İslam Kalkınma Bankasının kuruluşunun 50'nci yılı dolayısıyla Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenecek toplantılara katılacak.
 - Bir silahlı saldırı daha!
2 saat 8 dakika önce

Bir silahlı saldırı daha! Etiler’deki Nusret kurşunların hedefi oldu

Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.
Gündem - Gündem
2 saat 23 dakika önce

Göztepe - Gençlerbirliği maçı bugün 16.00’da başlayacak

Göztepe'nin bu sezonki başarılı performansı, yarınki mücadelede meyvesini vermek istiyor. Bu önemli karşılaşma, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir maç haline geldi. Göztepe-Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Tüm detaylar şu şekilde...
 - Acılı aile isyan etti! DNA testi isteniyor
2 saat 38 dakika önce

İBB'nin öldüren çukuru! Minik Edanur'un annesi: Cenazeyi alabilmemiz için DNA testi istiyorlar

İstanbul Küçükçekmece'de İBB ekiplerinin kazı çalışması yaptığı parkta açılan çukura önlem alınmadı. Çukurdaki su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetti. Acılı anne Nurcan Gezer, "Cenazeyi alabilmemiz için DNA testi istiyorlar" açıklamasını yaptı.
 - Korhan Berzeg'in sır ölümü!
3 saat 16 dakika önce

Korhan Berzeg'in sır ölümü! Ailesi soruları cevapsız bıraktı

Yaklaşık bir yıldır aranan Korhan Berzeg'in sır ölümüyle ilgili ailesi soruları cevapsız bıraktı. Büyükada'da görüntülenen  Berzeg'in eşi Angela Berzeg, kızı Nisa Berzeg gazetecilerin sorularına cevap vermeden hızlıca evlerine girdi. 
 - İstanbul'un göbeğinde feci kaza
3 saat 28 dakika önce

Beşiktaş'ta feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü

Beşiktaş'ta iddiaya göre, aks kıran hafif ticari otomobil, karşı şeride geçerek zincirleme kazaya neden oldu. Lüks Maserati otomobilin aralarında bulunduğu 8 aracın karıştığı kazada 8 kişi hafif yaralandı.
 - Siyaset kulisleri bu iddiayla kaynıyor!
4 saat 3 dakika önce

Son gelişmelerden sonra... CHP'nin milletvekili sayısı artabilir!

31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir başarı gösteren Cumhuriyet Halk Partisi'ne yeni milletvekillerinin katılabileceği belirtiliyor.
 - 14 rakibini geride bıraktı, mührü kaptı!
4 saat 11 dakika önce

Siirt'te 14 erkek rakibini geride bıraktı, muhtarlık mührünü aldı!

Siirt'te 31 Mart'taki yerel seçimlerde 14 erkek rakibini geride bırakarak muhtarlık mührünü alan Zeliha Akyürek, 25 yıldır yaşadığı mahalleye hizmet ediyor.
 - Osman Bektaş, Erzincan depremi sonrası uyardı
4 saat 19 dakika önce

Osman Bektaş, Erzincan depremi sonrası uyardı: Bu fay en riskli sismik kuşak

Dün Erzincan'da meydana gelen 4.1'lik deprem sonrası Kuzey Anadolu Fayı'nı işaret eden yer bilimci Osman Bektaş, fayın bölgedeki en riskli sismik kuşak olduğunu söyledi. 
 - Avrupa 'Türk kahini' arıyor
4 saat 50 dakika önce

Avrupa 'Türk kahini' arıyor: Almanya'da dolandırdı, Türkiye'de sefa sürdü

Almanya'da yaşayan Serkan Ö. kendisini 'falcı' ve 'kahin' diye tanıtarak çok sayıda kişiyi 5 milyon lira dolandırdı. Serkan Ö. süren davasının ikinci duruşmasına katılmayarak firar etti. Alman basını Serkan'ın elde ettiği paralarla Türkiye'de lüks bir yaşam sürdüğünü ve oraya firar etmiş olabileceğini öne sürdü. 
 - Güneş çarpması sanılıyor ama...
4 saat 58 dakika önce

Güneş çarpması sanılıyor ama... Uzmanlar uyardı, kene ısırmalarına dikkat!

İlkbaharın gelmesiyle birlikte kene popülasyonunda artış devam ediyor. İnsanların hayatını kaybetmesine sebep olan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA), İç Anadolu Bölgesi’nde hızla yayılıyor. Kene ısırıklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Sivas Numune Hastanesi’nde görev yapan Uzman Doktor Murtaza Öz, “Güneş çarpması diye kendini önemsemiyor ve hastaneye başvurmuyor” dedi.
Sona Git