Galatasaray Anderlecht maçında nefesler tutulacak!

Galatasaray Anderlecht maçında nefesler tutulacak!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray şampiyonlar ligi ilk maçında Anderlecht ile karşılaşacak. Galatasaray Anterlecht maçı salı günü saat 21.45'te Star TV'den canlı izlenecek.

Galatasaray şampiyonlar ligi ilk maçında Anderlecht ile karşılaşacak. Galatasaray Anterlecht maçı salı günü saat 21.45'te Star TV'den canlı izlenecek. nbsp;D grubunda Arsenal , Dortmund ve Anderlecht ile eşleşen Galatasaray ilk maçını 16 eylül salı günü saat 21:45'de Türk Telekom Arenada Belçika ligi takımı Anderlecht ile yapacak. Bu muhteşem maçı Star Tv canlı izlenecek. nbsp;Grupta toplam 6 maça çıkacak olan Galatasaray'ın maçları STAR TV ve SMART SPOR ekranlarından izleyecilerle buluşacak. İngiliz ekibi Arsenal, Alman ekibi Borussia Dortmund ve Belçika temsilcisiAnderlecht ile aynı grupta yer alan sarı kırmızılı temsilcimizin 3 maçı şifreli, 3 maçı ise şifresiz yayınlanacak. D Grubu'na ilk torbadan geçtiğimiz sezon Fenerbahçe bu sezon da Beşiktaş'ı eleyen Arsenal düştü. 2. torbadan ise Almanya'nın son dönemde büyük çıkış yakalayan ekibi Borussia Dortmund geldi. Son torbadan ise Belçika temsilcisi Anderlecht geldi ve grubu tamamladı. Öte yandan Devler Ligi kuralarının ardından yapılan ödül töreninde yılın futbolcusu ödülünü Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo kazandı.
BİLET SATIŞI
Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları biletleri UEFA gözetiminde satışa sunulmaktadır. Geçen seneki uygulama ile, Şampiyonlar Ligi biletleri kulübümüzün resmi satış kanalı olan bilet.galatasaray.org üzerinden yapılmıştı. Bu sezon da aynı uygulamanın devam etmesi bekleniyor.
MAÇ FİKSTÜRÜ
16 Eylül 2014 Salı: Galatasaray - Anderlecht (Star TV)
1 Ekim 2014 Çarşamba: Arsenal-Galatasaray
22 Ekim 2014 Çarşamba: Galatasaray - Borussia Dortmund
4 Kasım 2014 Salı: Borussia Dortmund - Galatasaray (Star TV)
26 Kasım 2014 Çarşamba: Anderlecht - Galatasaray
9 Aralık 2014 Salı: Galatasaray - Arsenal (Star TV)

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI HANGİ KANALDA?
16 Eylül 2014 Salı

19:00 Real Madrid - Basel (UEFA Youth League) / Eurosport
21:45 Borussia Dortmund - Arsenal (Smart Spor)
21:45 Galatasaray - Anderlecht (Star)
21:45 Real Madrid - Basel (Smart Spor 2)
17 Eylül 2014 Çarşamba
21:45 Barcelona - Apoel Nicosia (Smart Spor 2)
21:45 Bayern Münih - Manchester City (Smart Spor)

nbsp;Galatasaray Anderlecht maçında nefesler tutulacak!



SEYRANTEPE METROSU ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI İÇİN BİR GÜNLÜĞÜNE AÇILACAK
TÜRK Telekom Arena Stadyumu'na ulaşımı sağlayan Sanayi Mahallesi-Seyrantepe Metrosu bir günlüğüne açılıp kapanacak. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, halen bakım çalışmalarının sürdüğü metronun 26 Ekim tarihinde yeniden hizmete gireceğini açıklamıştı. Galasataray'ın 16 Eylül'deki Anderlecht ile Türk Telekom Arena'da yapacağı maç öncesi ulaşımın ne olacağı sorusu akla geldi. Herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için metronun maç günü bir günlüğüne açılıp kapanacağı öğrenildi.
nbsp;Galatasaray Anderlecht maçında nefesler tutulacak!

Aslan'a iki sponsor
Aylardır forma sponsorluğu görüşmelerini sürdüren Galatasaray, iki firma ile birden anlaştı. Sarı-kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası nbsp;için Çin merkezli uluslararası telekomünikasyon firması Huawei ile el sıkıştı. Yönetim, Şampiyonlar Ligi için ise Türk Hava Yolları ile anlaşmaya vardı. KAP'a yapılan açıklamada ise "Şirketimiz ile Huawei Telekomünikasyon Dış Ticaret Ltd. Şti. ve Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı ile sponsorluk görüşmelerine başlanmış olup, kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi. Sarı-kırmızılı kulübün, bu iki anlaşma sonunda kasasına 7 milyon dolar koyacağı belirtildi. Huawei şirketi ile çarşamba günü TT Arena Stadı'nda sözleşme imzalanacak. Bu işbirliği Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan yeni bir sponsorluk modelini de beraberinde getirecek. Galatasaray'ın geliştirdiği bu modele göre yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...