- İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi
3 dakika önce

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan minik Edanur hakkında ilk açıklama

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan su birikintisine düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer hakkında ilk açıklamada geldi. İmamoğlu, “Sorumluluları cezasız bırakmayacağız. Adli makamların da soruşturması devam ediyor” dedi.
 - İmam cinayetinin sır perdesi aralandı
18 dakika önce

Sabah namazına giderken öldürülmüştü: İmam cinayetinin arkasından sosyal medya husumeti çekti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde av tüfeğiyle vurularak öldürülen imam ile katil zanlısı komşusu arasında geçmiş dönemlerde sosyal medya paylaşımlarından dolayı husumet yaşandığı öğrenildi. İmam İnci’nin olaydan bir hafta önce sosyal medya üzerinden yaptığı, “Ben yaptıklarımın hesabını Allah’a veririm de sen ağzından çıkan sözlerin hesabını nasıl vereceksin” paylaşımı dikkat çekti.
 - Korhan Berzeg için umut 'istihbarat'ta
23 dakika önce

'Sil baştan' incelemelerden de sonuç çıkmadı! Korhan Berzeg için umut 'istihbarat'ta

Balıkesir'de kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait eşya ve kemik parçalarının bulunması sonrası başlayan arama çalışmaları 7'nci günde sonlandırıldı. Olayla ilgili artık istihbari çalışmalara devam edilecek. 
 - 2 yıldır yoğun bakımda tedavi gören asker şehit oldu
32 dakika önce

2 yıldır yoğun bakımda tedavi gören asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı 2 yıldır yoğun bakımda tedavi gören Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy'un, şehit olduğunu açıkladı.
 - "Üsküdar Belediyesi, 71 kişiyi işten çıkardı"
1 saat 12 dakika önce

Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesinde 71 kişinin işten çıkarıldığını açıkladı

31 Mart seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanlığı görevini kaybeden Hilmi Türkmen, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in "1 Mayıs'ta Taksim'e. Emeği, adaleti, sömürüden arınmış düzeni savunmak için hep birlikte Taksim'e yürüyoruz." paylaşımını alıntıladı. Türkmen, "Henüz birinci ayın içinde, 'İlk dalga sizsiniz' denilerek işten atılan 71 Üsküdar Belediyesi emekçisi de gelsin mi bu yürüyüşe?" dedi.
 - MSB: Irak'ta 5 terörist öldürüldü
1 saat 28 dakika önce

MSB: Irak'ta 5 terörist öldürüldü

MSB Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu
 - 30. turda da olmadı! Yargıtay Başkanlığı seçimi ertelendi
1 saat 47 dakika önce

30. turda da sonuç çıkmadı! Yargıtay Başkanlığı seçimi 6 Mayıs'a ertelendi

 Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 30. tur oylamasında da hiçbir adayın salt çoğunluğu sağlayamaması üzerine seçim 6 Mayıs'a ertelendi.
 - Tekel bayileri satmayacaktı: BAT sigara grubundan açıklama!
2 saat 1 dakika önce

Tekel bayileri satmama kararı almıştı, BAT firmasından açıklama geldi

BAT grubunun sigaralarının kar marjının düşük olduğu gerekçesiyle satılmayacağı iddialarına firmadan yalanlama geldi. Firma açıklamasında "İlgili tüm ürünlerin satışı, BAT Türkiye’nin ülke genelindeki 130 binden fazla perakendecisinde sorunsuz şekilde devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.
Gündem - Gündem
2 saat 34 dakika önce

Dakikalarca beklediği yolda saniyeler içinde savruldu!

 Antalya'da Nermin Bolat isimli kadın, yolun karşısına geçmek için dakikalarca bekledi. Bolat, karşıya geçeceği sırada otomobil çarptı. Yüzüstü yere düşen talihsiz kadın ağır yaralandı. O anlar ise kameralara anbean yansıdı.
 - Son sözleri ve oğluyla ilgili detay yürek yaktı
3 saat 1 dakika önce

Çalılar arasında ölüme yakalanmıştı: Son sözleri ve oğluyla ilgili detay yürek yaktı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde hayvan otlattığı esnada yılan sokması sonucu hayatını kaybeden Cennet İnci gözyaşları arasında toprağa verildi. Yaşlı kadının oğlunun da aynı bölgede yılan saldırısına uğradığı ve 1 aylık tedaviyle sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Ayrıca İnci'nin son sözleri de ortaya çıktı.
 - Dervişoğlu'ndan, Bahçeli'ye 'ihanet' cevabı
3 saat 15 dakika önce

Mazbatasını alan Müsavat Dervişoğlu'ndan, Bahçeli'ye 'ihanet' cevabı

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkında yaptığı açıklamaya cevap verdi. Dervişoğlu, "Orada bir kritik cümle var ‘hainlik’le ilgili. Ben onun partisinde 10 yıl il başkanlığı yaptım. Maksadını aşan ifadeler de kullanmadım. Üzerimde hakkı ve emeği var. Bir kişi öyle diye bir camianın da gönlünü kıramam." dedi.
 - Üniversiteli genç kızla ilgili kahreden detay
3 saat 28 dakika önce

Kamyonun çarptığı genç kız can vermişti! Antrenman yaptığı ortaya çıktı

Çanakkale'de kamyonet çarpması sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Zeliha Güneş'in, 5 gün sonra düzenlenecek olan 11. Yeşilay Bisiklet Turu'na katılmak için antrenman yaptığı öğrenildi.
 - Aranan şahıs öyle bir yerden çıktı ki...
4 saat 20 dakika önce

Saklandığı yer şoke etti! Aranan şahıs öyle bir yerden çıktı ki...

Mersin polisi 7 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şahsı kıskıvrak yakaladı. Şahıs, evinin yatak odasındaki banyoda seramik kaplı duvarın içindeki gizli bölmeden çıktı.
 - Togg zırhını giydi
4 saat 33 dakika önce

Togg zırhlandı! Tabanca mermilerine göre zırhlandı, 45 kalibreye kadar mukavemet gösteriyor

Ankara'da araç zırhlama işiyle uğraşan İsmail Eşsiz, yerli elektrikli otomobil Togg'u zırhlandırdı. Tam elektrikli otomobile zırh uygulama işlemini ilk kez Togg ile hayata geçirildiğini söyleyen Eşsiz, "Tabanca mermilerine göre zırhlandı, 45 kalibreye kadar mukavemet gösteriyor" dedi.
Gündem - Gündem
4 saat 36 dakika önce

Et ve Süt Kurumu'nden 'hijyen' iddialarına yalanlama

Et ve Süt Kurumu (ESK), gıda denetim hizmetlerinde ve tüketici geri dönüşlerinde bugüne kadar hijyen standartlarına aykırı herhangi bir bildirim veya vaka tespitinin olmadığını bildirdi.
 - Bahçeli'den İyi Parti'nin yeni liderine "ihanet" göndermesi
4 saat 45 dakika önce

Bahçeli, İyi Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi? 'İhaneti tebrik etmek defterimizde yazmaz'

MHP lideri Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanlığına seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmediğine yönelik eleştirileri cevapladı. "Yeni bir fitne ile iyiyi daha da iyileştirme çabasına girenler var" diyen Bahçeli, "İhaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" diye konuştu.
Gündem - Gündem
5 saat 2 dakika önce

AFAD duyurdu! Konya'da deprem: İşte ilk veriler...

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi AFAD duyurdu. Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü AFAD ile aynı olarak açıkladı.
 - Seçil Erzan'a bir dava daha
5 saat 13 dakika önce

Sanıktan mağdur çıktı! Seçil Erzan'a bir dava daha

Kamuoyunda 'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen, bankacı Seçil Erzan'ın aralarında ünlü isimlerin de olduğu dolandırıcılık davası devam ederken sanıklardan Hüseyin Eligül, Seçil Erzan ile Denizbank’a 3 bin dolarlık tazminat davası açtı.Eligül, Seçil Erzan ile Denizbank’tan zararının karşılanması için 3 bin dolar talep etti.
 - İşte gündem olan otele kesilen ceza
5 saat 51 dakika önce

Bakan Ersoy duyurdu! Türk müşterisinden 'milliyet farkı' isteyen Limak Lara Otel'e 54 bin TL ceza verildi

Antalya'da faaliyet gösteren Limak Lara Otel'in Türk müşterisinden 120 Euro 'milliyet farkı' istemesi gündem oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı konuyla ilgili sürecin başladığını duyururken Bakan Ersoy, "Milliyet farkı ile haksız gerekçeyle ücret alınması nedeniyle firmaya 54 bin lira ceza verildi, alınan ücret farkı misafire iade edildi." dedi.
 - Hırsızın taktiği aynıydı ama o detayı hesaba katmadı!
6 saat 7 dakika önce

Birinci katta yaşayanların kabusu... Hırsızın taktiği aynıydı ama o detayı hesaba katmadı!

Manisa'dan gelerek Bursa'da birinci katta yaşayanların korkulu rüyası olan hırsız, polisin amansız takibi sonrası kıskıvrak yakalandı. Güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlık zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
 - 8 aracın karıştığı kazanın görüntüsü ortaya çıktı
6 saat 12 dakika önce

8 aracın karıştığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı! Karşı yöne böyle uçmuş

İstanbul Beşiktaş'ta önceki gün bir aracın karşı yöne geçmesi sonucu 8 aracın karıştığı feci kazada 8 kişi yaralanmıştı. Kazanın görüntüleri ortaya çıkarken, aracın kontrolden çıkarak refüjdeki bariyerleri kırıp karşı yöne uçtuğu görülüyor.
Sona Git