- Kötü kokular harekete geçirdi! Tam 10 kamyon...
25 dakika önce

Kötü kokular üzerine harekete geçtiler! Evden 10 kamyon çöp çıktı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir evden 10 kamyon çöp çıkarıldı. Kötü kokular üzerine harekete geçildiği belirtilirken evde ilaçlama çalışması yapıldı.
 - Öğrencisi tarafından öldürülen müdüre son veda!
41 dakika önce

Öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Eyüpsultan'da öğrencisinin silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede Oktugan'nın eşi ve öğrencileri gözyaşlarına boğuldu.
 - Motosikletiyle kafede oturanları ezip geçti
55 dakika önce

Her şey İstanbul'un göbeğinde yaşandı! Motosikletle kafeye böyle daldı

İstanbul Fatih'te kontrolden çıkan motosiklet, kafede oturan müşterilerin arasına daldı. O anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.
 - Meteoroloji uyardı, o iller için kritik alarm!
58 dakika önce

Meteoroloji uyardı, o iller için kritik alarm! Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Rapora göre ülke genelinin parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu olacağı belirtilirken, Trakya ve Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağış bekleniyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Meslektaşı, müdürün son anlarını anlattı
1 saat 9 dakika önce

Okulda katledilen müdürün son anları... Kanlar içerisinde bakakalmış

Eyüpsultan'da yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından vurularak öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan'ı kanlar içerisindeki halini gören öğretmen Kadriye Deveci o anları anlattı. Deveci, “Problemli bir öğrenciydi, öğretmenlerine karşı saygısızdı. En son olayda zaten öğretmenlerimizden bir tanesine küfürlü hitapta bulunmuştu." dedi. Deveci, Oktugan’ın kanlar içerisindeki son halini de anlattı.
 - Eşyalarını çalan hırsıza seslendi: Aferin sana
1 saat 19 dakika önce

Eşyalarını çalan hırsıza seslendi: Aferin, paranı IBAN'dan atacağım

Edirne'de evine girip eşyalarını çalan hırsıza sosyal medya hesabından seslenen Uğur Saygı, "Hırsız kardeşe sesleniyorum; onu ödüllendireceğim. Aferin, güzel bir hırsızlık. Öyle fazla hırsızlık yapmayın. Eşyaları ver, ben senin paranı IBAN’dan atacağım" dedi.
Gündem - Gündem
1 saat 32 dakika önce

Beton pompası vincinin çarptığı patpat sürücüsü hayatını kaybetti

Konya'da beton pompası vinci, patpata çarptı. Kazada patpat sürücüsü hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
 - Okul müdürünü vuran öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
1 saat 57 dakika önce

Okul müdürünü vuran öğrencinin ifadesi ortaya çıktı: Her şey planlıymış!

Eyüpsultan'da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden olan Y.K.'nin ifadesi ortaya çıktı. Öğrencinin ifadesinde, "Sabah anneme börek alacağımı söyleyerek çıktım, okula gideceğimden kimsenin haberi yoktu. Amacım öldürmek değildi, dövmekti" dediği öğrenildi.
Gündem - Gündem
2 saat 7 dakika önce

Evine dönüyordu... Okul müdürünün acı ölümü

Antalya’da meydana gelen trafik kazasında çarpmanın etkisiyle kaskı kafasından fırlayan okul müdürü hayatını kaybetti. Cansız bedenini gören arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.
 - Yıllardır aranıyordu... Bakın nerede yakalandı!
2 saat 35 dakika önce

19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs kıskıvrak yakalandı

Rize’de 4 yıldır aranan 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, yapılan operasyon neticesinde kıskıvrak yakalandı.
 - Adliyenin Seçil Erzan'ı hakim karşısında
2 saat 37 dakika önce

Adliyenin Seçil Erzan'ı hakim karşısında: 1 saat biriyle konuşsam para alabiliyorum

Yüksek kar vaadiyle 8 kişiyi dolandıran zabıt katibi Süleyman Demirel, hakim karşısına çıktı. Demirel savunmasında "Bunları doyuramadım. Bir zamanlar altın yumurtlayan tavuktum. Tatlı dilime güler yüzüme para ödüyorlar. Tosuncuk gibi gitseydim bu dosya bu kadar olmazdı. Ben 1 saat biriyle konuşsam para alabiliyorum. Süleyman’ın sırtına herkes yüklendi" dedi. Demirel'in avukatı ise "Bu dosyada aşk var, para var, ihanet var. Burada bulunan hiç kimse Süleyman’dan daha az dolandırıcı değildir" dedi.
 - Eski Devlet Bakanı hayatını kaybetti
2 saat 43 dakika önce

Eski Devlet Bakanı Mehmet Kocabatmaz hayatını kaybetti

21. Dönem DSP Denizli Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, hayatını kaybetti. Kocabatmaz’ın cenazesi, TBMM'nde yapılacak törenin ardından memleketi Denizli'de defnedilecek.
 - İntihar etmeden önceki son görüntüleri çıktı
2 saat 44 dakika önce

Cem Garipoğlu’nun cezaevinde intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı

Münevver Karabulut cinayetiyle gündemden düşmeyen Cem Garipoğlu ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Garipoğlu'nun ölmediğine yönelik iddialar devam ederken, otopsi görüntüleri yayınlanmıştı. Şimdi de Garipoğlu’nun cezaevinde intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.
 - Ekipler harekete geçti: Çocuğun neredeyse...
2 saat 51 dakika önce

İlkokulda korkutan anlar! Ekipler harekete geçti: Çocuğun neredeyse parmağı kopacaktı

Burdur merkeze bağlı Halıcılar İlkokulunda parmağı akıllı tahtaya sıkışan öğrenci, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılan öğrencinin herhangi sağlık probleminin olmadığı öğrenildi. 
 - 1 milyon 135 bin TL'ye aldı, hayatının şokunu yaşadı
3 saat 12 dakika önce

1 milyon 135 bin TL'ye aldı, hayatının şokunu yaşadı! Gelen rapor davalık etti

Uğur Can adlı vatandaş, 1 milyon 135 bine aldığı arabasını ekspertize sokunca hayatının şokunu yaşadı. Raporda aracın boyanmış olduğu, kaportasında işlem yapıldığı ve vidalarında oynama olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Can, bayiden aracının değiştirilmesini istedi. Bayi kabul etmeyince yargı yoluna başvurdu.
 - "Yalvardık, yakardık, bedeli ağır oldu"
3 saat 43 dakika önce

Bakan Özhaseki'den yürek yakan sözler: Yalvardık, yakardık, bedeli ağır oldu

Deprem bölgesi Hatay'da bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aksaray Mahallesi'nde yıllar önce yapılacak kentsel dönüşüm planının, vatandaşların tepkisi üzerine iptal edildiğini vurguladı. "O protestocu gruplar hakim oldular ve bize burada kentsel dönüşümü yaptırmadılar." diyen Özhaseki, "Yalvardık yakardık derdimizi anlatamadık. Bedeli çok ağır oldu bu işin" diye konuştu.
 - Köpeği ezerek metrelerce sürükledi
3 saat 44 dakika önce

Böyle umursamazlık görülmedi! Köpeği ezerek metrelerce sürükledi: O anlar kamerada

Ataşehir'de bir sürücü, sokakta uyuyan köpeği ezerek metrelerce sürükledi.  'Zeytin' isimli köpek ölürken, sürücü olay yerinden kaçtı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
 - 'Kesik baş' cinayetinde yeni gelişme! K
3 saat 56 dakika önce

'Kesik baş' cinayetinde yeni gelişme! Kayıp kafatası günlerdir aranıyordu...

Kastamonu'da 4 gündür kayıp olarak aranan Adem Yeşilgil başı kesilmiş halde sulama kanalında bulundu. Cesedin devamı ise dört günün ardından 2 kilometre uzaklıkta bulundu. Olayla ilgili üç şüpheli gözaltına alındı. 
Gündem - Gündem
4 saat 16 dakika önce

Yargıtay'da bilmece sürüyor! Başkan, seçimin 35. turunda da seçilemedi

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 35. tur oylamasında da hiçbir aday seçilme yeterliliğini sağlayamadı.
 - Kaybolan adam için komandolar devrede
4 saat 29 dakika önce

Kaybolan adam için komandolar devrede: Dikkat çeken plaka detayı

Antalya'da 19 gün önce kaybolan 51 yaşındaki Fetullah Kaya için komandolar devreye girdi. Aramalarda Kaya'nın kaybolduğu gün kullandığı motosikleti bulunurken incelenen motosikletin plaka yazılarının ise tamamen silik olduğu dikkatlerden kaçmadı. 
 - Dervişoğlu'ndan İyi Parti'den ayrılanlara çağrı
4 saat 46 dakika önce

Dervişoğlu'ndan İyi Parti'den ayrılanlara çağrı: Gelin küskünlükleri sonlandıralım

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisiyle yolları çeşitli sebeplerle ayrılanlara seslendi, "İyi Parti dün olduğu gibi bugün de sizindir. Gelin yaralarımızı birbirimize sarılarak saralım. Gelin, küskünlükleri sonlandıralım" ifadelerini kullandı. Dervişoğlu, yeni anayasa tartışmalarıyla ilgili de 'Türkiye'nin gündemi değil' değerlendirmesinde bulundu.
Sona Git