- "Türk siyaseti bunu yapacak kudrete sahip"
1 saat 26 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni ve sivil anayasa vurgusunu yineledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada yeni ve sivil bir anayasa çağrısını tekrarladı. Erdoğan, "Yamalı bohçaya dönüşen 82 anayasasıyla ağır aksak bugünlere kadar gelebildik. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü üzülerek ifade ediyorum darbe anayasası ile karşıladık ve geçirdik. Bunu Türk siyaseti adına bir eksiklik olarak gördüğümü daha önce de dile getirdim" sözlerini sarf etti.
 - Erdoğan'dan Reisi sonrası diplomasi trafiği
3 saat 28 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi sonrası diplomasi trafiği! İran Cumhurbaşkanı Vekili ve Aliyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki 9 kişinin ölümünün ardından diplomasi trafiğini sürdürüyor. Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhammed Muhbir ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
 - Alerjisi olanlar, hazırlıklı olun
3 saat 34 dakika önce

Marmara, Ege, Akdeniz... Meteoroji uyardı! Alerjisi olanlar dikkat, hazırlıklı olun

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Raporda ülke genelinde parçalı ve yer yer az bulutlu havanın etkili olacağı belirtilirken, bazı bölge ve illerde kuvvetli yağış bekleniyor. Ayrıca Marmara, Ege ve Batı Akdeniz için toz taşınımı uyarıları yapılıyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Konya'da karpuz yüklü kamyonet devrildi, yaralılar var
3 saat 39 dakika önce

Konya'da yol kırmızıya boyandı! Karpuz yüklü kamyonet devrildi, yaralılar var

Konya'da karpuz taşıyan bir kamyon sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüj bariyerine çarparak yola devrildi. Kazada 2 kişi yaralanırken, kamyonetten etrafa saçılan karpuzlar karayolunu kırmızıya boyadı.
 - Selçuk Bayraktar ilk kez açıkladı!
4 saat 10 dakika önce

Selçuk Bayraktar, Reisi'nin ölümüne yol açan helikopter kazasında Akıncı'nın rolünü vurguladı

Türkiye'ye ait Akıncı İHA, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin bulunduğu düşen helikopterin yerini bularak koordinatları İran yetkililerine paylaştı. Selçuk Bayraktar, Reisi ve İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan'ın da öldüğü helikopter kazasına yönelik değerlendirmede bulunarak, "Dağlık bir arazide yoğun sis yağış ve rüzgar tüm olumsuzluklar vardı. Buna rağmen Akıncı'yı yöneten Türk Silahlı Kuvvetleri dağlık yükseltilerin bazılarından yalnızca 100 metre olacak şekilde uçtu ve büyük risk aldı" dedi.
 - Naci Görür "Maraş"ı işaret etti
4 saat 26 dakika önce

Naci Görür, Elazığ'da meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi

Elazığ'da 4 büyüklüğünde meydana gelen deprem, bölgede paniğe yol açtı. Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası açıklamada bulunarak, "Elazığ 2020 depreminin olduğu Doğu Anadolu fay zonu. 2023 Maraş depremlerinden sonra bu sarsıntılar normaldir" ifadelerine yer verdi.
 - DEM Parti Eş Genel Başkanlarından Demirtaş'a ziyaret
4 saat 37 dakika önce

DEM Parti Eş Genel Başkanlarından Selahattin Demirtaş'a ziyaret

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Edirne'de cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etti.
 - Yürek yakan 'baba-oğul' detayı...
4 saat 51 dakika önce

2 ayrı şehir, 4 işçi ölümü! 'Baba-oğul' detayı yürek yaktı

Ankara ve Osmaniye'den 4 işçinin ölüm haberi geldi. Ankara'da baba ve oğlu, inşaatta üstlerine düşen tahta parçasıyla hayatlarını kaybetti. Osmaniye'de ise OSB'de devrilen kireç silosunun altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti.
 - Evi mesken tuttu, herkes tedirgin! Her yerden çıkıyorlar
4 saat 52 dakika önce

Evi mesken tuttu, mahallelinin huzuru kaçtı! Her yerden çıkıyorlar

Elazığ’da havaların ısınmasıyla birlikte arazilerde çok sık bir şekilde görülmeye başlanan yılanlar, evlerin içine kadar girdi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde İznik’te trafik ekibine ait polis aracının içine giren bir yılan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.
 - Firari FETÖ'cü yakalandı
4 saat 55 dakika önce

10 yıl kesinleşmiş cezası olan firari FETÖ'cü Isparta'da yakalandı

'Terör örgütüne üye olmak' suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari FETÖ'cü B.A. yakalandı. Yakalanan zanlı işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
 - İran Büyükelçisi'nden TGRT Haber'e özel açıklamalar
4 saat 57 dakika önce

İran Büyükelçisi Kırlangıç'tan TGRT Haber'e özel açıklamalar: Yardım konusunda ilk akla gelen Türkiye oldu

Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Hicabi Kırlangıç TGRT Haber'e konuk oldu. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesine ve Türkiye'nin gönderdiği Akıncı TİHA'nın enkaz yerini bulmasına değinen Kırlangıç, "İran'ın da ilk aklına gelen komşusu Türkiye oldu. Her zaman birbirimize destek olma konusunda iyi bir örnek sergiliyoruz." dedi.
 - Gece yarısı dehşet saçmıştı kıskıvrak yakalandı!
5 saat 9 dakika önce

Küçükçekmece'deki uzun namlulu dehşete tutuklama!

İstanbul Küçükçekmece’de bir otel 4 farklı tarihte uzun namlulu silahla kurşunlanmıştı. Konuyla ilgili harekete geçen İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışma sonucunda 1 şüpheli tutuklandı.
Gündem - Gündem
5 saat 18 dakika önce

Teleferik faciasında yeni gelişme: 19 kişi daha dosyaya girdi

Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı, 174 kişinin de 23 saat boyunca havada mahsur kaldığı teleferik kazasına ilişkin İçişleri Bakanlığı, 19 kişi hakkında soruşturma izni verdi.
 - "Reisi için 1 günlük milli yas ilan edildi"
5 saat 21 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine'de alınan kararı açıkladı: "Reisi için 1 günlük yas ilan edildi"

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıda; stokçuluk tedbirleri, Ankara Emniyetinde yaşanan gelişmeler, 9'uncu Yargı Paketi taslağı ve ekonomik gelişmeler ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birazdan açıklama yaptı.
 - Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı, hazırlıklar başladı
5 saat 47 dakika önce

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı, İstanbul'da hazırlıklar başladı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklar hız kazandı, kurban satış ve kesim alanları yavaş yavaş kuruluyor. İstanbul Bahçelievler'de kurulmaya başlanan alandaki son durum havadan görüntülendi.
 - Sezgin Baran Korkmazlı canlı yayına inceleme
6 saat 3 dakika önce

RTÜK harekete geçti: Sezgin Baran Korkmazlı canlı yayına inceleme

RTÜK, hakkında yakalama kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz ile CNN Türk'te yapılan canlı yayını inceleme kararı aldı. Kararı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından duyurdu.
 - Üniversiteli genç kız yurtta ölü bulundu
6 saat 11 dakika önce

Üniversiteli genç kız, yurt odasında ölü bulundu

Bartın'da yurtta kalan üniversite öğrencisi İ.E. odasında ölü bulundu. Genç kızın önceki akşam baş ağrısı şikayetiyle ilaç alıp uyuduğu öğrenildi.
Gündem - Gündem
6 saat 36 dakika önce

AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem! İşte ilk veriler...

4 yıl önce 6.8 büyüklüğündeki depremle yıkılan Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamada, hasar ihbarı yapılmadığı belirtildi.
 - Erdoğan'dan Kobani kararlarına ilk yorum
6 saat 43 dakika önce

Erdoğan'dan Kobani kararlarına ilk yorum: İsyan girişiminde geç de olsa hak yerini bulduğu için memnunuz

Ankara'da önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta açıklanan Kobani davası kararları hakkında yorum yaptı. Erdoğan, "6-8 Ekim olayı devlete isyan girişimidir. 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. İsyan girişiminden 10 yıl sonra geç de olsa hakkın yerini bulduğunu görmekten memnuniyet duyuyoruz." dedi.
Gündem - Gündem
6 saat 50 dakika önce

Motosiklet üzerinde motosikletle yolculuk! Hem kendini hem trafiği tehlikeye attı

Şanlıurfa’da motosiklet üzerinde motosikletle tehlikeli yolculuk yapan sürücü kameraya yansıdı. Tehlikeli yolculuğun uzun süre devam ettiği görüldü.
 - "Siz sevinirken ben 2 şehir için kahroldum"
7 saat 4 dakika önce

Özgür Özel: 31 Mart gecesi Samsun ve Gaziantep için kahroldum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Özel, “Yerinde sayanı yerinde tutmayacağız. Samsun, Gaziantep. Bir tanesi Atatürk'e Gazi unvanının verdiği kent. Bir tanesi de Samsun. Kuzeyde ve güneyde gönlümün yarasıdır. 31 Mart gecesi siz bütün Türkiye'ye sevilirken ben bu iki şehre kahroluyordum." dedi.
Sona Git