Kaçak Gelinler'de bu hafta ne olacak?

Kaçak Gelinler'de bu hafta ne olacak?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TV 8'de yayınlanan, ekranların sevilen dizisi Kaçak Gelinler'de bu hafta ne olacak. İşte detayları...

İzleyenlerin sabırsızlıkla beklediği Kaçak Gelinler yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da TV8'de . Sevginin ve hayatın peşinden koşan 3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesinin konu edildiği, heyecan ve yüksek ritmini düşürmeyen, en sevilen gençlik dizisi "Kaçak Gelinler" dizisi 16. Bölümüyle TV8'de izleyicisiyle buluşuyor

KAÇAK GÜNLERDE BU HAFTA?

Kaçak Gelinler dizisi bu hafta 16. Bölümüyle TV8'de izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde Özgür, Almilla ile birlikte olmanın sevincini bir hayli abartır. Özgür'ün romantik hazırlıkları sürpriz misafirler yüzünden altüst olur.

Kaçak Gelinler'in Can gördüğü haberin ardından Kainat'a sert bir tepki gösterir. Kainat kendisini Can'a affettirmeye kararlıdır. Ama bu sandığı kadar kolay olmaz. Kainat ailesinin düştüğü kötü durum karşısında ani bir karar vermek zorunda kalır. nbsp;Selim ihalenin bitmesiyle beraber şirketten ayrılır. Onu işlerin başına döndürmek Şebnem'e düşer. Ancak Şebnem'in tüm çabaları geri teper. Selim sürdüğü hayattan memnun olduğunu iddia etmektedir. Şebnem kendisini buna ikna etmesini ister.Şebnem Gürsoy ile Selim arasında tatlı çekişme Özgür ise Almilla'ya karşı uzun süren mesafeli yaklaşımının ardından konuşmaya karar verdi ve ona aşkından bahsetti. Kainat'ın ise babası Kazım ile başı dertteydi. Can'ın Şebnem ile nişanlı olduğuna inanan Kazım kızına sürekli nişanlı bir adamla gezmemesini telkin etti. Sonunda Kainat patladı ve her şeyi babasına anlattı. Kainat'ın peşinde olan Ege, bir yandan da Nermin ile uğraşmaya devam etti. Ancak Kainat için her yolu denemekten de geri kalmadı ve Kainat ile Can'ın her hareketini izlemeye başladı. Ege'nin aradığı fırsat sonunda eline geçti.

Kaçak Gelinler'de bu hafta ne olacak?

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Engin Elgün'ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu'nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve nbsp;usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

Kaçak Gelinler yeni bölümüyle bu Çarşamba 20:00'da TV8 ekranlarına geliyor. Kaçırmayın!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...