Mehmet Pişkin intihar etmeden bu videoyu paylaştı

Mehmet Pişkin intihar etmeden bu videoyu paylaştı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bu gibi olayları dünyanın bir çok ülkesinde duymuştuk, bu kez Türkiye'de gerçekleşti. Mehmet Pişkin intihar etmeden video paylaştı.

Akıllara durgunluk veren olay bu sabah yaşandı. Mehmet Pişkin isimli bir şahıs sabah saatlerinde intihar etmeden önce bir video paylaştı. Kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alan Mehmet Pişkin'in yakınları intihar haberini doğrular nitelikte yorumlarda bulundu.Bu sabah sosyal medya bir intihar videosuyla sallandı. Sabah saatlerinde Facebook'tan bir mesaj yayınlayan 36 yaşındaki Mehmet Pişkin'nin intihar ettiği iddia ediliyor. Diğer yandan sosyal medyada bu videonun viral olabileceğine yönelik mesajlar da hızla yayıldı ve tartışma oluşturdu.Sosyal paylaşım sitelerinde hızla yayılan video izleyenleri şaşkına çevirdi. Mehmet Pişkin nbsp;tarafından çekilen ve paylaşılan 14 dakikalık video aslında bir intihar notuydu. Mehmet Pişkin'nin kendi hesabından "Merhabalar, bu sabah hayatıma son veriyorum. İntihar notu olarak dandik bir video bırakıyorum. Hayatıma güzellik ve ilham katan herkese teşekkür ederim. İyi bakın kendinize." notuyla paylaştığı videoyu gören arkadaşları kısa sürede harekete geçti.
Arkadaşları durumu Mehmet Pişkin'nin ev sahibi nbsp;ve komşularına haber verdi. Ancak 36 yaşındaki adam kurtarılamadı.
Olay yerine giden arkadaşlarının iddiasına göre Mehmet P. bıraktığı mesajın ardından intihar etti. nbsp;Facebook mesajlarıyla kötü haberi alanlar büyük bir şok yaşadı.Görüntülerde rahat tavırları ve güler yüzüyle dikkat çeken Mehmet Pişkin'in intihar sebebine ilişkin bir bilgi yok.İnternette kısa sürede yayılan video 40 bin kez izlendi.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...