Yılmaz Vural, dedikoduları yalanladı

/ Kaynak: DHA
Yılmaz Vural, dedikoduları yalanladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Balıkesirspor'da her fırsatta teknik direktör İsmail Ertekin'in yerine göreve geleceği iddia edilen Yılmaz Vural, dedikoduları net bir dille yalanladı.

Yerel bir televizyon kanalındaki programa telefonla bağlanan deneyimli teknik adam, "Arkadaşım İsmail Ertekin kulübe büyük emek verdi ve uzun yıllar da hizmet edecek. İsmimin Balıkesirspor'la anılmasından dolayı kente maç izlemeye dahi gelemiyorum. Beni kulüpten ne başkan nede herhangi bir yöneteci aradı. Çok sevdiğim bir arkadaşım görevdeyken Balıkesirspor için adımın telaffuz edilmesi beni tedirgin ediyor" dedi. İsmail Ertekin'e de övgüler yağdıran Vural, "İsmail Hoca burada devam edecek ve inşallah en kral sonuçları alacak. Bu kulübü 40 yıl sonra Süper Lig'e taşıdı. Tüm kalbimle Balıkesirspor camiasına ve İsmail kardeşime başarılar diliyorum" diye konuştu. Balıkesirspor'un yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşadığını vurgulayan Vural, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından takımın daha iyi sonuçlar alacağını umduğunu dile getirdi. Yılmaz Vural, "Bir maç kazanıldığında her takım moralleniyor. Balıkesirspor'un bunu yapacak gücü de iyi bir kadrosu da var. Devre arasına kadar istenilen puanları alıp bir kaç takviye yaptıktan sonra Balıkesirspor umarım ligde kalıcı olur" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...