Erdoğan: Akillerle toplantı çok faydalı olacak

Erdoğan: Akillerle toplantı çok faydalı olacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Erdoğan: Çok çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu sürece onların katılmış olmalarının faydasını gördük.

Afganistan dönüşü İstanbul Kısıklı'daki evinde dinlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün öğle saatlerinde sürpriz yaparak oğlu Bilal Erdoğan ve torunu Mahinur Albayrak'la oturduğu semtin esnafını dolaştı. Önce markete gidip alışveriş yapan Erdoğan, daha sonra pastaneye geçip çocuklara elleriyle pasta ikram etti. Burada 5 yaşını dolduran torunu Mahinur için pasta yaptıran Cumhurbaşkanı, çıkışta vatandaşlarla sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi. Erdoğan'a kendisini bekleyen gazeteciler akil insanların toplantısını sordu. Cumhurbaşkanı da şöyle cevap verdi: "Çok çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu sürece onların katılmış olmalarının faydasını gördük. İktidarların halkın temsilcileriyle bütünleşerek bu süreçleri sürdürmeleri faydalıdır diye inanıyorum."
OBAMA'YA KOBANİ TELEFONU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama, dün telefon görüşmesi yaptı. İki liderin IŞİD'e karşı ortak mücadeleyi güçlendirmek için yakın işbirliği yapmayı sürdürme konusunda mutabık kaldığı açıklandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...