İşte Necati Şaşmaz'ın kazadan sonraki ilk görüntüsü

İşte Necati Şaşmaz'ın kazadan sonraki ilk görüntüsü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin setinde geçirdiği kaza nedeniyle çenesi kırılan Necati Şaşmaz kazadan sonra ilk kez görüntülendi. İşte o görüntü...

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin setinde geçirdiği kaza nedeniyle çenesi kırılan Necati Şaşmaz kazadan sonra ilk kez görüntülendi.
İşte Necati Şaşmaz'ın kazadan sonraki ilk görüntüsü

Fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, önceki gece yapılan çekimlerde kaza geçirdi. Dizide 'Polat Alemdar' karakterini oynayan ve dublör kullanmayan Şaşmaz'ın kullandığı aracın airbag'i Kavacık'ta yapılan 236'ncı bölüm çekimlerinde aniden patladı.Necati Şaşmaz kaza geçirdi! Pana Film yetkilileri tarafından meydana gelen olayla ilgili açıklama yapıldı. "Dün gece saat 02:00 de Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 236.bölümünün çekiminde, Necati Şaşmaz'ın kullanmış olduğu araç kontrolden çıkarak yol istinat duvarına çarpmıştır. Kaza yapan aracın hava yastığı açılarak Necati Şaşmaz'ın alt çene kemiğinde kırık meydana gelmesine yol açmıştır. Hastaneye kaldırılan Necati Şaşmaz'a doktorlar tarafından nbsp;gerekli tıbbi müdahale yapılmıştır. Genel sağlık durumu iyidir. Herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "


ÇENESİ KIRILDI
Airbag'in açılmasıyla yüzüne darbe alan Şaşmaz'ın çenesi iki yerden kırıldı. Şaşmaz, set ekibi tarafından acilen hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Şaşmaz'ın setten bir süre uzak kalacağı öğrenildi. nbsp;


ŞAŞMAZ'IN SAĞLIK DURUMU İYİ
Çene kemiği kırılan Şaşmaz'ın geleceği ekibi fena halde düşündürüyordu. Başkasının dublaj yaptığı Şaşmaz'ın sesinin kullanılması da planlar arasındaydı. Şaşmaz ise sürpriz yaptı ve hızla iyileşme sürecine girdi.


ÇEKİMLERE KATILACAK
Yavaş yavaş konuşmaya başlayan oyuncunun gelecek haftadan itibaren çekimlere katılacağı öğrenildi.


"HAYATİ TEHLİKESİ YOK"
Vatan'da yer alan habere göre, Kazanın ardından yapım şirketi Pana Film de bir açıklama yaparak Şaşmaz'ın hayati tehlikesi olmadığını duyurdu: "Dün gece saat 02:00 de Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 236. bölümünün çekiminde, Şaşmaz'ın kullandığı araç kontrolden çıkarak yol istinat duvarına çarpmıştır. Hastaneye kaldırılan Şaşmaz'a gerekli tıbbi müdahale yapılmıştır. Sağlık durumu iyi. Hayati tehlikesi yok."
İşte Necati Şaşmaz'ın kazadan sonraki ilk görüntüsü

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA BU HAFTA
Polat Alemdar, Süha'yı buluyor
Akif'e kurulan kumpas planı kusursuz bir biçimde işlemektedir. Brandon'ın istediği ortam oluşmuştur. O ve ekibi için her şey yolunda gitmektedir. Tabii, tek plan yapanın kendisi olmadığından habersiz...


Reşat, sert tavrının işlerini kolaylaştıracağını umarken, Fehmi'den gelen hamle bundan sonra atacağı adımları çok daha iyi düşünmesine neden olur. Polat Alemdar, büyük uğraşlar sonucunda da olsa nihayet Süha'yı bulur. Ne yazık ki sorularının cevabını bulmak yerine, daha zor sorularla karşı karşıya kalır. Peki, Süha'nın herkesten sakladığı büyük sır nedir?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...