En güzel Öğretmenler Günü Mesajları 24 Kasım (Öğretmenler Günü En Güzel Şiirler)

En güzel Öğretmenler Günü Mesajları 24 Kasım (Öğretmenler Günü En Güzel Şiirler)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

24 Kasım Öğretmenler Günü için en güzel mesajlar sitemizde. Öğrencilerin öğretmenler günü için aradıkları mesajlar, şiirler ve hediye fikirleri

24 Kasım Öğretmenler Günü için en güzel mesajlar sitemizde. Öğrencilerin öğretmenler günü için aradıkları mesajlar, şiirler ve hediye fikirleri. Öğretmenler Gününe sadece bir gün kaldı. İşte Öğretmenler Günü ile ilgili en güzel mesajlar. Öğretmenler Günü için en güzel şiirleri sizler için derledik. 2014 yılının Öğretmenler Günü'ne sayılı günler kaldı. Hem öğretmenleri hem de öğrencileri tatlı bir heyecan sardı. Öğrenciler anne ve babalarından sonra kendileri için en önemli insanın bu özel gününü en güzel şekilde kutlamak için hazırlık yaparken, öğretmenler ise yetiştirdikleri öğrenciler tarafından hatırlanmanın mutluluğunu yaşayacak. Öğretmenler Günü için en güzel mesajlar, sözler ve şiirler haberimizde.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜN TARİHÇESİ

Öğretmenler Günü, öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günüdür.Pek çok ülkede 1994'ten beri her yıl 5 Ekim günü UNESCO tavsiyesiyle Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

5 Ekim günü, 1966 yılında Paris'te gerçekleşen "Öğretmenlerin Statüsü Hükümetlerarası Özel Konferansı"'nın sona erip UNESCO temsilcileri ile ILO tarafından "Öğretmenlerin Statüsü Tavsiyesi"'ni oybirliği ile kabul edilişinin yıldönümüdür.

Kendi kültürel ve tarihi özelliklerine, okul tatil günlerine göre çeşitli ülkelerde farklı tarihler Öğretmenler Günü olarak belirlenmiştir. Örneğin 12 Arap ülkesinde (Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Fas, Katar, Libya, Mısır, Suudi Arabistan, Tunus, Umman, Ürdün, Yemen) her yıl 28 Şubat günü, Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenler Gününün tatil olup olmadığı da ülkesine göre değişir.

Özel günleri unutmayan Google, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel doodle hazırladı. nbsp;

İŞTE O DOODLE nbsp;

En güzel Öğretmenler Günü Mesajları 24 Kasım (Öğretmenler Günü En Güzel Şiirler)

24 Kasım Öğretmenler Günü İçin Hediye Fikirleri

Kişiye Özel Kalemler: Çok klasik gelebilir ancak, tüm öğretmenler gününde akla gelen ilk hediye seçeneği kalemler. Üzerine öğretmeninizin ismini ve soy ismini yazdırarak hazırlatabieceğiniz, çok anlamlı ve çok güzel hediye seçeneklerinden biri.

Çiçek: Bayan bir sınıf öğretmeniniz varsa, çiçekten daha iyi bir öğretmenler günü hediyesi düşünülemez:) Üzerine Öğretmeninize olan sevginizi anlatan bir de sevimli bir not eklediğinizde harika bir seçim olacaktır.

Erkek cüzdan modelleri: Erkek öğretmeninize uzun yıllar kullanabileceği ve her kullanışında sizi hatıltabailecek en ideal Öğretmenler günü hediyesi cüzdan!

Taşınabilir USB Bellek: Teknoloji çağında olduğumuza göre, öğretmenler günü için en güzel hediye alternatiflerinden bir diğeri de Taşınabilir Flash USB Bellek. 2-4-8 GB veri depolama kapasitesi olan modellerden bütçenize en uygun olanını seçebilirsiniz.

Yılın En iyi Öğretmeni Oscar Ödülü. Hadi biraz öğretmeninizi gururlandıralım. Başarılı ve gözünüzde en iyi öğretmen sıfatını hak eden öğretmeninize anlamlı bir armağan vermek isterseniz Oscar Heykelciği yine ideal bir seçim! Orijinal altın sarısı rengindeki Oscar Ödülü, en iyi öğretmenler günü hediyelerinden biri!

Çikolata: Çikolatasız bir hayat düşünülebilir mi?:) Çikolatayı seven bir öğretmeniniz varsa, Öğretmenler günü için hediyeniz şimdiden hazır demektir:) O'na kaliteli markalardan güzel bir çikolata hediyesi hazırlatabilirsiniz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...