Galatasaray'dan 5 gollü galibiyet

Galatasaray'dan 5 gollü galibiyet

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u 5-0 gibi net bir skorla geçerek taraftarına umut verdi

Torku Arena'da oynanan mücadelede Galatasaray deplasmanda Torku Konyaspor'u Umut Bulut, Emre Çolak, Burak Yılmaz (2) ve Hamit Altıntop'un ayağından bulduğu gollerle 5-0 mağlup etti. Karşılaşmaya çok istekli ve hızlı başlayan Galatasaray golü erken buldu. Üst üste gerçekleştirdiği ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Galatasaray'da gol perdesini Umut Bulut açtı. Maçın 16. dakikasında kazanılan köşe vuruşunda Chedjou'nun kafa vuruşunu Mehmet Uslu çizgiden çıkardı. Seken topu iyi takip eden Umut Bulut'un sert şutu ağlarla buluştu ve Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Bu golden tam yedi dakika sonra sahneye bu sefer Emre Çolak çıktı. Hızlı gelişen Galatasaray atağında sol kanatta Selçuk'un ceza sahası dışına doğru yaptığı ortaya çok şık bir vuruş gerçekleştiren Emre Çolak farkı ikiye çıkaran gole imzasını attı. Farkı açmak isteyen Sarı Kırmızılılar 37. dakikada skoru 3-0 yaptı. Hasan Kabze'nin geri pasında topu kontrol edemeyen Selim'in hatasını iyi değerlendiren Burak Yılmaz bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sol ayağıyla şutunu çeken Burak Yılmaz kaleciyi avlamayı başardı ve farkı üçe çıkardı.

İlk yarıyı üç farklı önce kapatan Galatasaray ikinci yarıya da aynı hırsla başladı. Morallerin iyice düştüğü Konyaspor orta sahasını çabuk geçen Galatasaray yine Burak Yılmaz'la golü buldu. Kısa paslarla hızlı bir şekilde atağa çıkan Galatasaray'da sağ kanatta topla buluşan Sabri sert ve düzgün bir orta yaptı. Kaleciyi de geçen topa altı pasta kafa vuruşu gerçekleştiren Burak Yılmaz kendisinin ikinci takımının dördüncü golüne imza attı. Bu golden tam dört dakika sonra oyuna yeni dahil olan Hamit Altıntop skoru 5-0 yaptı. Oyun üstünlüğünü tamamen eline geçiren Galatasaray'da önce kaleyi yoklayan isim Sneijder oldu. Hollandalı'nın direkten dönen şutunu tamamlayan Hamit Altıntop farkı beşe çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray bu zorlu deplasmandan önemli bir galibiyet alarak dönerken puanını 28'e yükseltti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...