İsmail Kartal, 'Hakem verdiyse penaltıdır'

İsmail Kartal, 'Hakem verdiyse penaltıdır'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal galibiyet sonrası penaltı pozisyonunu değerlendirdi

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, zor bir deplasmanda kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Zirve yarışında önemli bir 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını belirten Kartal, şöyle devam etti: "Zor bir deplasman olacağını biliyorduk, iyi bir rakibe karşı mücadele ettik. 3 puan almak için gelmiştik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçtan sonra hep beraber çok mutlu olduk." Kartal, F.Bahçe'nin 'geriye çok yaslandığı' yönündeki eleştirilere ise, "Dünyanın en büyük takımları da geriye yaslanabilir. 70 dakika baskılı oynadık " şeklinde karşılık verdi.

Böyle büyük takım olunur
Deplasmanlarda zorlandıklarını kabul eden Kartal, "Deplasmanlarda biraz daha rahat kazanmamız gereken maçlar oldu. Önemli olan kazanmaktı. Önemli olan bazen vasat oynarken de iyi mücadele edip 1-0, 2-1, 2-0 gibi maçı kazanmaktır. Büyük takımlar böyle büyük takım oluyor" diye konuştu. Penaltı pozisyonu hakkında "Penaltı pozisyonunu bilmiyorum, izlemedim. Ondan önce Sow'a yapılan verilmeyen penaltı var, onu da belirteyim. Seyretmedim, hakem verdiyse penaltıdır" yorumunu yapan Kartal, Emenike konusunda ise şöyle konuştu: Her futbolcu istediği yere, istediği zaman açıklama yapabiliyor. Haberim yok. Değerlendirmesini kendi içimizde daha sonra yapabiliriz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...