- Bu kez de dolu vurdu, araçlar hasar gördü
9 dakika önce

Mersin'e dolu yağdı, araçlar hasar gördü

Mersin'de öğle saatlerinde başlayan dolu sonrası, tarım alanları beyaza büründü. Öte yandan yağış sebebiyle bazı tarım arazilerinde yetişen sebze ve meyveler zarar görürken, araçlarda da hasar meydana geldi.
 - Van'da 4.1 büyüklüğünde deprem sonrası ilk açıklama
57 dakika önce

Van'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu

Van'da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son dakika verileri açıkladı. Deprem sonrası vatandaşlar korku ve paniğe kapılırken, yetkililerden ilk açıklama geldi.
 - Film sahnelerini aratmayan kovalamaca
1 saat 19 dakika önce

Film sahnelerini aratmadı... Şüpheli-polis kovalamacası kamerada

Aksaray’da film sahnelerini aratmayan şüpheli-polis kovalamacası kameralara yansıdı. Firari önce “Neden kovalıyorsunuz?” diyerek polise kızdı, daha sonra "suç makinesiyim” diyerek itirafta bulundu.
 - Kariye Camii'nde açılış heyecanı! Tarih belli oldu
1 saat 27 dakika önce

1948'de müzeye çevrilen Kariye Camii, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın ibadete açılacak

İstanbul'daki Kariye Camii'nde restorasyon çalışmaları tamamlandı. 21 Ağustos 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yeniden cami statüsüne çevrilen Kariye Camii, yarın ibadete açılacak. Açılışa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.
 - 200 yıllık tarihi konsolosluk binasında yangın!
1 saat 49 dakika önce

200 yıllık tarihi konsolosluk binasında yangın!

Hatay'daki 200 yıllık tarihi konsolosluk binasında yangın çıktı. Yangında tarihi bina küle dönerken, soğutma çalışmalarının ise sabaha kadar süreceği öğrenildi.
 - İstanbul'da yüzlerce kişi Filistin için yürüdü
2 saat 11 dakika önce

İstanbul'da yüzlerce kişi Filistin için yürüdü

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yüzlerce kişi, 7 Ekim'den bu yana İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye destek amacıyla yürüyüş düzenlendi. Göstericiler hayatını kaybeden 10 binlerce Filistinli için de gıyabi cenaze namazı kıldı.
 - Meteoroloji'den 19 il için kritik alarm!
2 saat 53 dakika önce

Meteoroloji'den 19 il için kritik alarm! Kışlıkları hazır tutun, kuvvetli yağış bu hafta da etkili olacak

Meteoroloji'den son hava durumu değerlendirme raporu geldi. Rapora göre ülke genelinde yağışlı havalar sürecek. Öte yandan 19 il için de kritik uyarı geldi. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Mayıs ayında kar sürprizi, vatandaşlar hayret içinde
3 saat 21 dakika önce

Türkiye mayıs ayında beyaza büründü

Türkiye şiddetli yağış ve fırtınalarla geçen nisan ayını geride bırakırken, mayıs ayında bu kez de beyaza büründü. Yurdun pek çok ilinde yüksek kesimlerde görülen kar yağışı, vatandaşlarda hayrete yol açtı. İşte kar ve soğukla karşı karşı kalan o iller...
 - Emekli ve öğretmenlerin gözü kulağı Erdoğan'da
4 saat 36 dakika önce

Emekli ve öğretmenlerin gözü kulağı Erdoğan'da... İşte Kabine'de konuşulacak gündem maddeleri

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanıyor. Emekli maaşlarıyla ilgili yapılacak düzenlemeler ve öğretmen atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. İşte Kabine'de konuşulacak gündem maddeleri
 - Bakanlık duyurdu, 469 organize suç örgütü çökertildi
4 saat 52 dakika önce

Bakanlık duyurdu, 469 organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanlığı, Türkiye'de son 10 ay içerisinde gerçekleşen çok sayıda operasyonla, 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Öte yandan Bakanlık, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddialar hakkında açıklamada bulundu.
 - Sokak köpekleri Bursa'da dehşet saçtı
5 saat 19 dakika önce

Sokak köpekleri Bursa'da dehşet saçtı! Erik toplayan 3 çocuk ölümden döndü

Bursa'da sokakta dolaşan başıboş 3 köpek erik toplamaya çalışan 3 çocuğa saldırdı. Olay anı kameraya yansırken 2 çocuk hastanelik oldu.
 - Siyasi partilerle uzlaşıldı mı?
5 saat 57 dakika önce

TBMM Başkanı Kurtulmuş yeni anayasa görüşmelerini anlattı: Türkiye 12 Eylül anayasasından kurtulmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talep ve çağrısı ile başlayan yeni anayasa çalışmaları hız kesmeden sürüyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partiler ile gerçekleştirdiği yeni anayasa görüşmelerine değinerek, "Ziyaret ettiğim partilerin hepsini sürece destek olmaya, katkıda bulunmaya hazır buldum. Türkiye'nin, 12 Eylül anayasasından kurtulmasına ve yeni bir anayasa yapılması çalışmasına ön yargısız olarak destek vereceklerini gördüm" dedi.
Gündem - Gündem
6 saat 27 dakika önce

Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta çevre düzenlemesi yapılan bir fabrikada, forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti.
 - Yargıtay Başkanlığı seçimleri 1 ayı aşkın süredir sürüyor
6 saat 39 dakika önce

Yargıtay Başkanlığı seçimleri 1 ayı aşkın süredir sürüyor

Yargıtay Başkanlığı seçiminde 30 tur geride kaldı. Henüz sonuç çıkmayan seçimin 31. turu yarın olacak. Seçimlerde üye tam sayısının salt çoğunluğunun hazır bulunması gerekiyor.
 - Market sahibi hırsızı feci şekilde darp etti
6 saat 54 dakika önce

Market sahibinin hırsızı feci şekilde darp ettiği anlar kamerada

Esenyurt'ta bir manavdan meyve çalan hırsız, market sahibi tarafından tekme tokat darp edildi. Olay anı kameralara yansırken market sahibinin hırsızdan şikayetçi olmadığı öğrenildi. 
 - Burada insanlar sokakta gezerken maske takıyor!
7 saat 23 dakika önce

Burada insanlar sokakta gezerken maske takıyor: 40 yılın derdine çözüm için yürüdüler

Sakarya'da fabrika atıkları Kızılcıkorman mahallesi sakinlerini bezdirdi, mahalleli 40 yıllık derdine çözüm için yürüyüşe geçti. "Köyün adı pis kokulu köy kaldı" diyen mahalleli, sokakta yürürken de maske taktıklarını söyleyip "Balıklar öldü sıra çocuklarda" sloganıyla isyan etti. 
 - Neye uğradıklarını şaşırdılar, bir anda pompalı tüfekle...
7 saat 46 dakika önce

Ankara'da taksi durağına pompalı tüfekle saldırı! Neye uğradıklarını şaşırdılar

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde bir taksi durağına pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Dünya Filistin'e destek gösterileriyle çalkalanırken...
7 saat 56 dakika önce

ABD'de 2000 öğrenci gözaltında... Türkiye'de Filistin'e destek gösterileri neden Batı'daki kadar güçlü değil? 

Türkiye'de devletin Filistin ile dayanışma içerisinde olması, Batı'daki gibi tepkisel bir durumun ortaya çıkmasını engelliyor ve Filistin'e destek gösterileri, Batılı ülkelerin gerisinde kalıyor. 
Gündem - Gündem
8 saat 8 dakika önce

İstanbul'da maganda dehşeti! Düğün uğruna trafiği felç ettiler

İstanbul’da seyir halindeki trafikte duran düğün magandaları trafiği felç etti. Konvoydaki şahıslar halay çektikten sonra araçlarına binerek uzaklaşırken, trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı.
 - Fırtına ve yağmur derken hava ters köşe yapıyor!
8 saat 11 dakika önce

Fırtına ve yağmur derken hava ters köşe yapıyor! Uzmanlar tarih verdi, güneş yüzünü gösterecek

Yurt genelinde etkili olan yağışlar, salı günü itibarıyla veda edecek. Hava tahmin uzmanı Özdemirci,  İstanbul, Ankara ve İzmir'de 3 gün boyunca yağış görülmeyeceğini ve sıcaklıkların artacağını söyledi. Özdemirci, cuma gününden sonra ise yeni bir yağış sisteminin yurda giriş yapacağı bilgisini verdi. 
 - Karabulut ailesi dilekçeyi veriyor
9 saat 11 dakika önce

Karabulut ailesinin avukatı Cem Garipoğlu hakkındaki detaylara dikkat çekip açıkladı!

Münevver Karabulut cinayetinde ortaya çıkan yeni detaylar sonrası Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması talep edildi. Karabulut ailesinin avukatı Epözdemir temel gerekçelerini tek tek saydı ve "Yarın itibariyle yeniden dosyaya dilekçe sunulacak ve talebimiz yenilenecektir" dedi. Dilekçede, cinayetin işlendiği 'kanlı kanepe' ve Garipoğlu'nun cezaevinde onlarca psikologla görüşmesi gibi detaylar da yer aldı. 
Sona Git