Survivor All Star'da kimler yarışacak? İşte o dev kadro

Survivor All Star'da kimler yarışacak? İşte o dev kadro

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın kendi kanalında yayınlayacağı Survivor All Star'ın ilk 8 ismi belli oldu. Survivor macerasında kimler yarışacak?

Survivor yeniden ekranlara geliyor. TV8 ekranlarının beğeniyle beklenen yarışma da yeni bölüm olarak ekranlara gelecek. Peki hangi isimler yarışacak? Ne zaman başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...
Biribirinden iddialı isimlerin yaşam mücadelesine ve kıyasıya çekişmesine sahne olan Survivor'ın yarışma kadrosu bu kez deneyimli isimlerden oluşacak. Daha önce Survivor'a katılan isimlerin bir araya geleceği Survivor'da şampiyonlar, finalistler ve izleyicilerin aklında kalan isimler en iyi olmak için mücadele edecek.


Survivor All Star kadrosuna ilk olarak katılan isimler; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Pascal Nouma, Serenay Aktaş, Fulya Keskin, Sahra Işık ve Almeda Abazi oldular.


İŞTE KATILACAK İSİMLER


Survivor All Star ne zaman başlayacak?
Survivor All Star'ın başlaması için geri sayım başladı. Survivor'ın efsane isimlerinin katılımıyla ekranlara gelecek olan Survivor, 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.


Survivor All Star nerede çekilecek?
Survivor All Star, eşsiz doğasıyla büyüleyen Dominik Cumhuriyeti'nde çekilecek. Geçtiğimiz yıl büyük bir mücadelenin yaşandığı Dominik adalarında bu kez efsane isimlerin çekişmesi yaşanacak.

Survivor All Star'da kimler yarışacak? İşte o dev kadro

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?
Turabi Çamkıran 1988 yılında Mersin'de doğdu. Lise yıllarında Break dansa merak saran Turabi, bu yeteneğini geliştirmek için Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Birçok dans türüne merak ve yeteneği olan Turabi çocukluğunda çevresinin etkisiyle dövüş sporlarına da ilgi duymaya başladı. 2008 yılında Benimle Dans Eder Misin? Yarışmasında 3. Olan Turabi daha sonra 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp ve sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Turabi birçok sanatçının klip ve konser organizasyonunda da dansçı olarak görev almıştı ve son olarak yine Acun Ilıcalının hazırlayıp ve sunduğu Survivor Yarışmasında gönüllüler takımında yer aldı.
Survivor All Star'da kimler yarışacak? İşte o dev kadro

HİLMİ CEM KİMDİR?
19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi.17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir. Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.
Survivor All Star'da kimler yarışacak? İşte o dev kadro

MERVE OFLAZ KİMDİR?
Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır. Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. 2 sene boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur. Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar'dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır. 2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır. Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur.[1] Oflaz 22 Şubat 2015'te başlayacak olan Survivor All-Star'da tekrar Survivor deneyimi yaşayacaktır.
Survivor All Star'da kimler yarışacak? İşte o dev kadro

PASCAL NOUMA KİMDİR?
Pascal Nouma, saha içindeki davranışlarının yanı sıra, futbol dışı hareketleriyle de dikkat çeken bir figür oldu. Lens'te forma giyerken, UEFA Kupası'nda Vitesse'yi eledikleri maç sonrası, iç çamaşırıyla dolaşmasıyla manşetlere çıkmıştı. 2000-01 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Marcus Münch ile tartışan Danny Mills'e kafa atıp, 4 maç oynamama cezası da aldı. Nouma'nın en çok konuşulan hareketi Fenerbahçe'ye attığı golden sonra yaptığı hareket olmuştu. Beşiktaş'a geri döndüğü 2002-03 sezonunda ilk maçında 70. dakikada oyuna girdi. 72. dakikada sarı kart gördü. Beşiktaş, 75. dakikada gol atarken, Nouma, rakip takımdan Selçuk ile sözlü atışmaya girince, 5 dakika içinde 2. sarı kartını görüp, oyundan atıldı. Aynı sezon Kupa'daki Gençlerbirliği maçında maç boyunca küfürleştiği Tomasz Zdebel'e kafa atıp, kırmızı kart yanında, 3 maç oynamama cezası da almıştı.


Türkiye kariyerinde eski hocası Nevio Scala ile kavgası, antrenman sırasında tesis duvarına tuvaletini yapması ve gece hayatıyla konuşuldu. Nouma'nın Türkiye kariyerini bitiren olay Fenerbahçe'ye attığı golden sonra elini şortuna sokarak yaptığı gol sevinci oldu. Ülkede büyük tartışmalara neden olan olaydan sonra, Beşiktaş yönetimi futbolcunun sözleşmesini feshetti. Nouma ise, Sinan Engin'in antrenmanlarda yaptığı hareketi taklit ettiğini söylemişti. Futbolu bıraktıktan sonra Türkiye'de kopamayan Nouma, Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu filminde oynadı. Ayrıca Acun Ilıcalı 'nın hazırladığı Devler Ligi turnuvasında da top koşturdu.Daha Sonrada Yok Böyle Dansta 2.oldu.Yine aynı sene Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Nihat Doğan'la olan tartışmasından dolayı elenmek zorunda kaldı.
Survivor All Star'da kimler yarışacak? İşte o dev kadro

SERENAY AKTAŞ KİMDİR?
Futbolun yanı sıra Serenay Aktaş Kanıt dizisinde oyunculuğa başlamıştır. Ardından Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kralı gibi dizilerde konuk oyuncu olduktan sonra ilk ana cast projesi Arka Sıradakiler dizinde Gülüm karakteriyle tanınmıştır. Sonraki yıl Serenay Aktaş Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizisinde (Ayşe Hatun) karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl'da bir sezon oynadıktan sonra Serenay Aktaş'ın ilk sinema filmi olan Çılgın Dersane 3'te (Merve) karakterini canlandırmıştr. Serenay Aktaş 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katılan Aktaş; Survivor'da Ünlüler adasında 91 gün kaldıktan sonra elenmiştir. Survivor yarışmasının ardından Figüran isimli sinema filminde başrol oynamıştır. [7] [8]
Survivor All Star'da kimler yarışacak? İşte o dev kadro

FULYA KESKİN KİMDİR?
Survivor Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. Eğitim hayatına İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi.Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam eden Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedir.
Survivor All Star'da kimler yarışacak? İşte o dev kadro

SAHRA IŞIK KİMDİR?
Survivor All Star'da yer alacak olan Sahra Esra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe'deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya'da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.
Survivor All Star'da kimler yarışacak? İşte o dev kadro

ALMEİDA ABAZİ KİMDİR?
Survivor Almeda Abazi 13 Şubat 1992'de Arnavutluk'ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazandı. Survivor Almeda, lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı "Yok Böyle Dans"'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...