- İşin aslı çok farklı çıktı!
28 dakika önce

Sosyal medyada gündem olmuştu... İstanbul'da Yunus Ekipleri tarafından bulunan silahlarla ilgili açıklama geldi

Sosyal medyada Yunus Ekipleri tarafından bulunduğu iddia edilen silahlara ilişkin İstanbul Emniyeti'nden açıklama geldi. Şüphe üzerine durdurulan aracın bagajında kuru sıkı ve 'airsoft' olarak tabir edilen 141 adet uzun namlulu silah bulunduğu açıklanırken, araçta bulunan şahısların TRT'de yayımlanan Teşkilat dizisinden geldikleri ve gerekli izin belgelerinin olduğu bildirildi.
Gündem - Gündem
1 saat 10 dakika önce

Eşinden para isteyen kadının aldığı cevap hayatını değiştirdi

Eşi harçlık vermeyince kendi dükkanını açan Fahriye Altınkaynak, kendi işinin patronu oldu. Altınkaynak, "Yapamazsın" diyenlere inat 36 yıldır mesleğini icra ediyor.
 - Yüksekova fay zonu hakkında korkutan senaryolar
1 saat 21 dakika önce

Yüksekova- Şemdinli fay zonu hakkında korkutan senaryolar: Deprem her yeri yıkacak!

Deprem uzmanı Batuhan Öğüt, sismik boşluk olan Yüksekova- Şemdinli fay zonuna dikkat çekerek muhtemel felaketler zincirine dikkat çekti. En fazla yıkımın Yüksekova'da olabileceğini söyleyen Öğüt, felaketin Hakkari, Van ve Yüksekova otoyollarının kapanmasına neden olabileceğini söyledi. Öğüt, Hakkari'de 7 ila 7.6 arası bir deprem ihtimalinin komşu illerde de ciddi oranda yıkıma neden olacağını kaydetti.
 - Kalp rahatsızlığından ölen oğlunu kız gibi gösterip...
1 saat 23 dakika önce

Para uğruna bunu da yaptılar! Kalp rahatsızlığından ölen oğlunu kız gibi gösterip insanları dolandırdı

Ümraniye'de bir dolandırıcı, daha önce kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Yahya Karakuş'un fotoğraflarını ve hastalığını kullanarak sosyal medya üzerinden para topladı. Oğlunu kız gibi gösterip yardım toplayan dolandırıcıyı fark eden anne Figen Karakuş, “Bir anne daha ne kadar yıkılabilir bilemiyorum" dedi.
 - Ev sahipleri görünce şoke oldu
1 saat 30 dakika önce

Böyle hırsızlık görülmedi! 5 evi havuzlarıyla çaldılar

Çatalca’da 5 adet bungalov alan vatandaşların evleri, havuzlarıyla birlikte çalındı. İddiaya göre, bungalovları inşa eden şahısla, bir ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesinden dolayı alacaklı kişi evleri havuzlarıyla birlikte çaldı. Bungalovlardan geriye kalan çakıl taşlarının bulunduğu arazi havadan görüntülendi.
Gündem - Gündem
1 saat 52 dakika önce

1 Mayıs olaylarında 12 kişi daha gözaltı!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde olaylara karıştığı tespit edilen 12 kişi daha gözaltına alındı. Olaylarda daha önce de 38 kişi hakimlikçe tutuklanmıştı.
 - Doktor Civanım'ın motosikleti depremzedeler için Hatay'da
2 saat 7 dakika önce

Doktor Civanım'ın motosikleti depremzedeler için Hatay'da

Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu 'Doktor Civanım' filminde kullanılan motosiklet açık artırmaya çıkarıldı. Ali Meftunzade isimli iş adamının satışa çıkarttığı motosikletten elde edilecek gelir ise depremzedelerin yararına kullanılacak. 
Gündem - Gündem
2 saat 8 dakika önce

Antalya'da feci kaza! 15 yaşındaki çocuk canından oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde otomobilin çarptığı 15 yaşındaki Damla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 - Edanur'un ölümünde sıcak gelişme!
2 saat 28 dakika önce

Edanur'un ölümünde sıcak gelişme! 3'ü birden hakimliğe sevk edildi

Küçükçekmece’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kazı yapıp etrafını kapatmadığı alandaki su dolu çukura düşerek can veren beş yaşındaki Edanur Gezer’in ölümü ile ilgili sıcak gelişme! Kız çocuğunun hayatını kaybetmesine ilişkin 2 kişi adli kontrol istemiyle, bir kişi tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
 - Seçil köylülerin de başını yakmış!
2 saat 55 dakika önce

Herkes Arda Turan'ı, Fatih Terim'i konuşuyor, peki köylüler? Erzan'a para kaptıranlar korkuyor

Ünlü futbolcuların Seçil Erzan'a gizli fon vaadiyle para kaptırdığı davada 2 yeni iddianame hazırlandı. İddianamelerin birinde Erzan'ın köyünden 5 kişi daha davacı oldu. Mağdurlardan Hasan Çorbacı ve eşi, en az 50 kişinin Erzan'a para kaptırdığını söyleyip, köylülerin korktukları için sustuklarını söyledi. İddianamede Erzan’ın, Çorbacı çiftinden 82 bin lira aldığı, üzerine de 43 bin lira kredi çektirerek sanık Hüseyin Eligül’ün hesabına gönderttiği belirtildi.
 - Yarım asırlıktı, dayanamadı! Birkaç darbeyle yerle bir oldu
3 saat önce

6 Şubat depremlerinde ağır hasar almıştı: Birkaç darbeyle yerle bir oldu

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Gaziantep'in Yavuzeli ilçesindeki 56 yıllık kaymakamlık binası, kontrollü bir şekilde yıkıldı. Yarım asırlık binanın iş makinesinin birkaç darbesiyle yerle bir olması ise dikkat çekti.
 - 1 kişi yaralandı, ev tanınamaz hale geldi
3 saat 7 dakika önce

Tokat'ta korkutan anlar! Duyan bomba sandı: 1 kişi yaralandı, ev tanınamaz hale geldi

Tokat Erbaa'da bir evde tüp patlaması meydana geldi. Patlama sonucu 1 kişi yaralandı. Evde ise hasar meydana geldi.
Gündem - Gündem
3 saat 20 dakika önce

Muğla ve Adana'da göçmen kaçakçılarına baskın, çok sayıda gözaltı var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Muğla ve Adana'da düzenlenen "Kalkan-21" operasyonunda 16 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını, bunlardan 12'sinin tutuklandığını ve 4'ü hakkında adli kontrol kararı verildiğini bildirdi.
 - Yenikapı ve Beşiktaş'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak
3 saat 51 dakika önce

İstanbullular dikkat! Bugün Yenikapı ve Beşiktaş'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak

Yenikapı Miting alanında düzenlenecek 'Mevlidi Nebi' programı nedeniyle saat 09.00'dan program bitene kadar Yenikapı'da bazı caddeler ile, Beşiktaş'taki koşu etkinliği nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. 
 - Meteoroloji'den hayati uyarı!
4 saat 39 dakika önce

Meteoroloji'den hayati uyarı! 18 ile sarı kod verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için son tahminlerini açıkladı. 18 il için sarı kod verilirken uyarılar da peş peşe geldi. Yurdun bir çok noktasında kuvvetli yağmur ve fırtına etkili olacak.
 - Mayıs ayında 5 metre kar var! Yağmur yerini kara bıraktı...
5 saat önce

Mayıs ayında 5 metre kar var! Yağmur yerini kara bıraktı...

Mayıs ayının ilk haftasında beyaza bürünen yerler görenleri hayrete düşürüyor. Ardahan'da yağmur yerini kara bıraktı, ovayı çevreleyen dağlar beyaza büründü. Bitlis'te de Nemrut Dağı yolunda kar kalınlığının 5 metreyi bulduğu tüneller dikkat çekti.
Gündem - Gündem
5 saat 36 dakika önce

Çorum'da iki gurubun kavgası kanlı bitti!

Çorum'da iki grup arasında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kavgada bir kişi hem silahla vurulup hem bıçaklandı. Olayla ilgili 6 kişi de gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
6 saat 27 dakika önce

Muğla'da korkutan depremler! AFAD verileri paylaştı

Muğla'dan korkutan deprem haberleri peş peşe geldi. Gece 01.25'te Marmaris'teki 4 büyüklüğündeki depremin ardından sabaha karşı yine sallandılar. İşte ilk veriler ve bölgede son duru...
Gündem - Gündem
6 saat 57 dakika önce

7,5 milyon gurbetçi ekmeğinin peşinde dünyada koşturuyor

Toplam nüfusu 85 milyon 372 bin 377 olan Türkiye’nin 7,5 milyon vatandaşı da yurt dışında yaşıyor. Bunun yaklaşık 6,5 milyonu Batı Avrupa ülkelerinde ikamet ediyor.
 - 14 araç dakikalar içinde kül oldu
7 saat 30 dakika önce

Açık otoparkta yangın çıktı, 14 toplu taşıma aracı kül oldu!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki bir açık otoparkta çıkan yangında, 14 toplu taşıma aracı kullanılamaz hale geldi.
Gündem - Gündem
8 saat 8 dakika önce

Sivas'ta kontrolden çıkan araç Kızılırmak’a uçtu, yaralılar var

Sivas’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil Kızılırmak’a uçtu. Kazada suyun içinde araçta sıkışan 3 kişi ekiplerin müdahalelere ile çıkarıldı. Daha sonra hastaneye kaldırılan yaralıların son sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.
Sona Git