Julia Roberts'ın acı günü! 1 yılda 2 kayıp

Julia Roberts'ın acı günü! 1 yılda  2 kayıp

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Oscar ödüllü ABD oyuncusu Julia Roberts'ın evinde yas var. Başarılı oyuncunun bir süredir akciğer kanseri gören annesi hayatını kaybetti

Roberts'ın bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören 80 yaşındaki Betty Lou Motes, Perşembe günü sabah saatlerinde hayata veda etti. Haberi duyuran In Touch Weekly, Motes'un bir süredir Santa Monica'daki bir hastanede tedavi gördüğünü yazdı.Betty Lou Motes'un iki yıldız kanser tedavisi gördüğü bu kapsamda akciğerinin bir bölümünün de bir operasyonla alındığı da belirtildi.Bu, Julia Roberts'ın son bir yılda yaşadığı ikinci ölüm acısı. Ünlü oyuncu geçen yıl bu dönemde de üvey kız kardeşi Nancy'nin evinde ölü bulunmasıyla sarsılmıştı. Julia Roberts, kız kardeşi Nancy'nin ölümünden sonra büyük üzüntü yaşayan annesi Betty LOu Moles'u Los Angeles'taki evine getirmişti. Annesinin ölüm haberinden sonra Roberts'ın evinin önüne bir paparazzi ordusu koşturdu. Ünlü oyuncunun üzüntüsü gözlerinden belli oluyordu.
Julia Roberts'ın acı günü! 1 yılda  2 kayıp

GEÇTİĞİMİZ ŞUBAT AYINDA KARDEŞİNİ KAYBETMİŞTİ
ABD'li ünlü sinema yıldızı Julia Roberts'in üvey kız kardeşi Nancy Motes , Los Angeles'ta bir arkadaşının evininde ölü bulundu. Polis yetkilileri yaptığı açıklamada, olay yerinde çok sayıda hap bulduklarını, 37 yaşındaki genç kadının aşırı dozda ilaç alarak intihar etmiş olabileceğini belirtti. Julia Roberts'ın üvey kızkardeşi kilo problemleri ve depresyondan mustaripti. Adli tıp uzmanı Ed Winter, CNN'e yaptığı açıklamada Nancy Motes'in banyoda bulunan bedeninin yanında reçeteyle satılan ilaçlardan bulunduğunu söyledi.
Winter'a göre kadın, Pazar günü yerel saatle 02:12'de ölü ilan edildi. Roberts'ın annesinin ikinci evliliğinden dünyaya gelen Motes'un bir intihar notu bıraktığı da belirtildi. Motes evcil hayvan bakıcılığı yapıyordu.


Kesin ölüm sebebinin ise dün yapılan otopsinin ardından, 8-10 hafta arasında çıkacak toksikoloji raporu sonucunda belli olacağı belirtildi. nbsp;
Julia Roberts'ın acı günü! 1 yılda  2 kayıp

JULİA ROBERTS KİMDİR?
Julia Roberts (d.Julia Fiona Roberts, 28 Ekim 1967, Georgia), Oscarlı ABD'li oyuncu. Betty Lou Bredemus ve Walter Grady Roberts'ın en küçük çocuğudur. 140 milyon dolarlık servetiyle Hollywood'un en zengin oyuncusudur. Yıllık 62 milyon dolarlık kazancıyla da yılda en çok kazanan J. Roberts, Mona Lisa Smile Filmiyle aldığı 25 milyon dolarlık ücretle de sinema tarihinin en yüksek ücretli kadın oyuncusu olmaya hak kazanmıştır. Aynı zamanda Unfabulous dizisiyle ünlenen Emma Roberts'ın da halasıdır.
Julia Roberts, ilk olarak günışığını 28 Ekim 1967'de gördü. İrlanda asıllı bir ailenin kızı olarak Atlanta, Georgia'da doğdu; ama Georgia'nın küçük bir kasabası olan Smyrna'da, annesi Betty-Lou ve babası Walter ile birlikte büyüdü. Annesi oyuncu ve kilise sekreteri; babası ise elektrik süpürgesi satıcısı, yazar ve oyuncuydu. Julia, üç kardeşin en küçüğü; abisi Eric Roberts ve ablası Lisa Roberts vardır. Julia trajik bir çocukluk dönemi geçirdi.Yalnızca dört yaşındayken, mali güçlükler yüzünden annesiyle babası ayrıldı.Babası Walter on altı yaşındaki oğlu Eric'le birlikte Atlanta'ya geri taşınmaya karar verirken, Betty-Lou iki kızıyla birlikte Smyrna'da kaldı.Julia on yaşındayken, Mart 1978'de, babası kanserden öldü.Okulda, çocuklar kalın gözlüğü ve büyük ağzı yüzünden onunla alay ettiler.O, büyük ağzını kabullendi ve ağzını markası yapmaya karar verdi.Kontakt lens kullanarak, kalın gözlüğüyle sakladığı ela gözlerini ortaya çıkardı.Julia, uzun olduğunu hiç saklamayı denemedi.Boyu, onu daha mükemmel yapıyordu.


2000'de, Steven Soderbergh yönetmenliğinde gerçek bir hayat hikayesine dayanan yalnız bir anneyi canlandırdığı filmin çekimlerine başladı: "Erin Brockovich".Bu film, Soderbergh ile çalıştığı ilk film olmuştur (Erin Brockovich, Full Frontal, Ocean's 11 ve Ocean's 12).Bu filmle, 2001 Altın Küre ödülünü kazanmıştır. Bir ay sonra, Benjamin Bratt, "Erin Brockovich" filmindeki rolüyle Oscar kazandığında son kez Julia'nın yanındaydı.Kabul Konuşmasında, beş dakika boyunca sahneden tanıştığı herkese teşekkür etti ve "Burayı seviyorum!" diye bağırdı."Dünyayı seviyorum, çok mutluyum, teşekkür ederim!" diyerek konuşmasını bitirdi. 2001 Haziran'ın sonuna doğru, Julia ve Benjamin ayrıldıklarını duyurdular."Nazik ve duygusal bir son" olarak ilişkilerini böyle anlatmıştır.
Julia Roberts'ın acı günü! 1 yılda  2 kayıp

Oscar kazandıktan sonra, Julia yavaşladı; kendi yaşamına odaklanırken "Full Frontal" ve "Confessions of a Dangerous Mind" gibi filmlerde küçük rollerde oynadı."The Mexican" filminin çekimleri sırasında kameraman Daniel Moder'la tanıştı ve yakın arkadaş oldular.Uzun zaman boyunca, aşk spekülasyonları oldu, Aralık 2001'de "Ocean's Eleven" filminin galasında, çiftin ilk resmi fotoğrafı çekildi.Julia, yeni sarışın bakışıyla, sevinçli ve mutlu görünüyordu. Çift, Julia'nın New Mexico'daki büyük çiftliğinde, 4 Temmuz 2002'de, Bağımsızlık Günü'nde, gece yarısı töreniyle evlendi.Düğünden sonraki ilk röpartajında, Julia Danny'i "adamlar arasından adam, bencil olmayan ve tümüyle kuşatılmış" olarak tanımladı.Temmuz 2004'te, evlilikten iki yıl sonra, Julia ve Danny ilk çocuklarını beklediklerini duyurdular.Çocuklarının doğumundan sonra, Julia hiçbir şeyi planlamıyordu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...