HTC One M9 resmen tanıtıldı

HTC One M9 resmen tanıtıldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Satış rekorları kıran ve HTC'nin en beğenilen telefonu olan One, geçen sene adı değişmeden güncellenmiş ve M8 ekini almıştı.

Bu seneki Mobile World Congress 2015 sırasındaysa One için M9 güncellemesi geldi. Geçen seneki modele kıyasla çok fazla değişiklik yok ve en önemlisi beğeni kazanan tasarım devam ediyor. HTC'nin M8'deki eksikleri düzeltecek önlemler aldığı söylenebilir. Yarısı 2 GHz, diğer yarısı 1.5 GHz çalışabilen ve 64-bit destekleyen son nesil sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemciye terfi eden yeni modelde bellek miktarı 2 yerine 3 GB ve türü LPDDR3 yerine LPDDR4. Ekran ise ne boyut ne de çözünürlük değiştirmeden 5 inç Full HD kalıyor. Boyutları hemen hemen aynı olan ama kalınlığı 9.61 mm değerine çıkan yeni modelde batarya kapasitesi 2600 yerine 2800 mAh oluyor. Arkadaki ana kamera ise çift 4 MP Ultrapixel yerine Toshiba T4KA7 üretimi 20 MP alıcı içeriyor. Çizilmez bir lens içeren kameranın optik titreşim engelleme içermemesi moral bozucu. Sense 7 ve Android 5.0 yüklü gelecek olan telefonda ön kamera ise 5 yerine 4 MP.


one-m9


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...