Pizzacı 3 Türk silahlı saldırıda öldürüldü

Pizzacı 3 Türk silahlı saldırıda öldürüldü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Finlandiya'da dün meydana gelen silahlı saldırıda 3 Türk hayatını kaybetti.

Laukas kasabasındaki olayda ölenlerin pizza restoranı sahibi Aziz ve Asiye Şekersöz çifti ile restoranda garson olarak çalışan Kübra Turan olduğu bildirildi. Bölge polisi, cinayetle ilgili bir Türk'ü gözaltına aldı. Polis, gözaltına alınan kişinin sadece şüpheli olduğunu, olayla ilgisinin araştırıldığını açıkladı. Olayın sebebi henüz netleşmese de biri kız, ikisi erkek, üç çocukları bulunan çiftin kan davası ya da alacak verecek yüzünden öldürülmüş olabileceği zannediliyor. Son yıllarda çok sayıda aile içi cinayetin işlendiğini belirten polis, Şekersöz çiftinin siyasi sebeple de öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Helsinki Türk Büyükelçiliği de olayla ilgili olarak yetkililerden bilgi istedi.
YAKALANANIN ELİ KANLIYDI
Bir görgü şahidi, "Türk aile çok çalışan ve kimseye zararı olmayan insanlardı. Olay anında elleri kanlı bir kişinin dışarıda ambulans ve polise bağırdığını gördüm" dedi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...