Semih Kaya kadroda yok

Semih Kaya kadroda yok

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın genç stoperi Semih Kaya Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmadı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma hareketleri ve koşunun ardından taktik çalışması yaptığı bildirildi.


SEMİH KAYA KADROYA ALINMADI
Hamza Hamzaoğlu, 6 haftalık sakatlık süreci sonrası geçen hafta sahalara dönen Semih Kaya'yı Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçı kadrosuna almadı. nbsp;Hamzaoğlu, Semih'i geçtiğimiz hafta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının 18'ine almayıp U21 takımının maçında oynatmış, haftaiçi de Manisaspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında da 45 dakika forma giydirmişti.


Yarsuvat'tan destek
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, derbi öncesi teknik heyet ve futbolculara destek ziyaretinde bulundu. Yarsuvat'a, yönetim kurulu üyeleri Abdurrahim Albayrak, İsmail Sarıkaya ve Ural Aküzüm de eşlik etti. Sarı-kırmızılılar, antrenmanın ardından Şişli'deki bir otelde kampa girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...