Şahin Irmak nişanlandı! Asena Tuğal kimdir?

Şahin Irmak nişanlandı! Asena Tuğal kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

BKM Mutfak'ta yıldızı parlayan Şahin Irmak'tan güzel haber geldi. Irmak, Asena Tuğral ile nişanlandı.

İlişkilerini nikâh masasına taşıma kararı alan Asena Tuğal ve Şahin Irmak, evlilik yolunda ilk adımı attı. Kız isteme merasiminde nişan yüzüklerini takan çift, daha sonra Renaissance Hotel'de kutlama yaptı. Geceye Necati Akpınar, Yılmaz Erdoğan, Mete Horozoğlu, Bülent İnal ve Sinan Tuzcu'nun yanı sıra Şahin Irmak'ın BKM Mutfak ekibinden arkadaşları da katıldı. nbsp;
Şahin Irmak nişanlandı! Asena Tuğal kimdir?

ŞAHİN IRMAK NİŞANLANDI
Hıyarlı baba tiplemesi ile yıldızı parlayan Şahin Irmak 2 yıldır birlikte olduğu Asena Tuğal ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan Asena Tuğal-Şahin Irmak çiftini sevenleri yalnız bırakmadı. Peki Asena Tuğal kimdir? İşte ayrıntılar..
2 yıldır beraber olduğu ünlü manken ve oyuncu Asena Tuğal ile nişanlanan Şahin Irmak, bir röportajında da Eylül ayında evleneceklerini söylemişti. Bu kararını paylaştığı arkadaşlarının kendisine inanmadığını ve şaka yaptığını söylediklerini belirten Irmak, "Evleneceğimi açıklayınca komedyen olduğum için şaka yaptığımı sandılar. Ama gerçek! Asena gibi kadın bir daha bulunur mu hiç?" diye konuşmuştu.Kız isteme merasiminde nişan yüzüklerini takan çift, daha sonra bir otelde kutlama yaptı.
nbsp;

ASENA TUĞAL KİMDİR?
Asena Tuğal 1984 yılında İstanbul'da doğdu. 2000 den itibaren TGRT, Kanal D ve Show TV de haber muhabiri olarak çalıştı. nbsp;Star tv tarafından düzenlenen Miss Turkey 2006 nın dördüncü güzeli seçildi. Tuğal,Kürek sporunda uluslararası dereceleri olan bir sporcudur. Tekvando sporunda siyah kuşak sahibi olup ülkemizi Milli Takım kadrosunda temsil etmiştir. Boğaziçi Üniversitesinde double major yapmış aynı dönemde Matematik ve Fen Bilimleri fakültesinden mezun olmuştur. nbsp;Miss International yarışmasında Miss Smile ödülü kazanmıştır. Asena Tuğal bir çok dizide oynamıştır. 2008 yılında Akasya Durağı, 2009 yılında Ömre Bedel ve 2010 yılında da Öğretmen Kemal dizilerinde rol almıştır. Ayrıca defne samyeli'ni aldığını örnek aldığını ifade ederek, Defne Samyeli gibi güzellik yarışmasında derece alarak, medya da kariyer yapmak istediğini belirtmiştir. nbsp;
Şahin Irmak nişanlandı! Asena Tuğal kimdir?

ŞAHİN IRMAK KİMDİR?
Şahin Irmak (d. 29 Eylül 1981, İzmir), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. nbsp;Karayılan dizisinde "Şiro" rolüyle ve Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki çeşitli rolleri ile yıldızı parladı. Aşağı Yukarı Yemişlililer adlı dizisinde "Sülo" (Süleyman) karakterini canlandırdı. Entelköy Efeköy'e Karşı sinema filminde ilk başrol deneyimini yaşadı. Yeni yayın döneminde Nurgül Yeşilçay ile Sultan adlı dizide başrol oynadı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...