Akdeniz'de depremler peş peşe geldi, depremler nerede hissedildi

/ Kaynak: AA
Akdeniz'de depremler peş peşe geldi, depremler nerede hissedildi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Akdeniz'de dün gece depremler peş peşe geldi. Akdeniz'deki korkutan depremler nerelerde hissedildi ve depremin büyüklüğü kaç olarak ölçüldü?

Akdeniz'de deprem oldu. Akdeniz'de meydana gelen 2 deprem nerelerde hissedildi? İşte o depremlerle ilgili gelen açıklama...Akdeniz doğu baseninde 4 ve 4,5 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerinden alınan bilgiye göre, saat 01.40'ta merkez üssü Akdeniz doğu baseni olan 4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Muğla'nın Datça ilçesinin Mesudiye köyüne yaklaşık 156 kilometre uzaklıktaki deprem, 5,44 kilometre derinde gerçekleşti. Aynı bölgede saat 02.39'da da 4,5 büyüklüğünde ikinci bir deprem meydana geldi. Deprem, yerin 7,44 kilometre derinliğinde kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...