Erol Büyükburç öldü! İşte ölüm sebebi (EROL BÜYÜKBURÇ KİMDİR?)

Erol Büyükburç öldü! İşte ölüm sebebi (EROL BÜYÜKBURÇ KİMDİR?)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türk pop müziğinin en başarılı isimlerinden Erol Büyükburç evinde eli bulundu. İşte ölüm sebebi...

Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç İstanbul'daki evinde ölü nbsp;bulundu. Erol Büyükburç neden öldü? nbsp;79 yaşındaki Erol Büyükburç Etiler'deki evinde ölü bulundu. Detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. Polis sanatçının evinde olay yeri incelemesine başladı. Erol Büyükburç kimdir? Erol Büyükburç hayatı. nbsp;Türk pop müziğinin dev ismi Erol Büyükburç aramızdan ayrıldı. Büyükburç'un neden öldüğüne dair ayrıntılar henüz gelmedi. Erol Büyükburç'un kalbinde 3 tane stent bulunduğu biliniyor

EROL BÜYÜKBURÇ NEDEN ÖLDÜ?

Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç, evinde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine sanatçının Beşiktaş Bebek Yokuşu'ndaki evine giden polis ve sağlık ekipleri, 79 yaşındaki Büyükburç'un hayatını kaybettiğini belirledi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin sanatçının evindeki incelemeleri sürüyor.Büyükburç'un kesin ölüm nedeninin, incelemelerin ve Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı bildirildi.

EROL BÜYÜKBURÇ SAKSI DEĞİLİM BEN SÖZÜYLE GÜNDEME OTURMUŞTU

Şarkı söylemek lazım programında kendisine hiç söz verilmemesi yüzünden çıldıran Erol Büyükburç'un Behzat Uygur'u "titre de kendine gel" manasındaki azarlayışının spot cümlesidir. nbsp;"Çok önemli bir şey söyleyeceğim" diye giriş yapmıştı konuya, ardından ben saksı değilim açıklaması geldi. kesin oraya eğin kulağına "saaaksı saaaksı" diye fısıldadı,Büyükburç'da onun üzerine bu kadar sinirlendi.

EROL BÜYÜKBURÇ SAKSI DEĞİLİM BEN VİDEOSU-İZLE

Erol Büyükburç öldü! İşte ölüm sebebi (EROL BÜYÜKBURÇ KİMDİR?)

EROL BÜYÜKBURÇ KİMDİR?

1936'da Adana'da doğan Erol Büyükburç 60'lı yılların en sevilen Pop Starı'ydı. İlk albümü Sevgi Çiçekleri 1975 yılında müzik marketlerinde yerini alırken, 1981 yılnda ise Sen Varsın adlı albümü çıktı. Erol Büyükburç, bu albümündeki Sevemem şarkısı ile ün kazandı. 'Öp Beni','Little Lucy' ve 'Haydi Gençlik Hop Hop' şarkıları da Büyükburç'un en çok bilinen eserleri arasında. 22 Temmuz 1999'da müzisyen ve şarkıcı kızı Ajlan Büyükburç'u trafik kazasında kaybeden Büyükburç'un eşi Emel Büyükburç ise 2001 yılında karaciğer yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

Sevgi Çiçekleri (1975)

Sen Varsın (1981)

Horoz Nuri (1965)

Kızılcıklar Oldu Mu (1967)

Gençlik Türküsü (1967)

Yasemin'in Tatlı Aşkı (1968)

Bir Damat Aranıyor (1968)

Sus Sus Kimseler Duymasın (1968)

Menekşe Gözler (1968)

Berduş (1969)

Öp Beni (1970)

Avare Aşık (1970)

Turist Ömer Boğa Güreşcisi (1971)

Haydi Gençlik Hop Hop (1975)

Oldu Olacak (1976)

Cıbıl (1976)

Kader Rüzgarı (1976)

Kurban Olayım (1976)

Ah Bu Sevda (1977)

Bitmeyen Azap (1980)

Enayiler Kralı Murtaza (1987)

Reklam Filmi:Shubuo Kral (2003)

Nerdesin Firuze (2003)

Hababam Sınıfı Merhaba (2004)

Şöhret Okulu (2007)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...