- DEM Parti Eş Genel Başkanlarından Demirtaş'a ziyaret
4 dakika önce

DEM Parti Eş Genel Başkanlarından Selahattin Demirtaş'a ziyaret

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Edirne'de cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etti.
 - Yürek yakan 'baba-oğul' detayı...
18 dakika önce

2 ayrı şehir, 4 işçi ölümü! 'Baba-oğul' detayı yürek yaktı

Ankara ve Osmaniye'den 4 işçinin ölüm haberi geldi. Ankara'da baba ve oğlu, inşaatta üstlerine düşen tahta parçasıyla hayatlarını kaybetti. Osmaniye'de ise OSB'de devrilen kireç silosunun altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti.
 - Evi mesken tuttu, herkes tedirgin! Her yerden çıkıyorlar
18 dakika önce

Evi mesken tuttu, mahallelinin huzuru kaçtı! Her yerden çıkıyorlar

Elazığ’da havaların ısınmasıyla birlikte arazilerde çok sık bir şekilde görülmeye başlanan yılanlar, evlerin içine kadar girdi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde İznik’te trafik ekibine ait polis aracının içine giren bir yılan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.
 - Firari FETÖ'cü yakalandı
22 dakika önce

10 yıl kesinleşmiş cezası olan firari FETÖ'cü Isparta'da yakalandı

'Terör örgütüne üye olmak' suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari FETÖ'cü B.A. yakalandı. Yakalanan zanlı işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
 - "Yardım konusunda ilk akla gelen Türkiye oldu"
24 dakika önce

İran Büyükelçisi Kırlangıç'tan TGRT Haber'e özel açıklamalar: Yardım konusunda ilk akla gelen Türkiye oldu

Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Hicabi Kırlangıç TGRT Haber'e konuk oldu. İran Başbakanı Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesine ve Türkiye'nin gönderdiği Akıncı TİHA'nın enkaz yerini bulmasına değinen Kırlangıç, "İran'ın da ilk aklına gelen komşusu Türkiye oldu. Her zaman birbirimize destek olma konusunda iyi bir örnek sergiliyoruz." dedi.
 - Gece yarısı dehşet saçmıştı kıskıvrak yakalandı!
36 dakika önce

Küçükçekmece'deki uzun namlulu dehşete tutuklama!

İstanbul Küçükçekmece’de bir otel 4 farklı tarihte uzun namlulu silahla kurşunlanmıştı. Konuyla ilgili harekete geçen İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışma sonucunda 1 şüpheli tutuklandı.
Gündem - Gündem
44 dakika önce

Teleferik faciasında yeni gelişme: 19 kişi daha dosyaya girdi

Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı, 174 kişinin de 23 saat boyunca havada mahsur kaldığı teleferik kazasına ilişkin İçişleri Bakanlığı, 19 kişi hakkında soruşturma izni verdi.
 - Kabine toplantısı başladı! İşte gündemdeki konular
48 dakika önce

Kabine toplantısı başladı! İşte gündemdeki konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı başladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıda; stokçuluk tedbirleri, Ankara Emniyetinde yaşanan gelişmeler, 9'uncu Yargı Paketi taslağı ve ekonomik gelişmeler ele alınacak.
 - Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı, hazırlıklar başladı
1 saat 14 dakika önce

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı, İstanbul'da hazırlıklar başladı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklar hız kazandı, kurban satış ve kesim alanları yavaş yavaş kuruluyor. İstanbul Bahçelievler'de kurulmaya başlanan alandaki son durum havadan görüntülendi.
 - Sezgin Baran Korkmazlı canlı yayına inceleme
1 saat 30 dakika önce

RTÜK harekete geçti: Sezgin Baran Korkmazlı canlı yayına inceleme

RTÜK, hakkında yakalama kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz ile CNN Türk'te yapılan canlı yayını inceleme kararı aldı. Kararı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından duyurdu.
 - Üniversiteli genç kız yurtta ölü bulundu
1 saat 38 dakika önce

Üniversiteli genç kız, yurt odasında ölü bulundu

Bartın'da yurtta kalan üniversite öğrencisi İ.E. odasında ölü bulundu. Genç kızın önceki akşam baş ağrısı şikayetiyle ilaç alıp uyuduğu öğrenildi.
Gündem - Gündem
2 saat 2 dakika önce

AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem! İşte ilk veriler...

4 yıl önce 6.8 büyüklüğündeki depremle yıkılan Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamada, hasar ihbarı yapılmadığı belirtildi.
 - Erdoğan'dan Kobani kararlarına ilk yorum
2 saat 9 dakika önce

Erdoğan'dan Kobani kararlarına ilk yorum: İsyan girişiminde geç de olsa hak yerini bulduğu için memnunuz

Ankara'da önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta açıklanan Kobani davası kararları hakkında yorum yaptı. Erdoğan, "6-8 Ekim olayı devlete isyan girişimidir. 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. İsyan girişiminden 10 yıl sonra geç de olsa hakkın yerini bulduğunu görmekten memnuniyet duyuyoruz." dedi.
Gündem - Gündem
2 saat 16 dakika önce

Motosiklet üzerinde motosikletle yolculuk! Hem kendini hem trafiği tehlikeye attı

Şanlıurfa’da motosiklet üzerinde motosikletle tehlikeli yolculuk yapan sürücü kameraya yansıdı. Tehlikeli yolculuğun uzun süre devam ettiği görüldü.
 - "Siz sevinirken ben 2 şehir için kahroldum"
2 saat 31 dakika önce

Özgür Özel: 31 Mart gecesi Samsun ve Gaziantep için kahroldum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Özel, “Yerinde sayanı yerinde tutmayacağız. Samsun, Gaziantep. Bir tanesi Atatürk'e Gazi unvanının verdiği kent. Bir tanesi de Samsun. Kuzeyde ve güneyde gönlümün yarasıdır. 31 Mart gecesi siz bütün Türkiye'ye sevilirken ben bu iki şehre kahroluyordum." dedi.
 - Toplanması yasaktı! Çuvalla yakalandı, rekor ceza ödeyecek
2 saat 51 dakika önce

Salep soğanı toplayan şahıslara 387 bin 141 lira ceza kesildi

Siirt'te yolda durdurulan bir araçta yapılan aramada 86 kilogram kaçak salep soğanı ele geçirildi. Şahıslara toplam 387 bin 141 lira ceza verildi.
 - "Kaza haberini aldıktan sonra..."
3 saat 1 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran mesajı: Kaza haberini aldıktan sonra...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. İran'daki helikopter kazasına ilişkin konuşan Erdoğan, "Kaza haberini aldıktan sonra süratle İran bakanlarıyla görüşerek, tüm imkanlarımızla arama-kurtarma çalışmalarına hazır olduğumuzu belirttik." diye konuştu. Erdoğan, "İranlı kardeşlerimizin bu süreci kadim ve güçlü devlet geleneklerine uygun şekilde suhuletle yöneteceklerine yürekten inanıyorum" dedi.
 - Tefeci çetesinden CHP'li isim çıktı
3 saat 4 dakika önce

Tefeci çetesinden CHP'li isim çıktı: Haydar Dümen'in eşini de dolandırmışlar

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen tefecilik operasyonunda, verdikleri para karşılığında mağdurların taşınmazlarına el koydukları gerekçesiyle gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Çete üyeleri arasında Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Rıza A. da yer alırken, mağdurların içinde 2022 yılında hayatını kaybeden psikiyatr Haydar Dümen'in eşi Gülten Dümen de bulunuyor.
 - Gizli tanıktan kan donduran ifadeler: Zorla ağzımı açıp...
3 saat 32 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan davasının gizli tanığından kan donduran ifadeler: Zorla ağzımı açıp...

Ayhan Bora Kaplan ile suç örgütü şüphelisi 20’si tutuklu 61 sanığın yargılandığı davada dinlenen gizli tanık Doğan'ın ifadeleri kan dondurdu. Tanık Doğan, "Zorla ağzımı açtılar Ayhan ağzımı açar açmaz dur bakayım diye dişlerimi çekti. Ona yalvardım, beni öldür ama bana eziyet etme dedim" dedi.
 - 'Yol ortasına park' kavgasında ortalık savaş alanına döndü
3 saat 45 dakika önce

'Yol ortasına park' kavgasında ortalık savaş alanına döndü: 2 polis yaralandı, 3 şüpheli tutuklandı

Fatih'te aracı yol ortasına park ederek geçişe engel olan 3 şüpheli, oradan geçen sivil polisin tüm uyarılarına rağmen yolu açmayınca ortalık karıştı. Şüpheliler; polise hakaret ve tehdit edince arbede çıktı, 2 polis yaralandı. Polisin şüphelileri uzaklaştırmak için havaya uyarı ateşi açarken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
 - Isparta'da tedirgin eden anlar! Ekipler harekete geçti
3 saat 56 dakika önce

Isparta'da tedirgin eden anlar! Ekipler harekete geçti: 7 adet el bombası bulundu

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde bulunan Eğirdir gölünde 7 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, bombaların çıkarılması için uzman ekip istedi.
Sona Git