Survivor'da Turabi'ye şok! Gözyaşlarını tutumadılar

Survivor'da Turabi'ye şok! Gözyaşlarını tutumadılar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TV8'in en iddialı yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam ortalık bir anda karıştı. Acun Ilıcalı, Hakan'ı iten Turabi'yi diskalifiye oldu

Survivor All Star'da dün akşam bir anda gerginlik yaşandı. Ödül oyunu oynandığı esnada gönüllülerin tarafına geçen Hakan Hatioğlu'nu Turabi bir anda ittirdi. Aralarında tartışma çıkan yarışmacıları nbsp;Acun Ilıcalı ayırdı. Turabi'yi oyundan diskalifiye etti.

ORTALIK KARIŞTI

Survivor All Star yarışmasında ödül oyunu sırasında Turabi Hakan'ı itti, ortalık karıştı. nbsp;Turabi'nin hareketinin ardından tartışmaya Bozok ve Hilmi Cem de dahil oldu. Tartışmaya son noktayı koyan Acun Ilıcalı oldu ve Turabi oyundan diskalifiye edildi.

SURVİVOR ALL STAR'DA GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR-İZLE

SURVİVOR ALL STAR'DA NELER YAŞANDI?

Survivor All Star yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Survivor All Star canlı... Artık her şey daha zor. Survivor All Star bu akşam 12. bölüm ile ekrana gelecek. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki rekabet artıyor. Survivor All Star 12. bölüm tanıtım fragmanında heyecanlı dakikalar herkesi meraklandırdı. Survivor yeni bölümde neler olacak, işte ayrıntılar..Survivor All star'da geçtiğimiz hafta takımlarından bir yarışmacı kaybeden ve adada huzursuzluk yaşamaya başlayan ünlüler bu hafta ödül Oyunlarındaki başarısını sürdürebilecek mi? Yoksa adalarında son zamanlarda daha huzurlu ve mutlu görünen gönüllüler nbsp;bu önemli ödülü kazanıp daha çok mu güçlenecek?

SURVİVOR ALL STAR 15. BÖLÜM-İZLE

Survivor All Star'da açlık her geçen gün artıyor ve yemek ödülü daha da büyük önem kazanıyor. Geçtiğimiz hafta ünlüler ve gönüllüler çekişmeli bir mücadele yaşadı. Son oyunda Berna'nın karşısında kaybeden Nadya'yı oyun sonunda takım arkadaşları teselli etti. Ünlüler takımı ise pizza ödülünü kazanmanın mutluluğuyla adalarına döndü.

Yayın Tarihi: 14 Mart Cumartesi

Yayın Saati : 20.00 nbsp;

SURVİVOR ALL STAR ÜNLÜLER TAKIMI KİMLER : Pascal Nouma, Doğukan Manço, Merve Oflaz, Ahmet Dursun, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Almeda Abazi, Berna Canbeldek

nbsp;SURVİVOR ALL STAR GÖNÜLLÜLER TAKIMI KİMLER : Turabi Çamkıran, nbsp;Fulya Keskin, Duygu Çetinkaya, Sahra Işık, Hilmi Cem İntepe, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, Nadya Zagli, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Taner Özdeş, Begüm Yücetan



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...