Seda Sayan Twitter şikayetinde önemli gelişme! İşte detayar..

Seda Sayan Twitter şikayetinde önemli gelişme! İşte detayar..

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü sanatçı Seda Sayan'a hakaret ettiği iddia edilen öğrenci hakkında dava açılmıştı. O davada son durum ne oldu, işte detaylı bilgiler..

Ünlü sanatçı Seda Sayan'a hakaret ettiği iddia edilen öğrenci hakkında dava açılmıştı. O davada son durum ne oldu, işte detaylı bilgiler..Şarkıcı Seda Sayan'a twitter üzerinden hakaret ettiği iddia edilen tutuksuz sanık üniversite öğrencisi S.B hakkındaki dava düştü. İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 80. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında taraf avukatları hazır bulundu. Seda Sayan'ın Avukatı Melih Erkul, sanık S.B.'nin savunmasında, müvekkili Seda Sayan'dan özür dilediğini hatırlattı. Avukat Erkul, müvekkili Seda Sayan'ın bir üniversite öğrencisinin siciline davanın işlenmemesi için şikayetinden vazgeçtiğini söyledi. Seda Sayan'ın şikayetçi olmaması nedeniyle dava düştü.
nbsp;
2 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU
nbsp;
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli S.B.'nin 2014 yılında sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden şikayetçi Aysel Gülsaçer'e (Seda Sayan) hakaret ettiği öne sürülmüştü. Şüpheli S.B'nin "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapsi isteniyordu.


Seda Sayan (d. Aysel Gürsaçer, 30 Aralık 1961[1]); Eyüp, İstanbul) Türk şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusudur. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür.Şarkıcılığa düğün salonlarında başladı. Sonra uvertür olarak küçük gazinolara geçti. Sevgilisi organizatör Turgut Akyüz'ün Stardust kulübünde assolist oldu. Uzun süre "b" sınıfı gazinolardan Gülizar'da assolistlik yaptı. Dönemin büyük assolistlerin çok yüksek ücret taleplerine kızan Fahrettin Aslan tarafından, Harika Avcı'yla birlikte bir süre ders aldırılıp dönemin en büyük gazinosu Maksim'e assolist olarak çıkarıldı. Böylece ilk kez ciddi müzik eğitiminden gelmeyen assolistler dönemi başladı. Fahrettin Aslan'a Seda Sayan'ı tavsiye eden film yapımcısı Türker İnanoğlu'ydu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...