Beşiktaş havlu attı, Brugge ünvanını korudu

Beşiktaş havlu attı, Brugge ünvanını korudu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş 2-1'in rövanşında Brugge'a 3-1 mağlup olarak lige havlu attı

UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu rövanş maçında Beşiktaş, sahasında Club Brugge'e 3-1 mağlup olarak Avrupa defterini kapattı. Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı pozisyonlar olmasına rağmen iki taraf da gol atmayı başaramadı. Siyah-beyazlılar ikinci yarıya hızlı başladı. Beşiktaş, 48. dakikada Ramon Motta'nın ceza alanı dışından attığı harika gol ile öne geçti. Bu gol, Beşiktaş'a turu geçmesi için yeterli bir skordu. Ancak bu golün ardından ataklarını sıklaştıran Club Brugge, 61. dakikada De Sutter ve 79 ve 90. dakikalarda Mbombo'nun golleri ile Beşiktaş'ın umutlarını bitirdi. nbsp;


OLCAY 90+2'DE DİREKT KIRMIZI KARTLA ATILDI
Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Olcay Sahan, dünkü maçta kırmızı kart gördü. 90 dakika boyunca bekleneni veremeyen ve son derece etkisiz bir görüntü çizen Olcay, 90+2'inci dakika ise ikinci yarıda oyuna giden Obbi Oulare'ye orta saha çizgisi üzerinde sert bir faul yaptı. Brugge'lü oyuncuya arkadan tekme atan Olcay'a, Rus hakem direkt kırmızı kartını çıkartarak Besiktaslı oyuncuyu saha dısına gönderdi.


BRUGGE UNVANI KORUDU
UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon mağlubiyet görmeyen Club Brugge, yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı. Belçika ekibi, 11 maçı kazanırken, sadece 3 kez berabere kaldı. Brugge çeyrek finale çıkan takımlar arasında yenilmeyen tek ekip.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...