Genel başkan yeniden Devlet Bahçeli

Genel başkan yeniden Devlet Bahçeli

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MHP'nin gerçekleştirilen 11. Olağan Kurultayı'nda Devlet Bahçeli yeniden genel başkan seçildi

MHP'de seçim öncesi 11. Olağan Kurultay gerçekleştirildi. Devlet Bahçeli, Genel Başkanlığa yeniden seçilirken MYK'da değişim yaşandı. 75 kişilik MYK'da 35 isim değişirken, Murat Başesgioğlu, Osman Durmuş, Faruk Bal gibi isimler de yer bulamadı. Eski Grup Başkanvekili Mehmet Şandır yeniden MYK'ya dönerek sürpriz yaptı. Ekim ayında yapılması gerekirken sürpriz bir kararla Nevruz Bayramı'na çekilen kurultayda Ankara Arena önünde yakılması hedeflenen ateş, güvenlik nedeniyle iptal edildi. Nevruz nedeniyle Bahçeli'nin önüne içinde çimen, buğday ve yumurta bulunan tepsi konuldu. Yeni seçim şarkıları "Bizimle Yürü Türkiye", "Sönmez Ateşin", "Alevi-Sünni Kardeş' ilk kez çalındı.

Bahçeli kürsüde demir dövdü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11. Kongresi'ndeki konuşmasının ardından sahneye kurulan sehpa üzerinde Nevruz için çekiçle demir dövdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...