Ütopya Kim Elendi TIKLA (ÜTOPYA KİM ELENDİ)

Ütopya Kim Elendi TIKLA (ÜTOPYA KİM ELENDİ)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ütopya programında kim elendi merak konusu. Ütopya yarışmasında büyük heycan devam ediyor. 23 Mart günü Ütopya'ya veda eden isim bakın kim oldu

Ütopya programında kim elendi merak konusu. Ütopya yarışmasında büyük heycan devam ediyor. 23 Mart günü Ütopya'ya veda eden isim bakın kim oldu..TV8'in bu yıl başlayan ve kısa sürede büyük izleyici kitlesine ulaşan yarışma Ütopya'da dün gece eleme heyecanı yaşandı. Süpriz bir ismin elendiği yarışmada son gelişmeler şöyle... Ütopya nbsp; nbsp;bu hafta kim elendi nbsp;, nbsp;Türkan Gözcü yarışmaya veda etti.. TV8 ekranlarında yayınlanan ve oldukça hayranı olan programa veda eden isim Türkan Gözcü olduğu açıklandı. Ütopya'ya bu hafta veda eden isim belli oldu.

TV8 ÜTOPYA CANLI YAYIN

TV8'in en heyecanlı yarışmalarından birisi olan Ütopya'da eleme heyecanı yaşandı. Halk oylaması sonucu Ütopya'ya veda eden isim herkesi üzdü. Kıyasıya rekabetin ve Ütopya'da kalma mücadelesini kaybederek elenen kim oldu? İşte Ütopya'dan son detaylar..

TV8 ekranlarında yayınlanan Ütopya programı bu hafta veda eden isim Türkan Gözcü oldu.

Ütopya Kim Elendi TIKLA (ÜTOPYA KİM ELENDİ)

Yarışmacıların kendi aralarında yapmış olduğu oylamada 4 yarışmacı potaya çıktı. Potaya çıkan yarışmacılar Türkan, Aybüke, Harun ve Kurretülayn olarak belirlendi. 4 adaydan en az SMS oyu alan yarışmacı ise Türkan oldu. Halktan yeteri kadar SMS oyu alamayan Böylece Türkan'ın 149 günlük Ütopya macerası son buldu.

ZÜMRÜT ÖKSÜZ KALDI

Türkan'ın Ütopya'daki Zümrüt isimli ineğe olan yoğun ilgisi herkes tarafından biliniyordu. Türkan eleneceğini öğrendiğinde Zümrüt'ü çok özleyeceğini ifade etti. Türkan'ın elenmesiyle beraber Zümrüt'ün ne olacağı ise merak konusu oldu.

"SEMİH'E HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Türkan elendikten sonra her yarışmacı için ayrı ayrı yorumda bulundu. Kafe Grubu'nun her zaman arkasında olduğunu belirten Türkan, dışarıdan da onlara her türlü desteği vereceğini ifade etti. Semih hakkında da konuşan Türkan, ona hakkını helal etmediğini söyledi.

Ütopyalı Türkan Gözcü kimdir?

Ütopya Kim Elendi TIKLA (ÜTOPYA KİM ELENDİ)

Yarışmaya İzmir'den katılan Türkan Gözcü 52 yaşında ve emekli kütüphaneci. Dul olan Türkan Gözcü 1.65 boyunda ve tarım işleri ile ilgineyor ve Ütopya'da bu yüzden başarılı olacağını düşünüyor.

İsim: Türkan Gözcü

Cinsiyet: Kadın

Yaş: 52

Meslek: Emekli Kütüphaneci

Boy: 1.65

Yaşadığı yer: İzmir

Medeni durumu: Dul

Burcu: Oğlak

Yetenekleri: Tarım ve el işleri

Yarışma bir ormanın içine inşa edilmiş bir ahır ve 15 yarışmacıdan oluşacak. Bu yarışmacılara ayrıca 2 inek 25 tavuk verilecek. Yarışmacılar 10 ay boyunca kalacakları bu bölgede kendilerine ait bir yaşam alanı inşa edecekler. Zaten buna mecburlar çünkü aksi halde yaşamları tehlikeye girebilecek. Onlarda bu 10 ay boyunca kendi koşullarını rahatlatmak için çiftçilik yapacak ve beraber yaşamak zorunda kalacaklar.

Yarışmacılara ek olarak her hafta sosyal medya sitesinde yarıma hakkında en çok yorum yapan 1000 kişiden şanslı olan 3 kişi tercih edilerek yarışmaya katılacak ve yarışmacıların sayısı 18 olacak. Sonraki 3 hafta boyunca yeni gelen 3 kişiden her hafta 1 kişi elenecek ve ay sonunda yarışmacı sayısı yine 15 olacak. Ay sonunda yine 3 yarışmacı seçilecek. Bu şekilde 10 boyunca devam edilecek ve 10.ayın sonunda 15 kişiden biri seçilerek yarışmayı kazanmış olup büyük ödülü alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...